Telos

Spirituális hírek, fordítások

Sürgős! Meditáció a pénzügyi rendszer stabilizálására minden 4 órában!

Cobra Logo

  1. március 12., vasárnap


Néhány nappal ezelőtt az egyik Fekete Nemesség frakció a JP Morgan bankot használta fel arra, hogy kiváltsa az SVB bank, az USA 18. legnagyobb bankjának összeomlását:

https://www.zerohedge.com/markets/record-bank-run-drained-quarter-or-42-billion-svbs-deposits-hours-leaving-it-negative-1bn


Ez a húzás nagyon hasonlít azokhoz a pénzügyi rendszerben zajló fejleményekhez, amelyek közvetlenül a koronavírus kitörése előtt történtek:

http://2012portal.blogspot.com/2019/12/financial-system-update.html


Az SVB összeomlása máris késedelmet okozott az Etsy kifizetésekben:

https://www.nbcnews.com/business/business-news/etsy-delays-payments-sellers-due-silicon-valley-bank-collapse-rcna74475


És bankrohamokat eredményezett a First Republic Banknál, valamint más bankoknál is, amely várhatóan a következő napokban össszeomolhat:

https://www.zerohedge.com/markets/never-seen-over-40-years-svb-collapse-sparks-bank-runs-people-wait-lines

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/intel-fdic-has-entered-the-corporate-hq-of-another-bank-failing-fast


A mobiltelefonok korában a bankok megrohamozása nagyon gyorsan elterjedhet (Mindenki gyorsan ki akarja venni a pénzét, amíg el nem fogy. a ford.), és ez a folyamat holnap (március 13-án, hétfőn) potenciálisan megzavarhatja a pénzügyi rendszert, amikor a hír megjelenik a tömegmédiában, és az embertömegek felismerik a helyzet lehetséges súlyosságát:

https://www.zerohedge.com/markets/should-scare-hell-out-bankers-regulators-worldwide


Frissítés március 13-án, hétfőn:


A Fed vasárnap este beavatkozott, és mentőcsomaggal foltozta be a pénzügyi rendszert, hatékonyan megakadályozva ezzel a hétfői tömeges bankrohamot:

https://edition.cnn.com/2023/03/12/investing/svb-customer-bailout/index.html


A válságnak még nincs vége, a First Republic bank az összeomlás szélén áll:

https://www.zerohedge.com/markets/first-republic-shares-crash-60-regional-bank-crisis-confidence-spreads


Ha ez a bank összeomlik, elképzelhető, hogy drasztikusabb beavatkozásra lesz szükség a Fed részéről. Egyes források azt állítják, hogy a pánik nem fog továbbterjedni a már bajban lévő amerikai kereskedelmi bankokon kívülre. Más források szerint a Credit Suisse is bajban van:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/bank-stocks-free-falling-credit-suisse-trading-halted


Ha a válságot nem sikerül gyorsan megfékezni, a JP Morgan-frakció megpróbálja majd felhasználni arra, hogy több bankot elnyeljen, elfedje az Epstein-botrányhoz fűződő kapcsolatukat, és a kormányt szigorú tőkeáramlás-ellenőrzés bevezetésére, majd a válság végső megoldásaként a CBDC-k (digitális jegybankpénz) bevezetésére fogja rávenni. Tehát azok, akik most a pénzügyi rendszer összeomlását kívánják - a la JP Morgan - nem tudják, mit kérnek:

http://battleforworld.com/2022/09/25/global-confusion-neo-things-are-coming-part-4/#CBDCs


A Fényerők NEM akarják a rendszer gyors összeomlását, hanem a rendszer fokozatos és kiegyensúlyozott összeomlását tervezik a megnövekedett tudatossággal kombinálva, amely a pozitív pénzügyi rendszer visszaállításhoz vezetne.


ST Germain

Ezért arra kérnek minél több embert, hogy március 12-én, vasárnap magyar idő szerint 23 órától kezdve, majd a következő 72 órában 4 óránként, tehát naponta 3 órakor, 5 órakor, 11 órakor, 15 órakor, 19 órakor és 23 órakor végezzék el a következő meditációt.


Frissítés március 20-án, hétfőn:


A Fényerők arra kérnek mindenkit, aki vezettetést érez, hogy folytassák ezt a meditációt naponta 16 órakor, középeurópai időzóna szerint (3PM UTC). Ennek a meditációnak NEM az a célja, hogy mesterségesen fenntartsuk a régi pénzügyi rendszert, hanem az, hogy Fényt hozzunk a rendszerbe, hogy amikor az összeomlás bekövetkezik, az a lehető legpozitívabb módon történjen, és hogy a sötét erők NE éljenek vissza a CBDC-k bevezetésével. A régi rendszer összeomlása meg fog történni, és amikor ez bekövetkezik, a lehetséges legjobb módon kell megtörténnie.


Instrukciók:


  1. Használd a saját technikádat, hogy nyugodt tudatállapotba kerülj.

  2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy ezt a meditációt eszközként használod arra, hogy Fényt vigyél a globális pénzügyi rendszerbe, stabilizálva azt.

  3. Vizualizálj egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amely a Kozmikus Központi Napból árad ki, majd szétoszlik az univerzum összes galaxisának Központi Napjai között. Ezután vizualizáld, ahogy ez a fény belép a Galaktikus Központi Napon keresztül, majd áthalad a mi galaxisunkon, majd belép a Naprendszerünkbe, és áthalad a Naprendszerünkön belüli összes fénylényen, majd a Föld bolygó összes lényén, és a te testeden keresztül megérkezik a Föld középpontjába.

  4. Vizualizáld, hogy Saint Germain ibolya lángja megtisztítja a jelenlegi pénzügyi rendszerben érintett összes embert és intézményt, különösen a JP Morgant, a Federal Reserve-t, a jelenleg bajban lévő kereskedelmi bankokat és az összes emberi tömeget. Az ibolya láng megnyugtatja az összes pénzügyi félelmet.

  5. Vizualizáld, hogy egy ragyogó fehér Fény ragyog át mindenkit, minden pénzügyi intézményt és a jelenlegi pénzügyi rendszer minden helyzetét átitaja ez a Fény.


A Fény Győzelme!


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2023/03/surgos-meditacio-penzugyi-rendszer.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások