Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés és Cobra Felemelkedés Konferencia Tajvanon

Cobra Logo

  1. február 24., péntek


A chiméra csoport tisztítása folytatódik. A Fényerők elkezdik az elsődleges anomália eltávolítását a kauzális síkokon (magasabb mentális sík).

Ennek az anomáliának az egyik része, hogy a fekete lyukak vannak a kauzális síkon, amelyeket az 1996-1999-es időszakban teleportáltak a Rigelről. Ezeket a Mjölnir kvantum töltetek használatával párologtatják el.

Az úgy nevezett Karma Urai jelentik a másik, nagyon aggasztó problémáját a kauzális síknak. A Karma Urai pókszerű chiméra entitások, amelyek az Androméda galaxisból érkeztek, a Rigel portálon keresztül, több millió évvel ezelőtt és ők hozták létre a karantén Föld Mátrixot 26000 éve. Sokuk, csaknem 1 millió évvel ezelőtt jött a Föld bolygóra, utánpótlásuk pedig folyamatosan érkezett az egész Atlantiszi időszak alatt, hogy aztán végül átvegyék a bolygó teljes irányítását 26000 éve, és megpecsételjék annak sorsát a végső erősítéssel, amely a Rigel rendszerből érkezett 1996 és 1999 között.


Quarantine

A Karma Urai majdhogynem teljes irányítással rendelkeznek a karantén Föld felett. Toplet bombákat és egy fekete lyukakkal teli sötét pókhálót hoztak létre a kauzális, mentális, asztrál és éteri síkokon. Az ő kauzális testük majdnem teljesen fekete, annyi anomáliának vannak kitéve. A kauzális síkon lévő fekete lyukakat, a Fekete Napként imádják, mint a sötét, fordított valóság kapuját.

Jelentős irányításuk van az emberi reinkarnációs ciklus felett, és hatalmas beleszólásuk van abba, hogy hová és hogyan fog inkarnálódni egy bizonyos egyén. Teljes hozzáféréssel rendelkeznek az Akasha feljegyzésekhez. Az Ikerlelkeket távol tartják egymástól, tönkreteszik a Lélektársi kapcsolatokat, féltékenységet és félelmet sugallnak és arra törekszenek, hogy a szenvedés maximális mértéke nyilvánuljon meg az emberiség számára. Befolyásukat a csatlósaikon -drákó és reptilián démoni entitásokon keresztül terjesztik ki az alacsonyabb mentális, asztrál és éteri síkokon. A geopolitikai helyzetet a fekete nemesek démoni megszállottságán és az illuminátus csatlósaikon keresztül irányítják a fizikai síkon.

Ők irányítják a skaláris mátrix technológiát a kauzális, mentális, asztrál, éteri és fizikai síkokon, amely megakadályozza azt, hogy a Fény elérje a bolygó felszínét.

A kulcsfontosságú Fénymunkások és Fényharcosok elleni rendkívül brutális támadások után, amit igencsak túlzásba vittek az utóbbi hetekben, a Fényerők megkezdték a gyors, hatékony és teljes eltávolításukra irányuló műveleteket. A Fényerők elsőként azt a sokkot tisztítják meg, amelynek a felszíni emberiség kauzális testei 1996 óta ki voltak téve. Ez a sokk súlyosan csökkentette a felszín kapcsolatát a magasabb spirituális síkokkal, és ezt a helyzetet most végre kezelni kezdik.

A Fényerők elkezdik eltávolítani a fekete lyukakat és minden negatív skalármezőt is a kauzális síkról, és törlik a negatív lélekszerződéseket az emberiség kauzális testéből. Miután ez észszerű mértékben eltűnik, a Fényerők elkezdik eltávolítani magukat a Karma Urait. Ez elkezdi bomlasztani a karantén Föld mátrixát és a Fény végre beléphet. Ezután végre megtisztíthatják a megmaradt fizikai gödröt, és áttörést érhetnek el a fizikai síkon, ahogyan azt a blogom egyik olvasója ebben a nagyszerű hozzászólásában leírta:


Liberation Status

A képen: "A toplet bombák jelentik az igazi veszélyt. Amint ezek eltűnnek, valódi, határozott lépéseket lehet tenni. Szerintem úgy gondolják, hogy túl kockázatos lenne "fegyverrel a kézben" bemenni és kiiktatni őket. Mint egy sarokba szorított farkas, láncreakciót indíthatnak el, ami elpusztítaná a Földet és még ki tudja mit. Mivel nem fenyeget minket közvetlen pusztulás, a kockázat egyelőre nem éri meg. Így hát a Mjölnirrel lassan eltávolítják az anomáliát, miközben egyre biztonságosabbá teszik a cselekvést. Ez gyengíti és zsugorítja a fekete lyukakat, és lassan felébreszti az embereket. A kockázat kontra jutalom kritikus pontján lépni fognak, és eltávolítják az utolsó toplet bombákat. Aztán átprogramozhatják a számítógépet és felébreszthetik az embereket. Van egy kérdésem arról is, hogy a Utah-i Adatközpontok hogyan játszanak közre ebben a dologban. Azt hittem, hogy a BEAST-hez hasonló számítógépeket onnan üzemeltetik. Ezeket is deaktiválni fogják? Amint a fő fenyegetések eltűnnek, a szövetség együttműködhet a helyi országokkal, hogy eltávolítsa a felszíni összeesküvés bűnöző elemeit és kegyenceiket."


A közelgő Napvillanás tudatossága egyre részletesebbé válik:

https://www.youtube.com/watch?v=-EAYgB07ZCE


És különös módon kezd eljutni a fősodratú médiába:

https://www.zerohedge.com/technology/mile-high-dinosaur-killer-tsunami-recreated-noaa-simulation


A fekete nemesség ezért világháborút szeretne kirobbantani 2025-ben:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/air-force-general-tells-his-officers-war-china-only-2-years-away

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/war/taiwan-asia-war-in-2025/


Sárkány források szerint teljes körű háborús eszkalációra nem kerül sor, bár a dolgok egy bizonyos ideig ijesztőnek tűnhetnek.

Emellett megbízható források egyetértenek abban, hogy a WEF-stílusú, disztópikus visszaállítás nem történik meg, még azelőtt semmissé válik, hogy elkezdődne:

https://brownstone.org/articles/technocratic-dystopia-is-impossible/


Cosmic Rose

A bolygó felszabadítási folyamatának következő szakaszában az egyik legfontosabb szempont az Istennői energia visszatérése. Ezért az Istennő templom projektet bemutatták az emberiségnek:

https://telos.hu/posts/2023/SisterhoodOfRose/20230206/


Számos Istennő templom létezik már szerte a világon:

https://goddesstemple.co.uk/goddess-temples-around-the-world/


Sok csoport újra aktiválja az ősi Istennő templomokat:

https://tempiodellagrandedea-com.translate.goog/riattivazione-templi-luoghi-sacri-dea?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=sc


A régi atlantiszi Istennő egyenlítőn végzett energetikai munkával:

https://maps.leylines.net/#share=g-3ab0fdadef98c1c06190e87a3005c76d


Visszaemlékezve az ősi Istennői templomok idején élt életükre a múltban:

https://www.amazon.com/Love-Philae-Christian-Jacq/dp/0671028588

https://www.amazon.com/Sothis-Star-Egypt-Mary-Byrd-Clarke/dp/1439263043


Művészeten keresztül kapcsolódnak az Istennői energiához:

https://www.wallacecollection.org/blog/colours-of-boucher/


És a természeten keresztül:

https://nautil.us/never-underestimate-the-intelligence-of-trees-237595/


Nagy változások jönnek, és a következő néhány hónap döntő fontosságú lesz abból a szempontból, hogy hogyan alakulnak a dolgok a bolygó számára.


Taiwan Conference

Ezért szeretettel várunk április 8-án és 9-én Tajpejben, Tajvanon, a Felemelkedés Konferenciánkon:

https://www.golden-ages.org/2023/02/24/2023ascension/


Forrás:

https://ellenallas1111.blogspot.com/2023/02/helyzetjelentes-es-cobra-felemelkedes.html

A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások