Telos

Spirituális hírek, fordítások

Őrület az idők végén (frissítés)

Cobra Logo
  1. február 18. Kedd

Őrület az idők végén (frissítés)

Sikerült a koronavírus pánikkal a lakosság nagy részét félelemben tartani, Kína nagy részét pedig karantén alá helyezni.

A rengeteg ember karanténba helyezése lehetővé tette a Fény Erők számára, hogy a nem fizikai síkokat teljes mértékben megtisztítsák a plazma kiméra pókoktól és minden egyéb kiméra entitástól. Most a Fény Erők teljes erőbedobással eltávolítanak minden megmaradt plazma arkhónt, drakonidát, hüllőt és egyéb entitást. A kínai lakosság ilyen nagy mértékű otthonmaradása nem csak a koronavírus terjedését akadályozza, hanem a plazma lények mozgását is. Az ily módon Kínában éhen halt plazma lények pusztulása eddig még nem látott, bolygónyi léptékű eltávolítási láncreakcióhoz vezet.

A koronavírus elterjedése a szigmoid (logisztikai, felülről korlátos /a ford./) görbét követi:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Gompertz-f%C3%BCggv%C3%A9ny

https://hu.wikipedia.org/wiki/Szigmoid_f%C3%BCggv%C3%A9nyek

https://www.dumblittleman.com/lesson-of-sigmoid-curve/

és már a lecsengési fázisnál tart.

Zhong Nanshan kínai szakértő (a SARS vírus felfedezője) a fertőzés csúcspontját február közepére vagy végére várja, és szerinte a fertőzés áprilisig véget ér:

https://www.taiwannews.com.tw/en/news/3875222

A JP Morgan előrejelzési modellje is hasonló eredményt ad, a fertőzés néhány héten belül eléri a csúcspontját:

Koronavírus-előrejelzési modell a JP Morgan-tól

Koronavírus-előrejelzési modell a JP Morgan-tól

A koronavírus fertőzés egyik hatékonyabb kezelési módja a C-vitamin:

https://www.naturalblaze.com/2020/01/scared-to-death-by-the-chinese-coronavirus.html

És sok tiszta, friss levegő:

https://www.theepochtimes.com/studies-suggest-link-between-high-pollution-levels-in-china-and-coronavirus_3237348.html

A Plejádiak új módszert dolgoznak ki a vírus eltávolítására, amely segítséget nyújthat a fertőzött területeken, elsősorban Kína Hupej tartományában, de a bolygó más részein is.

Ha tudja, érzi vagy attól tart, hogy megfertőzte a vírus – vagy csak fertőtleníteni szeretné a környezetét – háromszor megismételheti gondoltban a következő mondatot:

“RCV csillagpor parancs”. (Remove Corona Virus, /a ford./)

A Plejádiak ezt követően a eltávolítják a vírust a fejlett technológiájuk segítségével. Ez az új protokoll azonban még fejlesztés alatt áll, a hatékonysága korlátozott, ezért a Plejádiak minden visszajelzést szívesen fogadnak. Azok, akik segítséget kérnek az “RCV csillagpor parancs” segítségével, legyenek szívesek hozzászólásban leírni a tapasztalataikat (akár magyarul is) Cobra bogján az eredeti cikk alatt. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a protokoll NEM helyettesíti az orvosi kezelést.

Segíthet a helyzeten a 4 óránkénti tömegmeditáción való részvétel is:

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/02/orszagos-jarvany-kitorese-tortent.html

Angolul:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

A bolygó nagy részén a koronavírus viselkedése egy erős influenza járványhoz hasonlítható, a koronavírus halálozási rátája Hupej tartományon kívül világszerte 0,6 százalék, míg egy átlagos influenza járvány 0,1 mortalitású (a diagnosztizált esetek körében /a ford./).

Hupejben, a fertőzés epicentrumában a halálozási arány még mindig 3% körül mozog, köszönhetően az esetek magas számának. Sok beteg nem kap megfelelő egészségügyi ellátást, mert egyszerűen nincs elég kórházi férőhely és kevés az orvos.

Mindezek ellenére a helyzet Vuhanban nem olyan rossz, mint ahogy a média megpróbálja elhitetni. Cobra február 6-án a következő jelentést kapta Vuhanból:

Február 6-i helyzet Vuhanban:

  1. Az élelmiszer és napi szükséglet cikk ellátás megfelelő. Nincs erőszak vagy veszekedés az élelemért.

  2. A legtöbb ember otthon marad és bezárkózik, hogy elkerülje a fertőzést. A közlekedés jórészt leállt, csak néhány speciális autó és futár kap engedélyt kihajtani az úthálózatra.

  3. A kínai kormány meghosszabbította az újévi ünnepet február 9-ig az egész országban, a súlyosan fertőzött régiókban még tovább.

  4. Néhány Fénymunkás ismerősei, rokonai vagy szomszédjai közül voltak akik megfertőződtek, de érdekes módon eddig nem érkezett hír megbetegedett Fénymunkásról.

  5. A napi új, elismert fertőzések hullámzó száma miatt a kórházaknak nincs elég kapacitása minden beteg fogadására, a Kínai kormány ezért hotelekből és egyéb épületekből ideiglenes karantént épít, „kényelmes vagy egyszerű kórházakat” azoknak, akiknél csak enyhébb tünetek jelentkeznek.

  6. Sokan a WeChat csevegő platformot felhasználva kölcsönös segítségnyújtási rendszert hoztak létre különféle nehéz helyzetek megoldására, mint a szállítás, adományozás, egészségügyi ellátás, víz/élelmiszer/maszkok/… küldése. Számos szerelmi történet terjedt el az interneten, ami segít legyőzni az emberek félelmeit és arra ösztönzi őket, hogy segítsenek egymásnak.

  7. A Vuhani Fénymunkások nagyon nagyon pozitívak és mindannyian bíznak benne, hogy eltávolítják a vírust és nagyon szorgalmasan meditálnak. Köszönetet akarnak mondani neked (Cobrának) és a Fénymunkásoknak.

Néhány alternatív média hamis információkat terjeszt a kínai lakosság kiselejtezésével kapcsolatban. Cobra forrása a következőket írta Vuhanból február 11-én:

Kezdetben hallottunk pár betegről, akik néhány speciális (egyes szintű) kórházban visszautasították az elhelyezésüket kettes szintű intézményekbe. Azért féltek, mert hallottak olyan pletykákat, amelyek szerint a kettes szintű kórházakból már nem jön ki többet az ember. Mostanra eloszlottak a kételyek, mert sok beteg küldött képet, videót és információt a kettes szintű kórházakból, így a szóbeszéd megszűnt.

Mai friss hírek Vuhanból:

Nemrég kaptunk helyzetjelentést Vuhanból egy Fénymunkásnőtől:

  1. Az élelmiszer ellátás megfelelő. A helyi Fénymunkások egészségesek.

  2. Az eberek csoportos vásárlással vásárolnak. Az élelmiszerárak stabilak. Néhányan egészségtelen ételekkel kényeztetik magukat (Mert otthon kell maradniuk és evéssel töltik az idejüket.).

  3. A szállodában ragadt emberek tisztességes ellátásban, ingyenes étkezésben és szállásban részesülnek a karantén idejére. A kettes szintű kórházakban elhelyezettekkel jó a kommunikáció.

  4. A helyi orvosok és az ápoló személyzet fáradt, de a helyzet napról napra javul. A „kényelmes vagy egyszerű kórházakban” kézben tudják tartani az eseményeket.

Mindenesetre, a vuhani emberek gyakorolják az Eseményt. Nincs kiselejtezés, nincs erőszak és nincsenek zavargások. Amikor az Esemény megtörténik, a vuhani emberek lesznek a legfelkészültebbek a Föld felszínén.

Vuhan kínaiul „kung-fut” jelent.

Mostanáig a Kungfu Fénymesterek aktívan dolgoztak a béke és a rend érdekében. NE AGGÓDJANAK miattunk, csak fejezzék ki megbecsülésüket és támogatásukat Cobra bogján az eredeti cikk alatt. Hamarosan további helyi történeteket és frissítéseket hozok.

Vuhan győzelme! A Fény győzelme!

De a kínai kormány még mindig megpróbálja titokban tartani a vuhani katonai biofegyver-programjának létezését, amely a koronavírus forrása:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/senator-cotton-china-refusing-hand-over-evidence-about-wuhan-biolab

https://www.zerohedge.com/health/smoking-gun-chinese-scientist-finds-killer-coronavirus-probably-originated-laboratory-wuhan

https://www.naturalnews.com/2020-02-03-the-coronavirus-was-engineered-by-scientists-in-a-lab.html

A kínai vezetés nem akar szégyenben maradni és soha sem fogják elismerni, hogy a biofegyver-programjuk kicsúszott a kezeik közül. Egy cionista beszivárgó ügynök ellopta a vírusmintát a vuhani laborból és a piacon széttörve a kémcsövet megfertőzte a kínai embereket:

CIA-biovirus-2019.pdf

A kérdés az, ki ölte meg Dr. Plummer-et?

https://www.zerohedge.com/geopolitical/canadian-scientist-center-chinese-bio-espionage-probe-found-dead-africa

https://greatgameindia.com/frank-plummer-canadian-lab-scientist-key-to-coronavirus-investigation-assassinated/

Bizonyos anyaországi kínai Sárkány csoport kilátásba helyezte, hogyha a koronavírus helyzet nem oldódik meg nagyon, nagyon hamar, akkor bizonyítékokat fognak kiszivárogtatni a titkos kínai űrprogramról kínai médiákon keresztül.

Szombaton legmagasabb szintű stratégiai összejövetelt tartottak a Tycho holdbázison, amelyen az összes jelentős nem-földfelszíni Fénycsoport stratégiai megállapodást fogadott el a közös bolygószintű felszabadítási műveletekről. Ezt az új, megerősített tervet precízen és hatékonyan fogják végrehajtani. Az összes nem-földfelszíni Fénycsoport megegyezett abban, hogy stratégiai szövetséget hoznak létre Atlantisz Szövetség néven.

A Galaktikus Konföderáció hajói sokkal aktívabbak lesznek a Föld légkörében az elkövetkező hetekben, hónapokban. Sokan fognak álmokat és látomásokat kapni erről:

https://www.thegoldenagegoddess.com/2020/02/dream-vision-of-galactic-fleets-in-our.html?m=1

https://oceanoflove.info/2020/01/30/ships/

Betelgeuse

A Betelgeuse az Orion csillagkép második legfényesebb csillaga valószínűleg a szupernóvává válás korai jeleit mutatja:

https://www.cnet.com/news/huge-red-star-might-explode-soon-and-next-few-weeks-are-critical/

https://www.eso.org/public/news/eso2003/

Eljön a Kék Hajnal.

Victory of the Light!

Hozzászólások