Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés

Cobra Logo

Tuesday, September 5, 2017

Helyzetjelentés

A Fekete Kő feloldódott, és az hozzá kapcsolódó Elsődleges Anomália várhatóan a szeptemberi nap-éj egyenlőség körül kerül eltávolításra.

A Yaldabaoth-entitás fog egyedül megmaradni, a tetején plazmabombákkal és plazma Elsődleges Anomáliával a belsejében. Lassan kezd ráébredni, hogy az ideje majdnem lejárt és nagyon erősen reagál a Galaktikus Központból érkező egyre növekvő energiákra. Ez az oka annak, hogy sokan rendkívül nehéz energiákat és helyzeteket tapasztalnak meg jelenleg.

Az Arkhónok és a Cabal felhasználják a Yaldabaoth-entitás "felkavart" plazmáját, hogy így növeljék a plazmaörvények erejét és szélsőséges időjárást idézzenek elő.

Vortex

In India:

https://www.rt.com/news/401795-floods-india-nepal-bangladesh/


In Hong Kong:

https://www.thenational.ae/world/asia/still-recovering-from-a-typhoon-hong-kong-and-macau-hit-by-tropical-cyclone-pakhar-1.623144


Australia:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4849902/Australia-weather-monster-storm-damaging-winds-snow-cold.html


They have tried this with hurricane Harvey:

http://www.stillnessinthestorm.com/2017/08/ritualistic-astrology-used-false-flag-hurricane-harvey.html


Harvey Seeding

Azt tervezték, hogy ez a hurrikán egy másik Katrina lesz és több ezer áldozatot fog követelni, de az Új Atlantisz rácsnak köszönhetően a Fényerőknek sikerült meggyengíteniük a vihart, ahogy az lecsapott és így több mint 95%-kal kevesebb sérülés történt, mint ahogy azt a Cabal eredetileg tervezte.

Fontos megértenünk, hogy ez a bolygó még nem szabadult fel és a bolygón lévő körülmények az Esemény előtt nem fognak javulni jelentős mértékben. Ezért nagyon fontos, hogy továbbra is erősítsük az Új Atlantisz energiarácsot a bolygó körül Cintamani kövekkel és meditációkkal.

Mivel a Cabal elégedetlen az elért eredményekkel, egy másik hurrikánt módosított, amely most a Karib-szigeteknél jár, és szinte biztosan drasztikus módon csap majd le Florida partjainál:

https://www.washingtonpost.com/news/capital-weather-gang/wp/2017/09/05/catastrophic-hurricane-irma-now-a-cat-5-is-on-a-collision-course-with-florida/?utm_term=.6180dec0be85

http://www.nhc.noaa.gov/text/refresh/MIATCPAT1+shtml/052051.shtml?


A Fényerők kérnek mindenkit, hogy csatlakozzon az Irma hurrikán semlegesítése érdekében végzett meditációnkhoz. Mi minden nap Keleti parti idő szerint 12:00 órakor meditálunk. Ez 9:00 óra Los Angelesben, 10:00 óra Denverben, 11:00 óra Chicagóban, 17:00 óra Londonban, 18:00 óra Párizsban és éjfél Taipeiben:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Hurricane+Meditation&iso=20170906T12&p1=156


Csatlakozz hozzánk, ha vezettetést érzel.


Instrukciók:


Meditate4

  1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.


  1. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt az Irma hurrikán semlegesítésére.


  1. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy olyan fényoszlopot, amely a Galaktikus Központi Napból emelkedik ki, átmegy a Naprendszer minden Fénylényén, ezután rajtad keresztül a Föld középpontjába. Képzelj el egy másik fényoszlopot, amely a Föld középpontjából indul, rajtad keresztül halad az ég felé, majd átmegy minden Fénylényen a Naprendszerben és a Galaxisban. Ülsz a két fényoszlopban, a Fény felfelé és lefelé egyszerre áramlik. Néhány percig tartsd fenn ezt az állapotot.


  1. Most képzeld el, hogy az Ibolyaláng feloldja és ártalmatlanná teszi az Irma hurrikánt, az Ibolyaláng megvédi az összes embert és az ingatlanjaikat a hurrikán nyomvonalán. Képzeld el magad előtt, hogy a helyzet a lehető legpozitívabb módon megoldódik.


A meditáció vezetett változata több nyelven is elérhető:

http://prepareforchange.net/2017/09/07/critically-important-daily-meditation-4pm-gmt-to-dissipate-hurricane-irma-guided-audio-meditations-in-12-languages/


Meg kell értened, hogy ez a bolygó még nem szabadult fel, és a körülmények nem fognak javulni jelentősen az esemény előtt. Ezért továbbra is nagyon fontos, hogy Cintamani kövekkel és meditációkkal erősítsük meg a bolygó körül az Új Atlantisz Energiarácsot:

https://www.youtube.com/watch?v=o6PIuQUVSnA&feature=youtu.be


Végül egy kis inspiráció:

https://www.youtube.com/watch?v=mR5BnIMgP_w&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=s3ubmg7NxRM

https://vimeo.com/232222991


A Fény győzelme!


Victory of the Light!

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások