Telos

Spirituális hírek, fordítások

Új Cobra interjú Rob Potterrel

Cobra Logo

Thursday, August 31, 2017

Új Cobra interjú Rob Potterrel

Bevezetés

Helló, hölgyeim és uraim. Üdvözöljük a „Victory of the Light Radio Show” (A Fény győzelme rádió show) újabb különkiadásában.

Rob Potter vagyok, a házigazda. Los Angeles-ből, Eduardo Hernandez, a Prepare for Change csoportja vezetőjének hazából jelentkezem. Hernandez volt olyan kedves és megengedte, hogy innen készítsem ezt az interjút.

Yoda

https://thepromiserevealed.com/cobra/

Tehát, minden további teketória nélkül szeretném bejelenteni Cobrát. Szeretnék köszönetet mondani neki, hogy eljött a mai showra. Ahogy a legtöbben már tudjátok, évek óta szorosan együtt dolgozom Cobrával, akinek csodálatos értesülései vannak és nagy mennyiségű információt tett már közzé. Támogatom Cobrát. Azt hiszem, őszinte, etikus, nyílt és hiteles a küldetésében. Alá tudom támasztani a bennfentes információit.


Az interjú


Rob Potter: Oké, hölgyeim és uraim. Ez a „Victory of the Light Radio Show” újabb különkiadásában és itt van velünk Cobra. Üdvözöllek Cobra a „Victory of the Light” műsorában. Megtiszteltetés, hogy újra eljöttél.


Cobra: Nagyon örülök, hogy most, közvetlenül a Meditáció előtt készítjük ezt az interjút.


Rob: Igen srácok, két nap múlva meditáció. Lenne egy kérdésem. Az ami majd a Meditáció után lesz. Bolíviában fogok meditálni a többiekkel együtt... Sok embert ismerek, akik akik elutaznak a napfogyatkozás útvonalába. És természetesen sok Prepare for Change és Corey Goode-t követő ember, akik voltak a Shasta hegyen és most ide is eljönnek.

Elmondanád nekünk, hogy milyen típusú dolgokra lehet számítani, ha sikerrel járunk a Meditációval?


Cobra: Oké, ez pontosan az a kérdés, amiről előzetesen azt az utasítást kaptam, hogy ne válaszoljak, mert sok minden lehetséges. Ha túl sokat mondok el a Meditáció előtt, befolyásolhatja az események menetét, mert természetesen a másik oldal megpróbálhatja megakadályozni egy részét.

Tehát azt mondanám, hogy a meditáció vége után minden bizonnyal jó hír lesz a jelentésemben. Ezt garantálhatom. És a jó hír mértéke és típusa bizonyos mértékben függ attól, hogy elérjük e a kritikus tömeget, vagy sem. És más kozmikus tényezők is hatással lehetnek.


Rob: Igen, értem. Ez az interjú csak később fog megjelenni, de várni fogjuk a híreket tőled. Kicsit kíváncsi vagyok, hogy a Fényerők és ilyesmik nélkül, egy ilyen típusú meditáció ... szóval, ha ez a speciális Meditáció nem történne meg, milyen hatások szoktak általában a teljes napfogyatkozásokhoz társulni? Történelmileg és kozmikusan a Földi körülmények között?


Cobra: A napfogyatkozás általában a döntés és az expozíció pillanata. Tehát azok az emberek, akik kihasználják ezt pillanatot, a szabad akaratuk által hozott döntéseik erősebbé válnak, bármi is legyen az. A többiekben is aktiválódnak a belső dolgok, mert minden a felszínre kerül.

A napfogyatkozás energiája nagyon erős, különösen azok számára, akik a napfogyatkozás útvonalán belül vannak. Ez egy nagyon erős élmény. Akik képesek megbirkózni a tudatalatti kérdésekkel, felemelő tapasztalat lehet számukra. Akik nem, azoknak egy kicsit nagyobb kihívást jelenthet.

Így a napfogyatkozás mindig fordulópont az egyik vagy a másik irányba.


Rob: Nos, ez nagyon érdekes és hasznos információ.

Még soha nem kérdeztem tőled nyilvánosan, de biztos vagyok benne, hogy ismered a “The Lion’s Path” (Az oroszlán ösvénye) című könyvet. Én olvastam... Úgy gondolom, hogy a 70-es évek végén vagy a 80-as évek elején jelent meg. Szerinted is?


Cobra: Azt hiszem, akkoriban volt, igen.


Rob: Igen, egyébként srácok, ez az „Az oroszlán ösvénye” könyv különféle energetikai - azt hiszem, hívhatjuk így - időpontokról ír, vagy lehetőségek ablakairól, portálokról, amelyek különböző időpontokban és bizonyos csillagászati körülmények között érkeznek.

Ez a könyv arról is ír, hogy a tobozmirigy jelenleg mutálódik.

Nemrég volt az Oroszlánkapu Portál, ahogy egyesek hívják. Cobra, mi a véleményed erről a könyvről és a legutóbbi holdfogyatkozásról, amelyet az Oroszlán ösvénye időzített, és úgy általában erről a könyvről, valamint a kapcsolatról a Szíriusszal, amelyet a közelmúltban felerősített ez a napfogyatkozás sávja? A holdfogyatkozás, ami korábban volt.


Cobra: Hát igen, a holdfogyatkozás augusztus 7-én történt, és ténylegesen része volt Oroszlánkapu Portálnak idén.

Különösen ebben az évben ez a folyamat jelentős, mert az idővonal összeköti őket. Az idei holdfogyatkozás és az augusztusi napfogyatkozás egysége nagyon erős.

Tehát bármi is történik most ebben a 14 napban, felgyorsítja az előkészítést. És a szíriuszi energiák, amelyek a holdfogyatkozás idején jönnek a Szíriusz csillagrendszerből, előkészítik az utat az intenzívebb és erősebb galaktikus energia számára, amely majd a napfogyatkozás során jön. Tehát ez mind egy nagyobb terv része, egy mélyebb folyamat része.


Rob: Tehát úgy tűnik, hogy ezek közül néhány, azt hiszem, hívhatjuk őket csillagászati igazításoknak is, egyre gyorsabban és gyorsabban jönnek. Úgy tűnik, hogy most ezzel a kettővel találkozunk, azt hiszem, nagyon is pozitív lehetőségek a Fénymunkások számára, hogy felgyorsítsák testüket, és így pozitívabbak legyenek mire elérkezik az Esemény.

Ez az ami történik?


Cobra: Igazából a hold- és napfogyatkozások közötti teljes időszakot erre a folyamatra szentelték. Így nagyon intenzív tisztítási folyamaton megyünk keresztül, mind egyénileg, mind együttesen, és ez egyénileg és együttesen készít fel a következő szakaszra.

Valójában az egységtudat jelenséget manifesztáljuk ezen meditáció alatt. És bizonyos, azt mondanám, hogy a nagyon fejlett kozmikus erők figyeltek fel erre. És ez külön-külön és együttesen is drasztikusan felgyorsítja a felemelkedés folyamatát. Ennyit mondhatok ezen a ponton.


Rob: Oké. Azt szeretném . . . Van néhány gyógyítással kapcsolatos kérdésem, amelyeket az emberek feltettek nekem. Tudjuk, hogy nem orvos vagy, de nagyszerű rálátásod van a gyógyításra és a fizikára metafizikai szemszögből. Van pár kérdésem ezzel kapcsolatban, úgy gondoltam, felteszem. Ami a szem lézeres műtétét illeti, káros-e vagy az embereknek meg kell várniuk az új technológiák megjelenését az Esemény idején?


Cobra: Annyira nem káros, de bizonyos szempontból befolyásolja a látást. Például, ha felnézel éjszaka a csillagos égre, előfordulhat, hogy nem pontosan ugyanazt fogod látni, mint a műtét előtt. Szóval lehetnek bizonyos, azt mondanám, mellékhatások, amelyek nem drasztikusak ugyan, de néha kissé aggasztóak lehetnek.

És rajtad múlik, hogy várni akarsz, vagy tovább akarsz lépni. Ez a saját egyéni döntésed. Ismét azt kell hogy mondjam, nagyon jó lenne tájékozódni minden ilyen lépés megtétele előtt.


Rob: Oké. Tudnál javasolni néhány természetes módszert a depressziós emberek kezelésére? A gyógyszergyáraknak vannak módszereik. Mindig arra buzdítom az embereket, hogy használják, tudod, napozzanak, járják a természetet, sétáljanak, végezzenek légzőgyakorlatok. Szeretem, ha Cintamani kő van a korona csakrán, lőj lézerrel és lila pálcával, vagy néhány tachionizált kristály, és kombináld őket vizualizálással és meditációkkal.

De tudsz-e javaslatot tenni táplálkozásra vagy bármi másra, amit az emberek iránt érzel, vagy javaslatokat, akik a megmagyarázhatatlan depressziós hullámok miatt szenvednek?


Cobra: Oké, alapvetően minden, amit javasoltál jó és segíthet, de a kérdés lényege az elnyomott érzelmek. És ezeket az elnyomott érzelmeket szintén mesterségesen tartják fenn a skalár technológiákkal. Tehát azok az emberek, akik az elnyomott érzelmekkel foglalkoznak, gyógyítják őket, megszabadulnak a depressziótól.

Természetesen, ha meg akarod szakítani a berögzült szokásaidat, ha meg akarod szakítani a ciklusaidat, nagyon jó, ha egy rövid ideig elköltözöl, gyógyulást keresel, majd visszatérsz az eredeti helyre. Ez sokat segíthet.

( Nagyon fontos a fekhely! Az emberek nagy része a 2 méterenként húzódó mágneses erővonalakban vagy vízér felett fekszik. Ezért is jó az elköltözés, pedig egyszerűen kimérhető lenne. A ford. )


Rob: Nagyszerű javaslatok. Továbbá, van-e valamilyen ötleted az idegfájdalmakkal kapcsolatban, például az alsó lábszárakban vagy a végtagokban. Ezt a porckorong problémák okozzák? Van-e étrend-kiegészítő vagy bármi más, amelyet javasolnál a probléma gyógyítására?


Cobra: Vannak orosz orvosok, akik nagyon hatékonyan gyógyíthatnak sok gerinccel kapcsolatos idegfájdalmat. De van egy nagyon hatékony, azt mondanám, manuális gyógymód, amely valójában teljes mértékben eltávolítja ezt a fájdalmat. Ismerik Oroszországban, ismerik a Keleti Blokk országaiban is, de a nyugati világban szinte teljesen ismeretlen, mert természetesen a Rothschildok és a Rockefellerek uralják az orvoslást . . . sajnálom, a Rockefeller orvosi kartell nem akarja ezeket elérhetővé tenni az emberek számára. Tehát ha kicsit tovább keresel és van orosz barátod, kérdezd meg tőlük, és valószínűleg tudni fognak erről.


Rob: Oké. Ha van rá esély, küldhetsz nekem egy linket, kiposztoljuk, de én is utána nézek és megnézem, mit tehetek. Van egy kérdésünk a nem feltétlenül az egészséggel, hanem a DNS-manipulációval kapcsolatos. Értem, hogy évezredek óta folyik, és természetesen hallottunk Zacharia Sitchinről, Enilről és Enkiről, habár nem ők alkották, de úgy gondolom, hogy a beavatkozásuk negatívan befolyásolta az emberi fajt.

Tudsz beszélni arról, hogy hogyan történt ez a manipuláció? És le tudnád írni pár mondatban, hogy az elmúlt 30 000 évben milyen káros beavatkozások történtek? Vissza tudjuk fordítani ezeket az Esemény előtt?

Cobra: Hát, ez egy nagyon kiterjedt téma. Csak annyit mondhatok, hogy a folyamat sokkal korábban kezdődött, mint 30 000 éve. Valójában a genetikai manipulációk majdnem egymillió évvel ezelőtt kezdődtek, amikor az Orion csillagrendszer sötét erői erre a bolygóra érkeztek Atlantiszon. És ez a genetikai a manipuláció meglehetősen kiterjedt volt, sok faj hajtotta végre.

Tudni kell azonban, hogy voltak jóindulatú, pozitív fajok is, akik meg akarták javítani az emberi DNS-t és pozitívan járultak hozzá ehhez a folyamathoz.

Tehát most egy olyan emberi DNS-ünk van, amely rengeteg gyógyítást igényel, és ennek nagy részét az Esemény utána kell megtenni, mert a szükséges fejlett technológia csak azután kerül nyilvánosságra. Tényleg nem látok esélyt arra, hogy ez az Esemény előtt meg tudna történni a helyzet bonyolultsága miatt.


Rob: Igen, nagyon kíváncsi vagyok és érdekel, hogy hogyan történt ez a manipuláció. Fogtak egy bizonyos Fény csoporthoz tartozó embereket és megváltoztak a DNS-üket, majd az egymás utáni vérvonalaikat megváltoztatták? Vagy hogyan történt? . . . A rossz fiúk is elraboltak bizonyos embereket és elvégezték a saját manipulációikat? Egyedileg vagy csoportosan végezték a változtatást? Vagy hogyan csinálták?


Cobra: Ahhoz hasonlóan történt, mint amit az orvosi kartell manapság a védőoltásokkal művel. Mindenkit köteleztek bizonyos úgynevezett „kezelésekre” az úgynevezett „gyógyító templomokban” Atlantisz szerte, és ilyen helyeken manipulálták a DNS-t az atlantiszi technológiával.

Az embereket ténylegesen nem kényszerítették arra, hogy odamenjenek, de határozottan tanácsolták. Ha valaki nem ment el a „gyógyító templomokba”, következményekkel kellett szembenéznie. A emberi népesség nagy része keresztülment ezen a folyamaton egy bizonyos időszakban Atlantiszon.


Rob: Oké, ez érdekes. Jó tudni. Megemlítettél ezek közül a régebbi oltási technológiák közül néhányat. . . Például én 60 éves vagyok, tehát amikor születtem kaptam oltást . . . Amikor egy kicsit idősebb lettem, azt hiszem, lehettem olyan 5 vagy 6 éves, amikor kaptam az iskolában . . . Emlékszem, hogy a 60-as években nagyon hosszú sor állt, ahol kaptuk az oltást.

Említetted, azt hiszem, hogy ez elavult technológia. Vagy a fényerőknek sikerült semlegesíteni? Hogy is van ez?


Cobra: A Fényerők sokféleképpen csökkentették az oltások negatív hatásait, de az Esemény után kerül semlegesítésre véglegesen. A dolog másik fele, ahogy az elmúlt néhány évtizedben az oltási technológiákat használták, hogy úgy mondjam, visszaéltek vele annak érdekében, hogy a biocsipeket ültessenek az emberi testbe. És újra elismétlem, hogy szinte mindenki érintett ezen a bolygón. És ezeket a biocsipeket már az Ellenállás Mozgalom eltávolította. Tehát ezek emberi testben már nem léteznek.


Rob: Wow! Ezek jó hírek! Tehát a fizikai biocsip. . . Az Ellenállás a technológiája segítségével mindenkiből eltávolította a csipeket, akiben volt? Ténylegesen elpusztították, eltávolították vagy csak inaktiválták? Igen?


Cobra: Bizonyos fejlett technológiákat alkalmaztak a biocsipek eltávolítására, és ez az oka - az egyik oka -, hogy miért kezdtek el az emberek felébredni, mert a Mátrix egyik rétege eltűnt. És most az embereknek könnyebb felébredni.


Rob: Igen, ez nagyon fontos. Szerencsére azóta nem kaptam oltást. Tudjuk, hogy az oltások autizmust okoznak. Még mindig ültetnek be biocsipeket?


Cobra: Nem, többé már nem. Valójában az egész a második világháború után kezdődött. A biocsipeket a náci Németországban a Siemens vállalat fejlesztette ki és . . . Ez a program 1945-ben indult és az 1950-es és a 60-as évekre vált nagyon kiterjedté.


Rob: Oké jó. Tehát azt hiszem, nem kell aggódnunk amiatt, hogy bár a vakcinázásoknak még mindig vannak negatív következményei - a segédanyagok és a benne lévő dolgok - a higany és a formaldehid miatt. Ez így helyes?


Cobra: Igen. Így van. Igen.


Rob: Oké köszönöm. Nemrég megkaptuk a leveledet, hogy jóváhagytál dolgokat, amelyek nem voltak pontosak, véleményem szerint van még más is. Történt valami a közelmúltban a Tajvanon tartott Felemelkedési Konferencián. Kíváncsi vagyok, ha meg tudnád osztani velünk - nem akartam mindent megkérdezni a konferencián -, de beszéltél az örvényt támogató mezőtérképről. Vajon ilyen volt a Fényerők elsődleges Ley-vonalpontjainak térképe, amely segíthet az emberek átalakításában? Vagy beszélnél erről a térképről?


Cobra: Nem, ez valami teljesen más volt, és inkább nem beszélnék róla ebben a rövid interjúban, mert inkább azt szeretném, ha az emberek a konferenciára mennének és maguk élnék meg. Ez egy nagyon kiterjedt téma.


Rob: Lesz még több Felemelkedési konferencia?


Cobra: A bolygó helyzetétől függ.


Rob: Oké. Egy másik kérdés, amelyet sok embertől kaptam. Állandóan azt mondtad, hogy nem fogsz többé az Államokba jönni. Azt hiszem, a dolgok kissé forróak manapság, de vannak-e tervek vagy lehetőségek a számodra, hogy a belátható jövőben eljuthass az Egyesült Államokba konferenciát tartani?


Cobra: Valószínűleg ebben az évben nem, de a jövőben, ki tudja. Ismét attól függ, hogy hogyan alakulnak a dolgok.


Rob: Jó. Nos, szeretnélek meghívni téged. Találkozhatnánk a gyönyörű Shasta hegyen, ha úgy döntesz, hogy eljössz.

Lenne egy megjegyzésem Elon Musk Fúró vállalatához (The Boring Company - TBC) is. Ezeket az összefonódásokat kerestem és úgy látom, hogy ez nagyon jó. Nyilvánvaló, hogy a kormány rendelkezik ezzel a technológiával, tehát bizonyos értelemben ez, szerintem, nem a részleges . . . Azt hiszem, nevezhetjük részleges nyilvánosságra hozatalnak, hogy ez a technológia már létezik és rendelkezésre áll a hipersebességű szállítás technológiája.

Azt a kérdést szeretném feltenni, hogy a titkos kormányprogram által használt meglévő közlekedési rendszerek elérhetők lesznek e a nyilvánosság számára az Esemény után?


Cobra: Azt hiszem igen, ennek az infrastruktúrának egy részét nyilvános használatra bocsátják. Az alagúthálózat alkalmas lehet, ráadásul hamarosan fejlettebb technológiákat vezetnek be. De az esemény utáni átmeneti időszakban, miért is ne? A meglévő infrastruktúra egyes részeit fogjuk tudni használni.


Rob: Elon Musk cégével, úgy értem, fel fogják fedni, hogy tudnak alagutakat készíteni. . . tudod, felejtsd a soha el nem készülő európai alagutat, amelyet lehúztak pénzügyileg. De talán meg tudod erősíteni vagy cáfolni, amit Phil Schneider szivárogtatott ki arról a nagy sebességű fúróról, amely képes 7 mérföld alagút nyomvonalat létrehozni naponta. Bizonyos esetekben igaz lehet ez?


Cobra: Igen. Valójában volt egy titkos, mondhatjuk, „Szakadár civilizációs” program, amely katonai földalatti bázisokat épített, különösen az Egyesült Államok kontinentális területén, és olyan fúró technológiájuk volt, amellyel napi hét mérföldet is el tudtak érni. Igen, van nekik.

Természetesen a negatív katonaság is ismeri ezt, ám a pozitív Fényerők sokkal gyorsabb technológia birtokában vannak. Ők építenek . . . Mostanában általában az Ellenállási Mozgalomnak kell építenie valamit a föld alatt néhány napon belül, amikor szükség van rá, nagyon összetett építményeket építhetnek, ezt az utóbbi időben Antarktiszon is megtették.


Rob: Azta! Fantasztikus. Jó tudni srácok, rákereshettek az interneten saját magatok is az ilyen dolgokra.

Itt szeretném feltenni egy kérdést. A Toplet Bomba Kondenzátumra és az Elsődleges Anomáliára fordítják a szeretetteljes figyelmüket a jó fiúk, talán a felső kvarkra (top kvark) ? Ez továbbra is jól működik?


Cobra: Igen, feltétlenül.


Rob: És ha ezzel elkészülnek, akkor elhárul az utolsó akadály, amelyet a Galaktikus Konföderációtól hallunk az Esemény biztonságával kapcsoltban? Ha teljes mértékben eltávolítják ezeket, az esemény bármikor megtörténhet. Ez helyes így?


Cobra: A Fekete Kő és az összes Toplet bomba eltávolításakor az eseménynek meg kell történnie. Nem látok más okot, semmi más akadályt, amely megakadályozhatná az Eseményt.


Rob: Kíváncsi vagyok, hogy az AI vagy Yaldabaoth fej plazma mező, közvetlenül kapcsolódik e a Fekete Kő kvarkhoz?


Cobra: Igen, igen, természetesen. Olyan, mint egy szimbiózis, amely a kettő között zajlik.


Rob: Tehát ez a mozgás alapvetően eltávolítja a Yaldabdoath fejét? Vannak-e más műveletek, vagy ez az elsődleges vezérlő erő?


Cobra: Valójában ez mind összekapcsolódott. Ugyanannak helyzetnek különböző aspektusai vannak. Van a Yaldabaoth-entitás, a toplet bombák és a Fekete Kő. És ezek különböző módon összekeveredtek.


Rob: Megemlítetted, hogy a Titkos Űrprogram (SSP) bejelentette, hogy védelmi rendszert akarnak létrehozni a Föld számára, mert a Kiméra és az Arkhónok nagyon félnek a Galaktikus Szövetség közeledő anyahajóitól.

Azt mondtad, hogy ha bármilyen konfrontáció történik, akkor az rövid és látványos lesz. Számomra nyilvánvaló módon a Galaktikus Konföderáció eltörölhet minden olyan technológiát, amelyet a Földön ezek az űrprogramok létrehoztak.

A kérdésem az lenne, hogy szerinted ez megtörténhet még az Esemény előtt?


Cobra: Ez lesz. . . Ha erre sor kerül egyáltalán, akkor erre röviddel az esemény előtt kerülhet sor, de szerintem nagyon valószínűtlen. Szerintem a rossz fiúk nem akarnak nyílt színen mutatkozni, mert akkor vége a játéknak és felgyorsítja a végső vereségüket. Tehát megpróbálják ezt minden áron elkerülni.


Rob: A jó fiúk sem nem mutatnák meg magukat - általánosságban szólva - az anyahajóikban. Eben az időszakban állandóan álcázzák magukat. Tehát nem fogják megmutatni magukat a nagyközönségnek, CSAK amikor eljön AZ Esemény. Ez jó összefoglaló lenne?


Cobra: Igen, pontosan.


Rob: Oké köszönöm. Van néhány kérdésem a Kiméra és az Arkhónok kapcsán. Meg tudnád mondani, hogy milyen a Kiméra és az Arkhónok állapota? Ahogy a Fényerők győzelemre viszik Fényt, el tudod mondani nekünk, mik a gondolataik vagy a kondíciójuk, vagy gondolom, mentális állapotuk - nem tudom, van e mentáltestük, vagy . . . Mit éreznek most?

Félnek? Aggódnak? Nyilvánvalóan nagyon kétségbeesetteknek tűnnek.


Cobra: A Kiméra nem aggódott egészen a közelmúltig, mert teljesen biztosak voltak abban, hogy senki sem tudja legyőzni őket. De az elmúlt néhány hónapban egyre nyugtalanabbak lettek és aggodalom jeleit mutatják, és ezért technikai hibákat követnek el.

Tehát nem az. . . Tervük már nem tökéletes. Olyan hibákat követnek el, amelyek végső vereséghez vezetnek.

Az Arkhónok már néhány éve tudják és nem olyan magabiztosak, mint amilyenek voltak. Stratégiájuk pedig az, hogy a lehető legtöbb negatívumot hozzák létre, mielőtt legyőznék őket. Jelenleg nincs menekülési stratégiájuk, tehát alapvetően azt csinálják, hogy megpróbálnak minél nagyobb kárt okozni, mielőtt eltávolítják őket.


Rob: Ki áll magasabban a rossz fiú ranglétrán? Az Arkhónok vagy a Kiméra?


Cobra: A Kiméra.


Rob: Meg tudnád adni nekünk a Chimera létszámát, ha ismeretesek, mondjuk a Naprendszerben? Vagy eltávolították őket a Naprendszerből, és csak ezen a bolygón találhatók már meg, vagy a Kuiper-övben is vannak?


Cobra: Oké, azt mondanám, hogy többségük határozottan ezen a bolygón van, és ez egy nagyon kicsi csoport - jelen pillanatban kevesebb, mint néhány száz ember. Ez egy kicsi, de igen veszélyes csoport, mivel hozzáférhetnek az összes egzotikus kvarkfegyverzet technológiához. Ez az egyetlen oka annak, hogy egyáltalán még léteznek.


Rob: Jó. Ezek a Kimérák drakonidákból vagy reptiliánokból állnak? Inkább embernek néznek ki, mint az andromédaiak, vagy talán szakadár plejádiaiak vagy valami más alkotja ezt a csoportot?


Cobra: A drakonidák és a reptiliánok soha sem kerültek közel a tápláléklánc tetejéhez. A Kiméra valójában egy andromédai humanoid faj, akik jobban hasonlítanak az emberekre, részét képezik a humanoid evolúciónak, de rendkívül negatívak, mivel sok kozmikus anomálián mentek keresztül. Azt mondhatnák, hogy „bukott angyalok” emberi testben. Így lehetne leírni őket.


Rob: Ezek az Androméda csillagképből vagy az Androméda galaxisból származnak?


Cobra: Androméda galaxisból, de tudni kell, hogy az Androméda galaxis hatalmas. És ezek egyáltalán nem ugyanazok az andromédaiak, akikkel Alex Collier kapcsolatban áll.


Rob: Természetesen nem. Ja.


Cobra: Csak a tisztánlátás kedvéért.


Rob: Igen, az jó. Szeretnénk . . . Határozottan szeretnénk világossá tenni.

Szeretnék kérdezni az Arkhónokról. Hányan vannak és milyen a mentális állapotuk? Az előbb említetted, hogy már tudják, hogy elbukhatnak.

Meg lehet osztani a számukat? Még mindig a Föld felszínén vannak, azt hiszem, a Fekete nemesség családjában, vagy szétszóródtak a bolygó körül? Szerinted hányan vannak?


Cobra: Néhány százan lehetnek a fizikai síkon a Fekete nemesség családjaiban és néhány ezer - főleg a Plazma síkon - valamint az Alsó Éteri és Asztrális síkokon.

Tisztában vannak azzal, hogy a játéknak vége, és amint mondtam, a lehető legtöbb káoszt és negatívumot akarják felszabadítani, mielőtt végük lenne.


Rob: Oké. Amikor azt mondod, hogy „az Alsó Asztrálban”, ezek testtelen szellemek, amelyek továbbra is léteznek a Földön, de nem inkarnálódnak?


Cobra: Igen, úgynevezett „gonosz szellemek” vagy „démonok” vagy bármi hasonló természetű entitás, amelyek a sötétséget választottak és ezeken a síkokon léteznek. De nap mint nap veszítenek a hatalmukból, különösen most, amikor közeledünk ehhez a meditációhoz. Ennek a folyamatnak a során el fogják veszíteni az erejük jelentős részét.


Rob: Köszönöm. Azt hiszem, valamikor, valószínűleg egy évvel ezelőtt már említetted, hogy ezek közül néhány, azt hiszem, Kiméra valamilyen anomália belsejében rejtőzik a Kuiper-övben, és elrejtőzik a Fényerők elől. Még mindig tart ez a dolog, vagy már nem? . . .

Cobra: Ó nem, vége. Sok minden történt azóta, megoldódott a dolog.


Rob: Oké. Nos, ez nagyon jó hír. Egymás között megbeszéltük “A Harmadik Fokozat Testvériség” (“The Brotherhood of the Third Degree”) című könyvről. Volt egy kérdésem ezzel a könyvvel kapcsolatban, és néhány az általad kiszivárogtatott információval kapcsolatban. Szeretném kicsit beavatni a hallgatóságot. Ez a „Harmadik Fokozat Testvériség” könyv két ikerlángról szól Napóleon idejéből, amikor St. Germain nagyon aktív volt Versailles-ban. Ez kapcsolódik Cobra legutóbbi hozzászólásaihoz - volt egy orvos, akit felkértek, hogy dolgozzon a Napóleon és Wellington közötti háború egyik oldalán. Az ikerlángja, azt hiszem, a másik oldalon volt.

Volt egy különleges ajándékuk: mentálisan telepatikusak voltak. Információkat kaptak mindkét oldal tábornokaitól és a fontos híreket továbbították St. Germainnek a kulcsfontosságú konfliktusokról, amelyek befolyásolhatják az emberiséget. És úgy tűnik, hogy a múlt története során a Nagy Fehér Testvériség és a Felemelkedett Mesterek fontos kérdésekben gondoskodnak arról, hogy bizonyos eredmények megvalósuljanak.

Ebben a könyvben szó van a Nagy Fehér Testvériségről és a Fényerőkről, akik letartóztatják az egyik „Cion véneinek jegyzőkönyveit” hordozó futárt. Ezt a futárt elfogták és azt mondták neki, hogy szabadon engedik, ha esküt tesz, hogy nem beszél erről és semmi másról másról, ami vele történt. Ha mégis beszél róla, ostoba és vak lesz. És természetesen azt mondta, hogy nem fogja mondani, hogy elfogták. De persze megpróbálta elmondani urainak, hogy mi történt, azonnal ostoba és vak lett.

Az a kérdés, amelyet felteszek neked az egyik bejegyzésedhez kapcsolódik, ahol írtál az új Atlantiszról, a Fényerőkről, valamint a különféle Fénycsoportokról és központokról, akik őrzik a Fényt Atlantisz elsüllyedése után. Azt hiszem, hogy a Földközi-tenger keleti részéről és az Azori-szigetekről beszéltél. És persze ott vannak a Katharok és a Templomosok. Megemlítetted Jézust és Mária Magdolnát is, akik ezeknek a Fényerőközpontoknak a továbbvivői és az igaz információ forrásai. De arról is szó volt, hogy a Sion (Zion/Cion) Rendje is ezek folytatása.

Tudsz beszélni a különbségről a Sion Rendje és a Cion Vénei között? A Cion Rendjét eltérítették-e a szabadkőművesekhez hasonlóan, és átalakult ebbe a csoportba, amely létrehozta a jegyzőkönyveket? Ki tudnád fejteni részletesebben a narratívát?


Cobra: Ez a csoport teljesen független a Cion jegyzőkönyveitől. És ez a csoport nagyon érdekes, mert a Sötét és a Fény tagjai is beléptek ebbe a csoportba, és tudtak is egymásról. Ennek a csoportnak a célja a Fény volt. . . a Fényerők kísérlete a Sötét gyógyítására, a Sötét átalakítására. És ahogy vesszük, sikeres is volt. Ha megnézed ennek titkos társaság történetét, rájössz, hogy bizonyos kulcsfontosságú emberek, akik az emberi történelnet alakították, ennek a csoportnak részét képezték.


Rob: Megoszthatod velünk a Cion Jegyzőkönyveit alkotó emberek nevét? Ez egyfajta Rothschild kreálmány volt, igaz?


Cobra: A jegyzőkönyvek teljesen más történet, amely kapcsolatban állt a Rothschildokkal, akik tulajdonképpen a cionista mozgalom elinditói.


Rob: Igen. Meg lehet osztani valamelyik pozitív nevet - azt hiszem, az 1700-as évektől - akik tagjai voltak a Fény és Sötét összolvadásának a Sion Rendjében?


Cobra: Igen, valóban tudok. Leonardo DaVinci és Isaac Newton is a csoport tagja volt. Ott volt néhány híres alkimista, például Flamel Miklós is a csoport része volt. És mindegyikük a Fény érdekében dolgozott.

Voltak még olyan emberek is, akiket nem szeretnék megemlíteni, akik a XIX. században tevékenykedtek és nagy hatással voltak Közép-Európára, ám munkájuk jelenleg nem igazán ismert. Tulajdonképpen megőriztek bizonyos Istennőhöz kapcsolódó misztériumokat Közép-Európában, Napóleon idején.


Rob: Azta! Tehát ez jó hír. Szóval a Sion Rendjea olyan, ahol a Fényerők találkoznak a sötét erőkkel, ahol a fényerők megpróbálják pozitívan befolyásolni a jelenleg zajló sötétebb tervek alakulását.

Nagyon érdekes. Már évszázadok óta folyik, igaz?


Cobra: Igen, legalább öt vagy hat. . . legalább ötszáz éve.


Rob: Nos srácok, szó volt a bolygó politikai helyzetének belső működéséről, amikor a Fény találkozik a Sötétséggel. Olyan, mint egy sötét kristály vagy a tejszínhab a kávéban. Oké. Menjünk tovább. Egy másik dolog, amivel kapcsolatban kérdést kellene feltennem. A közelmúltban a PFC interjúban megemlítettél egy olyan történetet, amelyről azt hiszem, Lynn beszélt. Azt mondtad, hogy az az feltételezés, amely szerint a Védák oroszország belsejéből, azt hiszem, egy fehér bőrű csoportból származtak, hozzávetőlegesen 60–70% -ban helyes.

Nagyon kíváncsi vagyok, Fred Bell megemlítette, hogy a risikről szóló történetek, akikről a Rig-, a Jadzsur- és a Számavédákban olvashatunk, valójában a plejádiakra utalnak. Tudnál beszélni az Indiából származó spirituális tudás gazdagságáról?

Azt hiszem, ezek a Védák sok különféle forrás keverékei, valószínűleg néhány nagyon fejlett, rejtett ET kapcsolattartót is beleértve, akik tanításai érintetlenül maradtak.

Tudsz beszélni India spirituális információinak gazdagságáról, és ezek pontosan származásáról?


Cobra: Igazából amit az előbb mondtál, helyes, mert maguk a Védák is keverékek, és ezek egy része Atlantisz régi örökségéből származik. Egy része pedig plejádi forrásokból. A hét risi a plejádiaiak hét csillaga.

A Védák másik része azonban Arkhón elmeprogramozásából származik. Ezért a Védák az igazság és a dezinformáció sajátos keverékei, mint minden más is ezen a bolygón.


Rob: Nos, azt hiszem, ez nem meglepő.

Követtem az Alpha Centauri csoport kapcsolatait, amikor Soltec nevű lény George Hunt Williamson régi vágású kapcsolataiból és az ötvenes évek korai UFO-kapcsolattartóiból, akiknek sokkal fizikaibb kapcsolatba kerültek az űrcsaláddal, mint te, Alex és más emberek, akiknek ismételt fizikai kapcsolatai vannak. Úgy tűnt, hogy sokkal gyakoribb az 50-es években.

I have a followed the contacts from the Alpha Centauri group by the being Soltec from the old school contacts of George Hunt Williamson, and the early UFO contactees of the ’50s, who were having much more physical contact with the space family, kind of like you and Alex and other people that are having repeated physical contacts. It seemed to be much more common then in the 50’s.

And they had talked about a lot of this technology that they had, and it included looking through every strata of matter, and, ladies and gentlemen, the good guys have a technology . . . They can see anything the dark guys do.

So my question to you, Cobra, is, at some point, after the Event, or when these arrests take place, in order to heal people, will they be sharing with us some of these direct recordings of these events so that if you go, “I don’t believe that”, will they show us Akashic Records’ videos, or how will some of this, you know, offensive and horrible stuff be released to the public so it’s not just Hearsay! You know most people may think it’s just a spin or made up. How will this be released to the public? Are there any plans for this that you are aware of?

Cobra: Yes, of course. There are recordings, and some of those are very disturbing, that are in the possession now of the Resistance Movement. And some of those recordings have been put on the computers of major news agencies on the planet that can be triggered by a special access code which is known by the Resistance. And this can be made public at any moment that is appropriate.

And those recordings will be used and some of them will be aired publicly when the trials happen, when the truth and reconciliation committees begin to work, and when the actions of the Cabal will be evaluated.

So some of those recordings will be made public, but they are very disturbing. So it will not be extensive, because the public can process only so much. But it will be enough to convince everybody that what was happening was true, and everybody will be able to put what was happening into perspective.

Rob: Were these recordings taken by insiders or through the ET technology that I mentioned?

Cobra: Those recordings were taken place by advanced ET technology.

Rob: Okay, as I thought.

Can you tell us, what is the situation in Syria right now? Is there any good news or is it still a quagmire of political and Archon-derived suffering? And what is the future? What is the forces planning now in that situation? Is it being cleaned up?

Cobra: Yes, there is much progress. Since our meditation for Syria in the spring, there has been much progress. Actually, the whole area of Syria and Iraq, when there is this huge vortex that is partially still under control of the Islamic state, much of this has been liberated.

Mosul in Iraq has been liberated. Large areas of land in Syria have been liberated. There was much progress in the last few weeks.

So now there are only two small enclaves of unliberated territory in Syria right now, and those two areas are getting smaller and smaller. And, actually, may people who have run away from Syria because the situation there was intolerable, are returning back to their homes because in certain parts of Syria, life is getting back to normal.

Rob: Well, that’s good news, and my prayers go out to the people of Syria. They have gone through a tremendous amount of suffering at the hands of the Cabal. The innocent people of the Islamic religion are not all bad, and I just hope that this healing can take place soon. It’s pretty crazy out there.

I have another question: Can you tell us the situation with Putin and Trump? I hate to bring up Trump. I see him as a narcissist, an elitist – you know, obviously, a huge ego. I think what got him into there was his complete lack of experience in politics that people were wanting someone who wasn’t an insider. And this worked for him and against him.

My question is, is he running any serious relationship towards working with Putin, who we see as a good guy, towards change, or is he just like a blind man running around out there reaching his hands out and spouting off? Ha, ha.

Cobra: Basically, what’s happening here is he’s a man without a solid international policy, and he acts on his impulses combined with what he gets from his advisers. There are two groups that are fighting for his attention – the good guys and the bad guys. Sometimes he listens to one group and sometimes he listens to the other group. So it’s a mixed situation, and the light forces are trying to do whatever they can to steer this whole situation towards the Light.

Rob: Okay. Can you talk about what’s going on in the Ukraine a little bit, and the Soros situation there? Has that been resolved? Are there still issues going on there? Have they brought any of those Khazarian forces there to justice? What is the situation there? Is that still volatile?

Cobra: It is still volatile. It has not been resolved, but it is not as bad as it was a year or two ago. So I would say the situation is very slowly improving.

Rob: Okay. My Venusian source, and this is not like an ET that lives up in space and comes down. This is one who has come here like Omnec Onec, although in a different form, and is working as very telepathic with the masters and does a lot of work in information among certain groups.

And they indicated to me that their intel was similar to what Ben Fulford said. They didn’t say what might happen is good. They weren’t saying it’s a great plan. However he said that Fulford had mentioned that there may be a war triggered with Korea, with Russia and the U.S. and China supporting this limited war to bring out the bad guys.

I was told by him that it’s very possible – they are working towards this – and there may be a lot of fear generated, such as, you know, duck and cover scenarios for Hawaii, or something like this.

Whether it’s true or not, it would probably cause a lot of fear, and they said that, of course, no nukes would be allowed. And he said just prepare that may happen. Can you please comment on that situation and your intel, as far as you’re allowed to at this point?

Cobra: Basically, according to my intel, the situation is a little bit different. There is a possibility of a limited war in North Korea, but the purpose of this would be to . . . Actually, the regime in North

Korea is very, and extremely, suppressive. That war would be engineered to destroy that regime and set the people free. And this can happen before the Event. So I would say there are certain interest groups in various countries that want to take that regime down and that is a possibility that this will happen.

And that would be a short and intense war, but without many casualties. And that would not spread to other regions. It would be limited to North Korea.

Rob: Wow! That’s good. So that actually sounds like the positive militaries of these groups would do this to liberate the people of Korea. My heart’s gone out to them when I just . . . when you see the crazy stuff going on there.

Cobra: It’s not exactly like that. There are various other agendas there, that some people want to grab the resources. It’s a mixed agenda. It’s not just to liberate the people. It’s more like to liberate the people and grab their resources, improve their standard a little bit and pose as the good guys and grab the country’s gold. Something like that.

Rob: Ha, ha, ha. Okay. Meet the new boss. Same as the old boss, with a kinder, gentler machine gun hand, as Neil Young used to say. So, anyway, I guess that’s good and bad news there. I have spoken recently with Sheldan Nidle, who is an old friend of mine from 18 years ago, or, gosh, probably longer now. Well, yes, I guess it’s like 20-something years ago when he was talking about things in ’95 before the Archon invasion.

Cobra: Okay, if you have a chance to speak to him in the next two days, please ask him to mention the Meditation.

Rob: Yeah, that’s a good idea. I could maybe give him a call and see if he could make a post on that. He does have a good following.

I’m hoping to have him in Shasta and we have agreed in principal for him to come to my Mt. Shasta conference next year although the details have not been worked out. But the question I have is because he has a different take on the financial reset – and I keep saying that my experience and feeling has been that you’ve been pretty accurate, and I really don’t see a financial reset taking place with all of the chaos. It would be too much ego and grabbing going on.

My Venusian, the male contact, had indicated to me that Sheldan Nidle did have contact with Sirians and is pretty accurate in most of his information. Sheldon seems to feel, from his contacts, and I don’t pretend to know exactly how his telepathy goes.

I wouldn’t dare to judge it, but I can vouch that he’s a genuine, sincere contactee. And he seems to think that this revaluation, or reset, something could take place before the Event. Are there certain elements that would make this possible or would you disagree or comment on that possibility?

Cobra: Okay, first I would need to say, yes, he did have a contact with the Sirians. That is true. But for the other part of this, no, the reset cannot happen before the Event, because the Cabal would prevent it. They will simply not allow it. They will hold control over the financial system until they are taken down. They will not release that.

There is no way around here, and the Cabal needs to be removed for the reset to happen. There is no other way.

Rob: Yes, and I have another question here, because when I look at the finances and everyone’s minds all jacked up over money, we’re all so programmed with the system – and not only programmed, but hounded and pounded by the financial system.

In America, more and more people are losing their homes and becoming homeless and desperate, a lack of real healthcare, and things of this type of situation that are driving a lot of people. And when I think of a financial reset, and people hearing about a cashless society, with all of the propaganda that they’ve heard on how many television shows, with those guys and the Bloomberg Report and all of the let me just say, BS that’s taking place in the financial system.

Can you tell me how the light forces . . . I mean, say the Event takes place and, boom, they reboot and they say they have a new financial system. I mean, are there plans to release qualified educational videos or a plan that how this transition can take place before the Event?

Because I mean, how can the system go up and running in two days with no one with any background or understanding of a universal economic system? Do they have a bullet point plan that is prepared that will take people through this process intellectually so that they can understand and not resist this new system?

Cobra: We will go through a transition, so at the moment of the Event the transition will start. We will not just jump into the new advanced society. There will be a certain transitional period through which people will be educated through the mass media, and everybody will understand what they are going through, and the choices they are making. So it’s not just that suddenly somebody pushes the button and everything is changed. Certain things will change, but the basic rules of commerce, of business transactions, will stay the same for a certain period of time.

It is simply that the good guys will be controlling the banking system, not the bad guys. And then, gradually, this will be transformed as human beings gain more understanding of the true nature of consciousness.

Rob: Okay. I have . . . We’re getting towards the end here. I have a final question. I think we confirmed this before. You would agree that Angela Merkel was Hitler’s daughter?

Cobra: She is connected to that family, yes, and she’s connected to the Rothschilds.

Rob: Okay. Because I had a telepathic contact sometime years ago, that I felt like it was one very rare telepathic communication, but the guides and they told me to look up pictures of her and Eva Braun, Hitler. I realized she’s got Hitler’s chin.

I remember I saw a picture once of Hitler in South America after the war with a little blonde-haired baby that was playing with Hitler and Eva Braun. anyway. So I looked at one of your posts, you talked about Merkel and the Kalgeri plan to destroy Europe. Can you share a little bit about this? Is this part of the Muslim terrorist invasion that’s going on? Is part of that plan to pit the various European cultures against each other?

Cobra: That plan is simply to destroy the European civilization. And the idea was to put near-Eastern and also North African countries into crisis so people will flee from there to Europe, and in that mass of migrants, you can . . . actually, they have hidden tens of thousands of people that are not refugees. They are actually militants.

And those have been infiltrated into Europe with the purpose of assimilating into European culture and then destroying it from within. The light forces are aware of this plan and are counteracting this plan and will do certain things that this will not become reality.

Rob: I forget if I’ve asked you this previously, but can you confirm there are stories that there are underground bunkers and tunnels were some of these militants are living and are alleged to be trained or be mind-controlled, or whatever, to come on the surface of the planet and wreak havoc and in the United States as well? Are any of these stories true?

Cobra: Actually, unfortunately, yes, those things have been built. But the Resistance Movement is taking care of the situation, and this is no longer an issue. But there were extensive underground cities built, especially in Germany, for that purpose.

Rob: Was this part of Project Doom?

Cobra: It was not part of Project Doom, but it was connected.

Rob: Okay. I guess last . . . well, not the last. I’m going to leave it on a positive note, but I have to address this because we’ve had another spate of crazy people with knives in Finland, and, of course, some guy got away after killing and injuring, I think, over 120 people. That’s true. I mean, we’ve seen the videos.

That’s not completely a false flag event, I would imagine, and I’d like you to confirm both of those as false flags. But I don’t know, are the numbers correct? Can you comment on that . . . those recent false flags that have put fear into the people through media?

Cobra: Okay, it is up to you how you define a false flag, but I would say that many of those events are true. These are not actors playing. There are real people dying in there. But the purpose of those events is for the Archons, as I have mentioned before, to create as much suffering as possible before they are taken down. And this is why we have so many of those events being portrayed in the mass media.

Those events are created precisely to create fear. Those events are created to be filmed and to be transmitted through the mass media. Some of those events ARE staged with players, but some of those events are real and people are really suffering.

Rob: Right. These are mind-controlled assets that are triggered, and there are probably support assets around it, but it is absolutely real. I’m kind of curious, since we’ve last talked, I haven’t had a chance to ask you about the Manchester situation. To me, I never saw any evidence of this explosion. There was like one picture of people in a hallway they kept putting up and promoting info about all of these people who allegedly died . . . Was that a real event? Or was that pretty much manufactured?

Cobra: This one was pretty much manufactured.

Rob: Okay, thank you. That was my intuition on that. Now, let’s get to the positive. Cobra, more and more people are realizing their own inherent power. You have a beautiful post up – and folks, I recommend you go back to one of Cobra’s reports, a recent one, on the Ascension Conference. And if you read those notes, the gentlemen who talked about the I Am Presence invocation, and the powers of manifestation which is also very important. Fred Bell and his Pleiadians’ contact with Semjase, who Cobra also has had contact with, and I presume I’ve had contact with . That one memory I had when I was beamed up into the ship. I can never fully remember!, I will not say I remember everything. I know certain things happened there. However the power of manifestation with the Pleiadian technology of crystals and pyramids and

Cobra’s tachyons, is very important.

Semjase said the power of the quartz crystal is a perfect synthesis of spirit and matter in zero time. She said when used properly crystals can act to amplify of our thoughts. . So if you utilize crystals, Tachyonized crystals, and, I believe, Cintamani stones – you can confirm this for me, Cobra – the power of manifestation can be enhanced with crystals.

Fred recommended that you do your manifestation visualization process on a daily basis. In some of the pyramids systems Fred Bell and I created we used the crystals and pyramids as a capacitor to work with a full moon and the new moon.

And he said that during the new moon, you begin a process of visualization of what you’d like to occur. So you think it, you feel it, you visualize it, you imagine the smell, and you repeat this process. He recomended at the same time, and he recommended at night when the astral plane is asleep. When everyone is asleep in your area, you can do a lot of metaphysical manifestation work.

So I want you to go to Cobra’s last interview, I read the I Am Presence, the manifestation, the clearing of crystals, the gentleman had transcribed much of your protocols . There’s some great information in that post.

Cobra, is there anything you would like to add to the sharing of the manifestation of the Victory of the Light with the people in regards to that information that you shared at the conference?

Cobra: You have mentioned the first and second step. You mentioned the decision. You have mentioned the visualization part, but there is also the physical action part. That’s the third part. So repeating those three steps will manifest anything. That’s an extremely condensed version of the law of manifestation. Of course, I can speak about this for many hours or even days, but we don’t have much time here, so this is something that needs to be trained.

I will speak about this for sure in my future conferences if they will still be needed, because people need to practice this and get better at this, and we will be more powerful as a collective. Any group that will try to oppress us, we are gaining a level of unity that was never experienced here, and we are also gaining a level of power that was never experienced before. So we are on a very good road to complete victory.

Rob: Well, there we go, folks. We’ve got to leave it on a positive note, telling you about the invocation of the I Am Presence – and with your heart and soul and your feellings and to take action.

Clearly, in some of the manifestation directions that we used to give to people was to . . . some people . . . I want to . . . You know, they were thinking mundane things – “I want a new car” – you know. So we told them, “Go out to the car dealership, get a manual, put a picture inside the pyramid systems and to sniff a piece of carpet and to visualize a new car smell and do that and . . .” One person actually . . . They did not get a new car, but they were able to go in, and they got a lease return at a great, great rate, an affordable thing, and they felt that that manifestation process is real.

And remember it’s over time, right? Cobra, it’s not just something you, “Oh, I visualize this”, and then you go out and you’d have a really bad day cussing in the car. You have to maintain a high vibration throughout this manifestation process. Correct?

Cobra: You have to maintain your decision. Even if something goes wrong, do not give up. Never give up. Just continue.

Rob: There you go. Never give up the Victory of the Light. Cobra, thank you, once again, for coming on the Victory of Light Radio Show and sharing your wealth of knowledge and insight of the world situation and the metaphysical questions. I appreciate it very much.

Cobra: Okay, thank you for inviting me here and Victory of the Light.

Rob: Victory of the Light, folks. I’d like to thank Chris Spell, my sound editor, Sam Ritchie, who’ll be doing the transcribing, and the people at the Pyramid One Network, John Allen and Bob Charles, for this opportunity to serve you.

So, once again, tune into my radio show. In the future, we’ll have more information very soon.


END


Victory of the Light!

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások