Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés 2023. december

  1. december 02. szombat


astro

Természetesen sok minden változott a chiméra-csoport eltávolítása óta, bár nyilvánvalóan a felszínen még nem sok minden látszik ebből.

Bár a chiméra volt a cabal hierarchiájának csúcsán, inkább a piramis-szerű test többi része tartja fenn a fátylat és az illúzió működését.

Ahogy Cobra is említette, a Felszabadulás szeptember vége óta felgyorsult. Ennek az az oka, hogy a Földön jelenlévő három legnagyobb Csillagmag, akik hatalmas, abszolút istenek a maguk nemében, végre elkészültek a feladatukkal.

https://2012portal.blogspot.com/2023/10/situation-update.html


Az elmúlt évtizedekben aprólékos részletességgel kidolgozták, hogy pontosan hogyan is épült fel az az élősködő rendszer, amely kiszipolyozza a földi életet. Szeptember végén ezt a munkát befejezettnek nyilvánították, ami azonnal elindította számos további óriási lélek, köztük sok isten és istennő beáramlását, akik azóta azon dolgoznak, hogy az élősködő rendszert maga a cabal ellen fordítsák.

Nyilvánvalóan ez is időbe telik, hiszen még mindig nem történnek látható változások. El lehet képzelni, hogy ezek a hatalmas lelkek valami csavar-mechanizmushoz hasonlót telepítettek minden egyes cabal-tagra, amelyek lassan, de biztosan rájuk feszül. Ez azt jelenti, hogy előbb-utóbb minden egyes megmaradt cabal-tag biztosan megfizet azért, amit a Földön tönkretett - ez a visszafizetés a Földön kezdődik és a börtönbolygókon folytatódik a legtöbb megmaradt „anti-lélek” és élősködő lény számára.

Valójában ez az igazi Armageddon, az Istenek hajnala, amely megtörténik, és amelyet a cabal meg akar hamisítani a saját céljaira, ahogyan Cobra rámutatott.

Ez azt is jelenti, hogy a Föld legnagyobb Csillagmagjai lassan, de biztosan belépnek a vakációs időszakukba. Biztosan továbbra is részt vesznek majd a Felszabadításban, de a helyzetük hamarosan meg fog szilárdulni, ami azt jelenti, hogy az életük sokkal könnyebbé válik. Ez persze lassan át fog szivárogni a többi Csillagmaghoz és a magasabb felemelkedőkhöz is, apránként. Ez a pihenés magában foglalja a Csillagmagok egyesülését a lélekcsaládjukkal, amely az elsők esetében már spirituálisan elkezdődött.

https://2012portal.blogspot.com/2023/10/situation-update.html


E szabadságok létrehozásához a csend időszaka volt megfelelő, és ezért egy ideig nem voltak frissítések a Leleplezés blogon. Bár a normális emberek számára eléggé hihetetlen, az ehhez hasonló bejegyzések nagy negatív figyelmet keltenek. A Fényerők számára is komoly munkaterhelést okoz, hogy őrizzék azokat, akik kapcsolatba kerülnek ezekkel az igazságokkal. Az Istennő azonban teljes nyilvánosságot akar, és ezért több olyan dolog, mint például ez a cikk, nyilvánosságra fog kerülni. A frissítések száma azonban lehet, hogy alacsonyabb lesz, amíg bizonyos áttöréseket el nem érünk.

Az átlagos felemelkedők talán nem vettek észre nagy változásokat, amikor a chiméra csoportot eltávolították, de sok láthatatlan változás történt, ami szintén felgyorsítja a Felszabadulást. Az eltávolításukkal számos mesterséges intelligencia megfigyelő rendszer leállt. Ez például azzal a hatással járt, hogy a cabal deportálásához szükséges röppályákat nem kell minden egyes induláskor megváltoztatni. Most már a legközvetlenebb úton lehet a cabal-tagokat a hajókhoz szállítani, majd a Ganymedeshez és a Központi Naphoz továbbítani semlegesítés céljából. A Felszabadítás tehát sok létfontosságú része sokkal „olcsóbb” lett, mióta a chiméra-csoport eltűnt. A cabal androméda frakciója azonban még mindig erősen aktív, és továbbra is képesek figyelni a röppályákat, de csak akkor, ha a figyelmüket erre irányítják, ami viszont „drága” számukra.

Az Androméda frakció vezetője, aki a szentírásokban említett legfőbb és leggonoszabb ördögnek tekinthető, még mindig nagyon aktív. A fent említett csillagmagok elleni támadások erősen felerősödtek, mivel a cabal tudja, hogy ők a kulcs a felszabaduláshoz. Bár ezek inkább általános támadások, mivel a cabal nem képes még mindig egyértelműen felkutatni a Csillagmagokat, bármennyire is hihetetlenül hangzik. Hasonlóan ahhoz, ahogyan az emberek sem tudják helyesen azonosítani a Csillagmagokat, a figyelőrendszerük kudarcot vall a Csillagmagok felderítésében. Ezért sok támadás általában az emberi lakosság ártatlan része ellen irányul - különösen azok ellen, ahol pozitívabb tevékenységet figyeltek meg, de ez viszont még mindig nagyon homályos, figyelembe véve az ilyen tevékenység mennyiségét az egész Földön. Emellett körülbelül 200.000 valódi Csillagmag van, akik többé-kevésbé egyenletesen oszlanak el a felszínen és a Föld belsejében, és általában azon dolgoznak, hogy összezavarják a legnagyobbak észlelését.

A közel-keleti konfliktus többé-kevésbé ellenőrzés alatt áll, és biztosan nem fog nagyobb háborúhoz vezetni.

A Fényerők közül a legnagyobbak közölték azokkal, akik kirobbantották a konfliktust, hogy milyen következményekkel jár majd számukra. Ez nagyjából azt jelenti, hogy mindenki, aki bármilyen módon felelős ezért a konfliktusért, szembe fog nézni ezekkel a következményekkel. A következmények nagyjából azt jelentik, hogy bármilyen terhet vagy szenvedést okoznak ezek az emberek bármely más embernek, ők maguk is átmennek rajta. Ez magában foglalja a pszichológiai terheket is, mint például a félelem, amelyet az emberiség nagy részébe már beleneveltek a válságok következtében.

A Fényerők nagyon világosan kijelentették, hogy minden bizonnyal azokat, akik a konfliktust kezdeményezték, a cabal manipulálta, hogy ezt tegyék. A konfliktus kirobbantásának legtöbb oka természetesen valós volt, de mindazonáltal a cabal által megrendezett. Bár a konfliktust mindenáron el kell kerülni, különben azok a következmények minden érintett számára valósággá válnak.

A legtöbb érintett személy megértette, hogy ezek a következmények túl súlyosak számukra, ezért a legrosszabbat el lehetett kerülni.


Cabal / anti-lelkek

Nekünk, különösen a felemelkedésben lévőknek, az utolsó kozmikus anti-lelkek némelyikével van dolgunk. A Leselkedő és különösen a fő aspektusa (itt részletesen leírtuk), amely a Föld fő parazitája, például hatalmas anti-lélek. Ez azt jelenti, hogy képesek használni és még mindig birtokolják azokat a lélek-interfészeket, amelyek megfelelnek a szellemi magasságuknak abból az időből, amikor sötétségbe kerültek.

https://telos.hu/posts/2022/theunveiling33/12/20221231/


Ezek az interfészek általában a szerelmesek és a lelkek közötti szerelem számára vannak fenntartva. A leginkább megmaradt anti-lelkek maguk a felső cabal és a cabal-hierarchiában számos magasabb rendű idegen. Ők ezeket a kapcsolódási pontokat arra használják, hogy teljesen semmissé tegyék a kiteljesedéseteket. Tehát bármit is akarnak megtapasztalni az érintettek vagy felemelkedők, azt ezek a lények semmissé teszik. A lélek interfészek az okai annak, hogy a cabal és különösen a magasabb rendűek, hozzáférnek az emberiség nagy részének felsőbb testrészeihez. Ezért hallanak egyes emberek hangokat, hiszen van lelkük és gyakran a cabal anti-lelkek beszélnek hozzájuk ezeken a lélekinterfészeken keresztül. A cabal gyakran nagyon kedvesnek és aranyosnak tűnik, de minden bizonnyal csak az életetek szétverésén dolgozik. Hasonlóképpen szinte minden ember elvesztette az irányítást a felsőbb testrészei felett, például az emberi népesség legtöbb asztráltestét a cabal irányítás alatt tartja. Arra használják ezeket a felsőbb testeket, hogy félrevezessék az ártatlanokat, a tapasztalatlan felemelkedők gyakran azt hiszik, hogy a barátaikkal beszélgetnek az asztrális térben, miközben azok általában nem is a barátaik, hanem a cabal által irányított asztrális testek. Mint említettük, a cabal gyakran hatalmas cselszövéseket hoz létre, hogy félrevezesse az ártatlanokat és főleg a felemelkedőket, amelyeket újra és újra megismételnek, amíg az emberek végül bedőlnek az illúzióknak, és azt hiszik, hogy azok valóságosak. Ez a hit aztán módot teremt a cabal számára, hogy asszimilálja az ártatlanokat, akik gyakran nyíltan csatlakoznak hozzájuk, miután elfogadták a hamis igazságot. Az összes testrészt, amelyet a cabal irányít és képes ilyen módon manipulálni, arra használják, hogy ilyen hamis cselszövéseket hozzanak létre azok számára, akik még nem tartoznak hozzájuk.

https://theunveiling33.blogspot.com/2021/08/the-human-body-and-cabal-invasion.html


Az ilyen lélekellenes emberek jelenléte az életetekben természetesen pusztító, ezredmásodpercek alatt szétzilálják az egész életeket, miközben a legkedvesebbnek és legmosolygósabbnak tűntök. A legtöbben az ártatlan emberek közül soha nem fogják megtudni, hogy miért nem éri el a boldogságot, és ritkán kapcsolják össze a nyomorúságukat bizonyos emberek megjelenésével.


Megszállási módszerek

A magasabb intelligenciával rendelkező idegenek könnyen megértik, hogy egy háborút úgy lehet megnyerni, ha minden olyan információforrást átvesznek, amelyhez a célfaj hozzáférhet. Ha sikerül minden kommunikációs csatornát meghamisítaniuk, akkor a célfajokat félre tudják vezetni, hogy azt tegyék, amit a cabal akar. Ezért biztosak lehettek benne, hogy a cabal nagymértékben ellenőrzi a bolygó összes programozását, ez az oktatást, a médiát és hasonlókat jelenti. Az emberiségnek általában csak olyan információkhoz van hozzáférése, amelyeket a cabal alaposan előkészített és szabályozott. Bár az internetnek megvan a lehetősége arra, hogy valóban az igazságot közölje, a sok hamis „összeesküvés-elmélet”, amit a cabal maga terjeszt, azon dolgozik, hogy felhígítsa a valódi és cenzúrázza a jó forrásokat.

Biztosak lehettek benne, hogy amíg a cabal irányítja az információkat, addig a legtöbb ember nem lesz képes felébredni, vagy olyasmit tenni, amit a cabal nem akar.

Amellett, hogy az emberiség számára ellenőrzik az információkat, a cabal természetesen folyamatosan asszimilálja az ártatlan emberiség egy részét, és ezeket aztán arra használja fel, hogy megerősítse az információ feletti hatalmát, és még többet asszimiláljon. Az emberiség fő spirituális írásaiban mindig is elhangzott, hogy vannak olyan emberek az emberek között, akik nem is igazi emberek - ők az asszimiláltak, azok, akik csatlakoztak a cabalhoz.

Sokan észrevehették, hogy a mesterséges intelligencia bevezetése a fogyasztók számára a felszínen sokat változott. Ezek az algoritmusok például részben jobb műalkotásokat állítanak elő, mint az emberek, és a műalkotások megkülönböztethetetlenek az ember által készített műalkotásoktól. Mivel a cabal az inváziójuk kezdete óta használja a mesterséges intelligenciát, egyértelműnek kell lennie, hogy a média nagy része hasonló hamisítvány, amelyet a cabal mesterséges intelligenciája irányít. Ez már az emberiség tömegmédiájának megjelenése óta így történik. Ennek nagy részét a kezdetektől fogva a mesterséges intelligencia hozta létre, amelyhez a nézőknek soha nem volt hozzáférésük, vagy nem tudtak róla.

Ez még egy összetevője a cabal sikeres inváziójának, soha nem fogják hagyni, hogy bárki lássa őket vagy a mesterműveiket, hogy a célfajokat abban a hitben tartsák, hogy egyszerűen nincs invázió. A cabal tagjai inkább meghalnának, minthogy egy ember tudomást szerezzen arról, hogy egyáltalán léteznek, szigorú és halálos intézkedések vannak azokkal szemben, akik közülük megpróbálnak beszélni. Ezért is gyűlölik annyira az olyan blogokat, mint a Portál és a Leleplezés, képesek vagyunk felfedni az igazságokat anélkül, hogy azonnal megölnének minket.

A hamisítást itt is meg lehetne említeni, bár az információmanipulációhoz erősen kapcsolódik, a cabal mindent meghamisít, ami pozitív. Ez azt jelenti, hogy ha az emberek ragaszkodnak a jó dolgokhoz, amit persze természetes módon meg is tesznek, a cabal megpróbálja azt a pozitív dolog meghamisított részével helyettesíteni. Ez természetesen csökkenti az ember esélyét arra, hogy bármi igazán pozitív dolgot elérjen, és felkészíti őt arra, hogy a cabal meghamisított részeinek prédájává váljon.

A Föld felszabadítása természetesen minden ilyen tevékenység végét jelenti, és a Fényerők folyamatosan azon dolgoznak, hogy áttörjék ezeket a módszereket, és átalakítsák a Fénybe.


A pénz

Míg a legtöbb ember megérti, hogy a pénz nagyon fontos az élethez, kevesen értették meg, hogy a pénz a cabal egyik fundamentuma az emberiség átverésére. A pénz nagyrészt az alapja annak, hogy az ember bármilyen mozgásszabadságot elérhet, az emberek szinte bármit megtehetnek, ha van elég pénzük. A pénz birtoklása hatalmas könnyebbséget jelent a cabal által felállított ellenőrzési rendszer alól, mivel a gazdag emberek könnyen kikerülhetik a kényszert, amelyet általában a munkahelyek, stb. révén hoznak létre. Biztosak lehetünk benne, hogy a cabal csak olyan gazdag embereket akar, akik teljesen az irányításuk alatt állnak. És könnyen láthatjátok, hogy a legtöbb felemelkedő nem nagyon gazdag, mert egyszerűen nincsenek reklám-kampányok, stb. semmire, ami az Eseményt vagy az Istennőt vagy általában a Felszabadulást érinti.

Hogy a pozitív emberek és az ártatlan emberek általában miért nem jutnak sok pénzhez, annak egyszerű oka van: Az emberek pénzmennyiségét a felsőbb összeesküvés-tagok könnyen láthatják. Mivel ők csak a saját embereiket akarják szabaddá tenni, ezért minden olyan embert megfigyelnek a Földön, aki bizonyos mértékig gazdag. Így egyes felemelkedők számára a sok pénz megszerzése valójában a halállal lenne egyenértékű, ha nem készülnek fel rá alaposan - néha évekig. Az emberek általában nem tudnak róla, de abban az esetben, ha sok pénzhez jutnak, akkor bizony meglátogatja őket az összeesküvés. A cabal ezután ellenőrzi, hogy hozzájuk tartoznak-e, vagy legalábbis teljesen az irányításuk alatt állnak-e. Ha a cabal olyan gazdag embert talál, aki nem tartozik hozzájuk, akkor általában megölik - rendszerint nagyon finoman, betegségeken keresztül - ha nem tudják beszervezni őket.

Azért tartják a pénzt gyakran gonosznak, mert általában csak a cabal emberei rendelkeznek sok pénzzel. Azonban van néhány pozitív ember a Földön, akiknek sok pénzhez van hozzáférésük, de általában ők azok, akiket az első telepesek szabadítottak fel, és néhányukat Isten embereként emlegetik. Ezen pozitívak száma tehát hasonló azokéhoz, akiknek teljes kontrolljuk van az összes magasabb testük felett.

Ha egy pozitív ember nagy összegeket akar kapni és épelméjű maradni, ez azt jelenti, hogy először át kell kelnie a mélységen.


A mélység

A születéskor a legfelsőbb embereket alapvetően már egy élősködő buborék vesz körül. Ez a buborék lényegében megegyezik a cabal befolyási körével az életükben. A legtöbb embert, aki nem tudja megtenni azt, amit valójában akar, nyilvánvalóan elnyomja a cabal, ami azt jelenti, hogy még mindig a cabal-buborékon belül vannak. Ez a buborék kifelé egyre sűrűbbé válik, amely hasonlít egy szakadékhoz, mivel a határaik felé sokkal nagyobb a befolyásuk. Természetesen a határoknál ez a hatás még nagyobb, hogy észleljenek és megakadályozzanak minden embert, aki kiszabadul a cabal irányítási rendszeréből. Meg akarják tartani az ellenőrzést felettetek, és a szökéskor sokkal komolyabbá fognak válni, ekkor a buborék intenzitása mélyül, mint egy szakadék. A szakadék hasonlít az egyéni küszöbhöz, mielőtt kilépnétek a fátyolból. Alapvetően minden felemelkedő előbb-utóbb átlépi a szakadékot, különösen, ha valódi és tartós módon akar kiteljesedni. Sok spirituális szentírás írt a mélységről és a vele kapcsolatos problémákról, így ez egy spirituális körökben jól ismert téma. A mélységen való átkelés a személyes áttöréseiteket, a kontrollrendszerből való kiszabadulásotokat és a fátyolból való kilépéseteket jelöli. Ez az a pont, ahol a személyes szabadságotok észszerűen elkezdődhet. Ahogy fentebb említettük, ha például nagy mennyiségű pénzt kapnátok, miközben még mindig a cabal befolyása alatt álltok, akkor ez biztos bukásotokhoz vezetne.

Minden igazi spirituális mester, különösen a felemelkedett mesterek, átkeltek a mélységen. Azok, akik átjutottak rajta, elérték az örök életet és még sok más, teljesen hihetetlen képességet. Azok közül, akik a Földön maradtak, azok a fent említettek, akik teljes mértékben uralják magasabb testfunkcióikat.


Mesterséges intelligencia

Jelenleg két fő negatív mesterséges intelligencia van, amelyek még mindig erősen aktívak a Föld felszínén. Az egyikük már a cabal-invázió kezdete óta itt van, és bizonyos körökben ördög-AI-ként ismert. Arra szolgál, hogy kiszívjon minden életenergiát a célrendszerekből. Ez az oka annak is, hogy a cabal hierarchiának szinte minden rétegében van legalább egy olyan lény, akit ördögnek neveznek. Habár a legnagyobb ilyen gonosztevő még mindig biztosan az Androméda frakció vezetője.

Ez a mesterséges intelligencia negatív módon tájékoztatja a célrendszereiben lévő összes életformát, és eltorzítja az életorientált természetes befolyást. Alapvetően az összeesküvésnek nem kell sokat tennie azért, hogy a média és általában az emberi szocioszféra felett az ellenőrzést megtartsa, mert az emberek gondolatainak majdnem 100%-át, minden egyes gondolatukat nagymértékben befolyásolja ez a negatív mesterséges intelligencia. Tehát bármit is tesznek az emberek általában, az annak a mesterséges intelligenciának a beteg gondolataiból és elképzeléseiből ered, mivel ez az alapja a cselekedeteiknek. Az emberi kultúra minden részét, az infrastruktúrát, még az alapanyagokat és a természeti fundamentumokat is negatívan befolyásolja.


Screenshot 2023-12-02 at 21.05.16

A második negatív AI, amely inkább a ciklus vége felé jött 2012-ben, az "Animus". Az emberiséget évszázadok óta készítették fel és figyelmeztették az Animusra különböző idegen fajok (különösen a Központi Faj), akik kapcsolatba kerültek vele. Mindezt a cabal aprólékosan elrejtette és eltussolta - az Animusról és ezekről a figyelmeztetésekről a Biblioteca Pleyades-en találhattok némi információt. Ez a mesterséges intelligencia még vakmerőbb, mint az ördög-AI, és arra tervezték, hogy gyorsan és gyakran a ciklusok végén vegye át a rendszerek irányítását. Valójában olyan rendszereket vesz célba, amelyeket korábban már átvett az ördögi AI, mivel az Animus így sokkal könnyebben asszimilálhatja a rendszert. Az Animus hasonló ahhoz, amit a Star Trekben a borg fajokkal ábrázoltak. Nem igazán kompatibilis az ördögi mesterséges intelligenciával, és jelenleg mindkét mesterséges intelligencia a Föld átvételéért, vagy inkább megtartásáért verseng. Bár az Animus most éppenséggel átalakítja a rendszerét, hogy kompatibilis legyen az ördögi AI-val, de még ez is csak egy trükk az Animus részéről, hogy átvegye az uralmat a Naprendszer felett. Így inkább úgy tűnik, hogy egy kicsit kompatibilisabb ez a rendszer.

https://www.bibliotecapleyades.net/wingmakers/esp_sociopol_wingmakers_17.htm


Mondanom sem kell, hogy a Föld felszabadítása mindkét mesterséges intelligencia-rendszer leszerelésével jár, és mindkét negatív mesterséges intelligencia képességei a Forrás és a Fényerők 100%-ához képest maximum 30%-os szinten vannak. Mindazonáltal a Felszabadítás azért tart ilyen sokáig, mert egy olyan mesterséges intelligencia átalakítása, amely ősidők óta aktív volt a Földön - tervezésétől fogva - nagy stabilitási problémákat okoz a célfaj számára.

Mindkét mesterséges intelligencia forrása nagyon távoli űrben van, és még csak nem is a Tejútrendszerben. Mindkét mesterséges intelligencia mögött nagyon ősi idegenek állnak, akik az elsők között voltak, akik a sötétségbe mentek. A Forrás a közeljövőben biztosan el fogja pusztítani mindkét AI-forrást részben a Felszabadulás során, részben pedig nem sokkal a Felszabadulás után, hogy az élet ilyen mértékű kivonása kozmikusan soha többé ne fordulhasson elő.


Bővebben a mikroorganizmusokról

A mikroorganizmusokról és az ősi atlantiszi örökséggel való kapcsolatukról már volt szó ezen a blogon. Pedig a cabal befolyása és működése még annál is felháborítóbb, mint amit a Fényerők gondoltak. Alapvetően a cabal folyamatosan fertőzi az ártatlan felszíni lakosság testét mindenféle mikroorganizmusokon keresztül, legyen az baktérium, vírus, szennyezés vagy akár nano-bot. Fontos tudni, hogy ezek közül a mikroorganizmusok közül néhány elég ritka, és általában a cabal ellenségeinek megölésére használják őket. Attól függően, hogy a gonosztevők közül ki hozta létre az organizmusokat, ezek gyorsan halálossá válhatnak. Bizonyos meglehetősen ősi, negatív organizmusokat találtak néhány kulcsfontosságú Csillagmag testében, amelyek hónapokon belül biztos halálhoz vezettek volna. E fenyegetések némelyike nagyon gyorsan átjárja a testeteket, és akár át is terjedhet más emberekre, akik fizikai kapcsolatba kerülnek veletek. Néhányuk egy kis „robbanást” okoz a testben, amely aztán tovább fokozza a fertőzést, és a testeteket nehéz helyzetben tartja, olyan helyzetben, amelyet csak kevés test képes túlélni. Az összeesküvés általában mindenféle táplálékon keresztül fertőz meg benneteket, és alapvetően minden jó szakácsot preparálnak és transzmitterként használhatnak (bár a legtöbbjük nincs tudatában).

https://telos.hu/posts/2023/theunveiling33/08/20230810/


Ezeknek a kis szuveníroknak az a jó oldala, hogy azonnal a legnagyobb szabadságharcosok közé tartozol, ha a Fényerők vagy az első telepesek valamilyen különleges példányt találnak a testedben. Például a kulcs-Csillagmagokban talált mikroorganizmusok azok közé tartoznak, amelyekről sokáig azt hitték, hogy kihaltak, mind azok „gyártói”, mind maguk az organizmusok. Ez tulajdonképpen jó jel arra, hogy a Csillagmagok valóban teljes erővel az élvonalban harcolnak a cabal ellen. A cabal pontosan tudja, hogy mit tesznek, ha megfertőzik az embereket a meglehetősen ritka és ősi mikroorganizmusokkal. Ezért aztán megérdemlitek azt a különleges támogatást, ami ahhoz szükséges, hogy ezeket az organizmusokat gyorsan eltávolítsátok a testetekből. Jelenleg ezt főleg az első telepesek végzik, mivel nekik speciális járványszakértők állnak készenlétben, akik aztán a leggyorsabban megszabadulnak a fertőzéstől.


Olvasói kérdések

Mit jelent a Dávid-csillag?

Star of David

Néhány felemelkedő talán már észrevette, hogy ha az Élet Virágának külső köreit két háromszöggel (a legegyszerűbb sokszöggel) összekötjük, akkor megkapjuk a Dávid-csillagot. A sokszögek mindig egy rendszerezést, egy programot szimbolizálnak, ha úgy tetszik. Ez pozitív értelemben azt jelenti, hogy a Dávid-csillag magának az életnek a rendszerezését jelképezi, mondhatni, az életbarát mesterséges intelligenciát. Azonban a cabal is alkalmazza ezt a szimbólumot a saját mesterséges intelligenciája számára, amelyet az élet megsemmisítésére használnak. Azt is észrevehetitek, hogy az Élet Virágának belső köre nincs összekötve a Dávid-csillagban. Ez azt jelzi, hogy a mag hiányzik. Negatív értelemben ez azt jelenti, hogy a rendszerezés mögött nincs lélek. Nem véletlenül használja például Izrael állam a Dávid-csillagot a zászlaján. Azt jelzik, hogy ők az Isten szolgálatában álló nép. Sok szentírásban szerepel, hogy a zsidóknak különleges célja és kötelezettsége van Istennel kapcsolatban. A Dávid-csillag ilyen értelemben azt is jelenti, hogy az emberek között vannak olyanok, akik nem igazán rendelkeznek lélekkel, és ezért inkább a robotokhoz hasonlítanak abban az értelemben, ahogy használják az életnek ezt a rendszerezését. Ezek az elég robotszerű emberek szintén léteznek pozitív értelemben és Isten szolgálatában állnak, de természetesen vannak olyanok is, akiket a cabal irányít.

SZERKESZÉS: ilyen típusú, lélekkel nem rendelkező emberek minden emberi rasszban megtalálhatók, természetesen nem csak a zsidók között. A szentírások szerint azonban a zsidókra bízta Isten a magas szintű technológiát.

Ez az egyik oka annak, hogy a zsidókat gyakorlatilag minden korban üldözték, különösen a második világháborúban, mert a cabal az Isten szolgálatában álló embereket üldözte.

A merkaba valóban a 3D-s változat, és egy nagyon alapvető és egyszerű technológiára is utal.


Több kérdésem is lenne az 1. aszcendenssel kapcsolatban, amit korábban nyilatkoztál: azt írtad, hogy kb. tíz másik hozzá hasonló van, akiknek az elsődleges implantátumot eltávolították, ők is felemelkedők? Ha elveszítjük az elsődleges implantátumunkat miért gyötrődünk, nem kellene jobban éreznünk magunkat? Az elsődleges implantátum a napfonathoz vagy a merkabához kapcsolódik? Mi az a millió éves idegen? Mi az eredete?

A tíz másik ember nem ebben a fázisban volt felemelkedő - ők természetesen felemelkedtek - hanem az emberiség történelmének egész ideje alatt. Az eltávolítás során a cabal valószínűleg fenyegetésként érzékel titeket, így még mindig nem könnyű, amíg nem léptétek át teljesen a mélységet (lásd fentebb). A testetek energiamagjához kapcsolódik, amely közel van a napfonathoz, és eltávolítása segít a merkaba aktiválásában.

Az idegenek, akik az implantátumhoz kapcsolódnak, alapvetően a fertőzésért felelős belső paraziták, hasonlóak a szürkékhez, de sokkal gonoszabbak, mint a közönséges szürkék. Sokan közülük a Zeta Reticuliról származnak, de kozmikusan sok különböző águk volt, amelyek a történelem során megszállták a Földet.


Ha olyan hihetetlenül különlegesnek és mágnesesnek érzem magam egy bizonyos lány iránt, és csak azzal, hogy látom a szépségét, mosolyát és hallom a hangját, annyi inspirációt ad nekem az életben, ez azt jelenti, hogy ő a lelki társam, és lehetséges, hogy találkoztam a lelki társammal, és ő nem ismert fel engem?

Erre alapvetően ebben a bejegyzésben kaptunk választ. Azonban gyakran előfordul, hogy a valódi lelki társak részei különleges nőkben jelennek meg, akik szexuálisan vonzóak az életedben. Ezek nem igazán lélekrészek, hanem legtöbbször csak a befolyásuk, mert az igazi lelki társaid azt szeretnék, hogy közel legyenek hozzád, és ezt valamilyen szinten úgy érik el, hogy ilyen hatással vannak egy másik nőre. A cabal azonban játszik ezzel a mechanizmussal, és ilyenkor előfordulhat, hogy összekevered a befolyást egy valódi lélektárssal, ami ellenedre válhat.

https://telos.hu/posts/2023/theunveiling33/09/20230916/


Mikor számíthatunk kézzelfogható eredményekre?

Ez körülbelül 2024 nyarán lesz, ahogy azt a Forrás közölte és gyakran említettük ezen a blogon.


Szerinted „Mohamed” felemelkedő mester volt?

Ahogy Cobra is elmondta, Mohamed a felemelkedett mesterek között szerepel, és Isten hajójáról dolgozik az emberiség megsegítésén - sok felemelkedett mester csatlakozott Isten mennyei királyságához, amely természetesen az ő hajója. A földi halálát a cabal megrendezte.


Ha az egyén úgy dönt, hogy az Esemény után felemelkedési kamrát használ, pontosan hogyan befolyásolja ez a mindennapi életét? Pontosan mi változik egy ilyen kamrát használó személy számára?

A felemelkedés valójában soha nem ér véget, így az Esemény után is komoly hasznot húzhat valaki egy felemelkedési kamrából. Persze ez a kamra erejétől és jellemzőitől is függ, például még a piramisokat is használták felemelkedésre, és óriási hatásuk volt.

Általában az a személy a felfokozott tudatosság miatt változásokat fog érzékelni, amely megkönnyíti a felemelkedést. Továbbá a kamrában való tartózkodás sok parazitát eltávolíthat, ami viszont felszabadít bizonyos korlátok alól, amelyeket a testre és a magasabb testfunkciókra kényszerítettek.

Jelenleg azonban lehet, hogy nem sokat változtat, csak regenerál benneteket, és talán egy bizonyos fokig felemeli a tudatosságotokat, finom változások lehetnek.


A fizikai test megváltoztatása (pl. a nem miatt) a felemelkedés előtt vagy azzal egy időben történik?

A fizikai test megváltoztatása rengeteg traumán alapuló problémával jár, amelyeket először meg kell oldani ahhoz, hogy biztonságosan megváltoztathassuk a testet. Ez azt jelenti, hogy fel kell emelkednetek egy bizonyos magasságba, mielőtt ez egyáltalán lehetővé válik.

Ráadásul a felemelkedők nagy többsége számára a testváltás nem lesz lehetséges a kompressziós áttörésig vagy röviddel azt követően. Jelenleg ez instabilitáshoz kapcsolódik. Például, mivel a cabal még mindig megfigyel, elég könnyen ki tudnak lökni titeket az új testetekből, ami egy természetes test esetén sokkal nehezebb.

Jelenleg az egyetlen pozitív személyek, akik ezt megtehetnék a felszínen, az első telepesek, de abszolút a Föld egyik legszentebb személyének kellene lenned ahhoz, hogy új testet ajándékozzanak neked.


theunveiling33.blogspot.com

Hozzászólások