Telos

Spirituális hírek, fordítások

RÓZSA RENDJE INTERJÚ COBRÁVAL „NAPFOGYATKOZÁS AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN”

Sisterhood of the Rose Logo
  1. március 29., péntek, 19:13

photo_2024-03-31_21-41-44

A Rózsa Rendje interjút szervezett „Cobrával”, a fő információ forrásunkkal a közelgő teljes napfogyatkozás jelentőségéről, amely 2024. április 8-án, hétfőn lesz az Egyesült Államokban. Ebben az interjúban Cobra és Debra, a Rózsa Rendje Planetáris Hálózatának vezetője beszélget arról, hogy ez a napfogyatkozás lehetőség az Egyesült Államokban élők számára, hogy döntsenek az USA optimális jövőjéről, és hogy ez egy döntő pillanat annak eldöntésére, hogy milyen lesz a jövőjük.

Az erőteljes pillanat kihasználásának érdekében április 8-án, pontosan 18:18-kor (UTC), közép európai idő szerint 20:18-kor 20 perces világméretű tömegmeditációra kerül sor. Cobra és Debra arról beszél, hogy mennyire fontos, hogy minél többen részt vegyenek benne, hogy a megnyilvánulás új ciklusa elkezdődhessen a legpozitívabb idővonal megteremtése érdekében. Beszélnek továbbá a napfogyatkozások erejéről, az Egyesült Államok alkotmányának helyreállításáról, Saint Germain szerepéről az Egyesült Államok létrehozásában és arról a feladatról, amit ma végez. Az USA 2024-es választásokról, a Vízöntőben lévő Plútó asztrológiájáról, a „Nagy Ébredésről”, a Szabadság-szoborról, a Vízöntő koráról, az amerikai őslakosokról, az Istennő Egyenlítőről és az Istennő energiáról, és még sok másról.

Az interjút a Nemzetközi Rózsa Rendje YouTube csatornáján itt hallgathatjátok meg (angolul):

https://youtu.be/GfBZo-sKk4g


Az interjú átirata következik:


Debra: Helló, a nevem Debra, a Rózsa Rendje Planetáris Hálózatának vezetője vagyok. Ma ismét Cobrával, az Ellenállási Mozgalom fő információforrásával van szerencsém beszélgetni, aki fontos planetáris és galaktikus információkat tesz közzé a blogján, https://2012portal.blogspot.com oldalon. Üdvözöllek Cobra, és nagyon köszönöm, hogy vállaltad ezt az interjút.

Cobra: Köszönöm a meghívást. Üdvözlök mindenkit.


Debra: Ma elsősorban egy nagyon népszerű témáról beszélünk az Egyesült Államokban és világszerte... a közelgő teljes napfogyatkozásról, amely április 8-án, hétfőn lesz az Egyesült Államokban. És hogy kihasználjuk ezt az erőteljes pillanatot, a napfogyatkozás csúcspontján, 18:18-kor (UTC), amely itt az USA-ban keleti idő szerint 14:18-kor lesz, egy 20 perces összehangolt meditációt szervezünk. Tehát Cobra, először is meg tudnád magyarázni, hogy egy napfogyatkozás miért olyan erőteljes időpont egy nagy, szinkronizált meditációra? Például mi az asztrológiai jelentősége a napfogyatkozásnak és az abból származó energiának?

Cobra: Minden fogyatkozás, különösen a napfogyatkozás nagyon erőteljes pillanat. És ennek a pillanatnak az ereje abban áll, hogy egy napfogyatkozás olyan kaput hoz létre, amelyen keresztül felerősíthetitek a szabad akaratotokat. Tehát a teljes napfogyatkozás pillanatában hozott minden szabad akaratú döntés sokkal erőteljesebb, és a fókuszált szándék abban a pillanatban rendkívül erőteljes. Tehát, ha egy napfogyatkozás pillanatában tömeges meditációt tartotok, az sokszorosára, többszörösére erősödik fel. A teljes napfogyatkozás útvonala pedig az Egyesült Államokon halad keresztül, így ez a napfogyatkozás különösen fontos lesz az Egyesült Államok számára.


Debra: Azt mondtad, hogy 2024-ben két olyan esemény történik, amely a legnagyobb hatással lesz az Egyesült Államok jövőjére. Az egyik az április 8-i napfogyatkozás, a másik pedig a november 5-i elnökválasztás. Hogyan lehetséges tehát, hogy ez a napfogyatkozás lehetőséget ad arra, hogy az USA polgárai egy döntő pillanatban eldöntsék, milyen lesz a jövőnk? Mi a célja ennek a tömeges meditációnak, amelyet kifejezetten az Egyesült Államokra vonatkozóan végzünk a napfogyatkozás idején?

Cobra: Ez a napfogyatkozás lehetőséget ad arra, hogy az Egyesült Államokon belül az emberek kritikus tömege eldöntse az ország optimális jövőjét. Tehát az Egyesült Államok optimális jövőjének vizualizálása, megidézése és megteremtésének megkezdése; ez tulajdonképpen az optimális jövő manifesztálódásának ciklusát indítja el. Tehát ez az a lehetőség, amelyet ez a napfogyatkozás ad az Egyesült Államok polgárainak.


Debra: És ahogy említetted, a napfogyatkozás lehetőség arra, hogy használjuk a szabad akaratunkat, és így ezt fogjuk tenni ebben az időpontban, igaz?

Cobra: Igen.


Debra: És úgy tudjuk, hogy a kritikus tömeg, a cél az, hogy 30 000 amerikai állampolgár végezze el a meditációt. Miért fontos, hogy ezek az emberek amerikai állampolgárok legyenek?

Cobra: Azért, mert ennek az országnak a jövőjéről kell dönteni, és csak azok az emberek, akik az Egyesült Államok lakói, vagy inkább azt mondanám, hogy amerikai állampolgárok, azok, akik a legnagyobb felhatalmazással rendelkeznek, és ők a megfelelő emberek arra, hogy meghozzák ezt a döntést.


Debra: Rendben. A más országokból érkező emberek, akik szintén meditálnak, segítenek majd támogatni ennek hatását?

Cobra: Igen, természetesen. Más országokból származó emberek is részt vesznek majd ebben a meditációban, és támogathatják, de a fő hangsúlyt és a fő döntést az USA-beli embereknek kell meghozniuk.


Debra: Milyen hatással lesz a 30 000 fős kritikus tömeg elérése az Egyesült Államokra, és hogyan befolyásolja majd az általános helyzetet? Pozitív idővonalra fog ez minket előrevinni?

Cobra: Ha elérjük a 30 000 meditáló ember kritikus tömegét, akkor egy új manifesztációs ciklus veszi kezdetét, amelyen keresztül egy pozitívabb jövő kezd megnyilvánulni, és ez elkezdi az Egyesült Államok idővonalát pozitívabb irányba eltolni attól a pillanattól kezdve.


Debra: Tehát mindenképpen szeretnénk elérni a kritikus tömeget, ezért mindenkit arra bátorítunk, hogy vegyen részt, és ossza meg másokkal, akikkel csak tudja, hogy április 8-án elérjük a 30 000 fős kritikus tömeget.

Beszéljünk egy kicsit az Egyesült Államok történelméről. Az egyik rejtett vonatkozás az a szerep, amelyet Saint Germain játszott az Egyesült Államok létrehozásában és az Alkotmány kidolgozásában. A meditáció során őt fogjuk behívni, hogy segítsen nekünk ebben az átmenetben. Sokan nem ismerik Saint Germaint. Lehet, hogy ismerik az 1700-as években Saint Germain grófjaként való inkarnációját, ahol nagy hírnévre tett szert az európai felsőbb körökben, de lehet, hogy nem ismerik őt mint Felemelkedett Mestert, sem azt a fontos szerepet, amelyet az Egyesült Államok megteremtésében játszott. Megosztanád velünk az információkat Saint Germain ebben játszott szerepéről? És igaz-e, hogy Benjamin Franklinnel együtt alkotta meg az alkotmányt?

Cobra: A 18. században [St. Germain] elég aktív volt Franciaországban, és meglehetősen erős kapcsolat volt Franciaország és az Egyesült Államok között, és a francia felsőbb körökben sokan támogatták a független Egyesült Államok létrehozását. És voltak olyan emberek, akik abban az időben a francia szabadkőműves páholyokban tevékenykedtek. Néhányan közülük elég nagy befolyással rendelkeztek az Egyesült Államok létrehozásában és az alkotmány megalkotásában is. Egyikük Benjamin Franklin volt, aki egy igen fontos francia szabadkőműves páholy tagja volt, és kapcsolatban állt Saint Germainnel. Saint Germain valóban megjelent egyszer vagy kétszer az Egyesült Államok megalakulásának időszakában a fizikai síkon, és inspirációt adott az Alkotmány kidolgozásához és a Függetlenségi Nyilatkozat megalkotásához. Tudta, hogy az Egyesült Államok, mint ország, nagy potenciállal rendelkezik. És erről később, az interjú során fogok beszélni.


Debra: Saint Germain kijelentette, hogy „Amerika a szívem ékköve”, és hogy nagyon szereti Amerikát. Miért van ez, úgy értem, mi olyan fontos az Egyesült Államokban?

Cobra: Az Egyesült Államok, mint független ország valójában egy projekt, Saint Germain Új Atlantisz nevű projektjének egy része. Az ő célja az volt, hogy újjáteremtse a Fény civilizációját, amely a régi Atlantisz idején, több tízezer évvel ezelőtt létezett ezen a bolygón. És az ő küldetése az volt, és ma is az, hogy újjáteremtse a Fénynek ezt a civilizációját. És mivel az Egyesült Államok független országként jött létre, hatalmas lehetőség volt arra, hogy szabadságot és függetlenséget hozzon a lakosságának, és így megteremtse azt az alapot, amelyen ez az új társadalom megszülethet. Ez volt az ő projektje, és még mindig az, és ezért volt az Egyesült Államok olyan fontos számára, és ezért még mindig olyan fontos számára.


Debra: A közelgő napfogyatkozás meditációjának az a célja, hogy visszaállítsa az Egyesült Államokat újra az Új Atlantiszi útra? És hogyan fog ez a világ többi részének javára válni?

Cobra: Valójában ennek a meditációnak az egyik célja, hogy újra aktiválja ezt az archetípust, majd újra aktiválja ezt a tervet, hogy azt mondanám, hogy a legfelébredtebb emberek az Egyesült Államokban elkezdhessék lehorgonyozni a Fényt az Új Atlantisz számára, és újra kapcsolódjanak ehhez az archetípushoz, és elkezdjék felépíteni a Fény civilizációját, amelyet az Egyesült Államoknak szánt. És az egész világ számára példakép lesz. Ez volt az eredeti cél.


Debra: Tehát mi most Saint Germain szerepe ebben, mind az USA, mind a bolygó számára?

Cobra: Ő most aktiválja újra a bolygó körüli Fényrácsot. Azt mondanám, hogy létezik az éteri áramlatoknak olyan hálózata, amely a bolygót körülöleli. Ennek a Fényhálónak a fenntartása és a Fényháló stabilizálása biztosíthatja a lehető legpozitívabb idővonalat a bolygó számára. És emellett inspirálja azokat, akik készen állnak a feladatra, hogy újrateremtsék a Fény civilizációját, hogy újraépítsék a Fény civilizációját a bolygón.


Debra: Mit javasolnál, hogyan kapcsolódjunk legjobban Saint Germainhez?

Cobra: Az első dolog az, hogy mindenki jobban megismerje, hogy ki volt és ki ő, és meditáljon a jelenlétén, hívja a jelenlétében, és ő válaszolni fog.


Debra: Ha jól értjük, Saint Germain az új pénzügyi rendszert is létrehozott. Pénzt halmozott fel egy speciális számlán, amelyet Saint Germain Alapnak hívnak, és úgy 40-50 billió dollár gyűlt össze. Ezt az egész emberiség számára fogják felszabadítani az Esemény után, amely megbuktatja a cabalt. Tudnál erről egy kicsit többet mondani nekünk? És azt is, hogy van-e esély arra, hogy ebből a pénzből valamennyit már az Esemény előtt felszabadítsanak?

Cobra: Saint Germain a 18. században hozta létre ezt a vagyonalapot, és ez a pénz természetesen rengeteg kamatot halmozott fel, és mostanra már több mint 50 billió dollárt tesz ki, ebben a pillanatban. És ez a pénz akkor fog felszabadulni, amikor az új pénzügyi rendszer bevezetésre kerül, és ezt az emberiségnek fogják adni, mondhatnám, az Új Atlantisz kezdeti induló alapjaként.


Debra: Szóval, megkérdezem még egyszer, van rá esély, hogy az Esemény előtt megnyitásra kerül?

Cobra: Ez rendkívül valószínűtlen.


Debra: Oké, köszönöm. Csak tisztázni akartam ezt. Beszéljünk a második döntő időpontról az USA számára 2024-ben, amely a november 5-i elnökválasztás. Miért is jelentős ez a közelgő választás az Egyesült Államok irányvonalának kijelölése szempontjából, és mi a legfontosabb, amit az embereknek ezzel kapcsolatban meg kell érteniük?

Cobra: Azt mondanám, hogy ez egy nagy lehetőségekkel teli pillanat; nagy lehetőség a jóra, és nagy lehetőség a sötétségre is, attól függően, hogy milyen idővonal kerül előtérbe, és hogy az emberek mit tesznek ebben a helyzetben. A sötét erőknek tervei vannak arra, hogy egyre jobban megosszák az országot, a Fényerőknek pedig arra, hogy nagyobb egységet és több inspirációt hozzanak ebben a pillanatban. Tehát még nem dőlt el, hogy mi fog történni, de ez lesz az egyik kulcsmomentum, amely eldönti az Egyesült Államok sorsát.


Debra: A napfogyatkozás meditációja, ha elérjük a kritikus tömeget, hatással lesz-e ez a helyzet segítésére a mostani helyzet és a választások között?

Cobra: Természetesen, ha a kritikus tömeget elérjük, akkor az Egyesült Államok elkezd a legoptimálisabb idővonal felé haladni.


Debra: Tudnál nekünk további ötleteket adni arról, hogy mire számíthatunk itt az Egyesült Államokban a november 5-i választások előtt, alatt vagy után?

Cobra: Ez a fény és a sötétség epikus csatájának időszaka. És ez a csata fokozódni fog. Egyre nagyobb lesz a polarizáció, de elég fontos áttörések is lehetségesek. Az Egyesült Államokra vonatkozó asztrológia valójában sokkal jobb, mint vártuk, tehát nem olyan rossz, mint ahogy a média többsége bemutatta. Tulajdonképpen sokkal jobb, tehát sok jó dolog történik a színfalak mögött, és ezt az energiát fel lehet használni arra, hogy ráirányítsuk a Fényt a legpozitívabb idővonalra, hogy vizualizáljuk ezt, hogy megőrizzük a pozitív idővonalat és ennek a tapasztalatnak a pozitív kimenetelét szolgáló jövőképet.


Debra: Pontosan ez az, amiről a következőkben beszélni akarok, ennek az időszaknak az asztrológiája. Szóval, már beszéltünk korábban a Plútónak a Vízöntőbe való be- és kilépésének jelentőségéről ezekben az időkben. A Plútó most visszaköltözött a Vízöntőbe, amit csak körülbelül 250 évente tesz meg. És amikor ez bekövetkezik, az általában a monumentális változások és átalakulások időszaka. Mi a jelentősége tehát annak, hogy a Plútó most belép a Vízöntőbe, különösen, hogy a Plútó ugyanabban a pozícióban van a Vízöntőben, mint az Egyesült Államok születésekor közel 250 évvel ezelőtt?

Cobra: A Plútó a Vízöntőben archetípus egyik következménye az új korszak elhozása, a Vízöntő korszakának eljövetele. Ez a spirituális reneszánsz pillanata. És ebben a bizonyos ciklusban, amelyben most vagyunk, a Plútó a Vízöntőben energiája elhozza az Első Kapcsolatfelvételt. Elhozza a kapcsolatot a felszíni emberiség és a földönkívüli civilizációk között, így vagy úgy. És mivel a Plútó idén belép a Vízöntőbe, két évtizedig ott marad, ez a két évtized lesz az az időkeret, amely alatt ennek a kapcsolatfelvételnek meg kell történnie.


Debra: Ebben az évben, 2024-ben a Plútó szeptember 1. és november 19. között egy utolsó rövid visszatérést tesz a Bakba. Aztán, ahogy mondtad, a következő 20 évre visszakanyarodik a Vízöntőbe. Tehát, amikor a Plútó a Bakban jár, az szintén változást jelent, de gyakran ott, ahol az árnyékban lévő dolgok napvilágra kerülnek. Hogyan néz ki tehát ez az utolsó időszak, amikor a Plútó idén néhány hónapra visszatér a Bakba, és hogyan lehet felkészülni rá? És egyébként érdekes, hogy az amerikai választások is ebbe az időablakba esnek. Lesz ennek bármilyen hatása, és ha igen, milyen?

Cobra: A Plútó a Bakban átalakulást hoz, vagy inkább azt mondanám, hogy a régi irányító rendszerek megsemmisülését. A Plútó a Bakban az elmúlt, azt mondanám, körülbelül két évtizedben rengeteg korrupciót és rengeteg anomáliát hozott napvilágra, amelyek a Föld irányító rendszerében vannak. És a szeptember 1. és november 19. közötti időszak az az időszak, amikor a régi elpusztításának utolsó impulzusa, annak felismerése, hogy mi is létezik valójában az irányító rendszerben, el fog érkezni az emberiséghez. És mivel a választások ebben az időkeretben vannak, sok minden, ami korábban rejtve volt, napvilágra fog kerülni. Az irányító rendszer sok negatív vonatkozása napvilágra fog kerülni, és ez egyben a legnagyobb polarizáció ideje is. Tehát ez az időszak tele van lehetőségekkel, és egyben a pusztulás lehetősége is. Tehát fenn kell tartanunk a Fényt, és a lehető legjobb eredményt kell vizualizálnunk arra az időszakra.


Debra: Tehát akkor még sok minden nyilvánosságra kerülhet. Beszéljünk még egyszer a Plútóról a Vízöntőben. A történelemben ez a lázadások, forradalmak és jelentős társadalmi változások időszaka is volt. Úgy értem, 248 évvel ezelőtt történt az amerikai forradalom. Szükség lesz-e bármilyen forradalomra ahhoz, hogy az Egyesült Államokban is változásokat idézzen elő, és mennyire valószínű, hogy ez bármilyen mértékben megtörténik?

Cobra: A Plútó a Vízöntőben ezúttal a Föld felszíni emberiség egészét fogja átalakítani. Nem csak az Egyesült Államokra fog korlátozódni. Tehát a társadalmi változás mindenhol meg fog történni, és azt mondanám, hogy túlmutat a forradalom hatókörén, ahogyan azt az emberek értik. Ez egy teljes átalakulás lesz, kő kövön nem marad.


Debra: Fontos, hogy az emberek megértsék a sötétség tömeges beszivárgását, amely a bolygón zajlik. És az egyik leghatékonyabb taktika, amit a sötétség használ, az emberek megosztása és polarizálása, ahogy említetted, azáltal, hogy lehetőséget teremt számukra, hogy egymás között harcoljanak, amely eltereli a figyelmet arról, ami valójában történik, ami az Egyesült Államok esetében magának a Köztársaságnak a lebontása. Mit tehetnek a polgárok, hogy ezt kezeljék?

Cobra: Oké, ez bizonyos értelemben trükkös kérdés, mert a legtöbb ember elfelejti, hogy mi itt az igazán fontos. Mindenki emberi lény. A sötét erők mesterséges választóvonalat hoztak létre a demokraták és a republikánusok között a mentális síkon, és az emberek figyelmét a mentális síkra irányítják. És az emberek elfelejtik, hogy minden emberi lényben van lélek. És az emberi lélekre való összpontosítás sokkal fontosabb, mint bármilyen politikai címke, amit bárki viselhet. És erre összpontosítva az emberiség el fogja hozni a szükséges változást a bolygó felszínén.


Debra: Tehát talán csak jobban kapcsolatban kell lenni a lélekkel és a szívvel, és több együttérzést kell érezni mások iránt?

Cobra: Igen, így is mondhatjuk.


Debra: Sok ember ébredt rá arra a valóságra, hogy aljas lények átveszik a kormányzat minden részét, valamint az életünk más területeit is, nem csak itt az USA-ban, hanem globálisan is. És sokan ezt „Nagy Ébredésnek” nevezik, amely érzelmi, spirituális és intellektuális szinten történik. Ennek része lesz a cabalról, a földönkívüli életről szóló információk nyilvánosságra hozatala, és a nagymértékben továbbfejlesztett technológia kibocsátása. Tehát, ahogy egyre több információ kerül nyilvánosságra, ahogy egyre több ember ébred fel, és ahogy említetted, potenciálisan még több káosz következik, április 8-a után mire kellene összpontosítanunk mostantól a választásokig?

Cobra: Arra kellene összpontosítania, hogy milyen társadalmat szeretnétek teremteni, milyen társadalmat szeretnénk mi. Hogy pozitív jövőképünk legyen. |

Debra: Oké, tehát ahelyett, hogy a félelemre és arra koncentrálnátok, hogy mi a rossz, vagy hogy mi mehet rosszul, inkább összpontosítsatok a társadalom és az élet víziójára, amelyet szeretnétek.

Cobra: Pontosan, mert sokan már tudatában vannak annak, hogy mi a baj. Természetesen jó, ha ez a tudatosság megvan, de ezen a ponton túl kell lépnünk.


Debra: Ezzel a Nagy Ébredéssel az emberek saját kutatásokat végeznek, hogy jobban tájékozódjanak a valóságunk igazságáról, ami jó dolog, de remélhetőleg a saját ítélőképességüket használják, mivel sok dezinformáció is van odakint. Elmondanád, hogy a spiritualitás és az önreflexió milyen szerepet játszik ebben a folyamatban? És mit javasolnál az embereknek, hogyan tudnák jobban megkülönböztetni, és hogyan tudnák megküzdeni a felszínre kerülő kemény igazságokkal?

Cobra: A kulcs a józan ész használata, kombinálva az intuícióval és a felsőbb útmutatással. Mivel annyi dezinformáció van odakint, nagyon fontos a józan ész használata, valamint az intuíciótokra figyelés. Ezek gyakorlása minden nap, és így egyre jobb és jobb, és egyre pontosabb lesz.


Debra: A Nagy Ébredés ellenére sajnos még mindig sokan alszanak, különösen az Egyesült Államokban. Hogyan érhetjük el, hogy ezek az emberek szeressék Amerikát, ahelyett hogy azon dolgoznának, hogy elpusztítsák? És van-e elég éber ember ebben az országban, hogy ellensúlyozza az alvók negatív hatásainak energiáját?

Cobra: Nem lehet felébreszteni valakit, aki nem akar felébredni. Tehát ha pozitív hatást szeretnétek elérni, terjesszétek a Fényt azoknak, akik hajlandóak befogadni. És sajnos most még nincs elég éber ember, de ez a jövőben megváltozhat.


Debra: Szóval, nagyon sok szó esett a napfogyatkozás napjával kapcsolatban. Napról napra nő ez a főáramú médiában, valamint néhány alternatív médiában is, ahol az emberek arról beszélnek, hogy potenciális katasztrófa következhet be, és arra buzdítják az embereket, hogy készüljenek fel egy-két hétig tartó élelemmel, és hogy a telefonok és az internet is megszűnhet. Miért van ez így? Valamilyen aljas terv van a háttérben, például egy biológiai támadás egy újabb világjárvány létrehozása? Aggódniuk kellene az embereknek? Fel kell készülnünk bármire is?

Cobra: Nem, nem, nem. Ezt az egészet teljesen eltúlozták. A napfogyatkozás alatt sok ember fog a totalitás zónájába utazni, és sokan fognak más helyekre is elmenni. Tehát rendkívüli forgalmi torlódások lesznek, amelyek kisebb ellátási lánc zavarokhoz vezethetnek. Emellett egyes államok a napenergiára támaszkodnak, amely a napfogyatkozás napján némi problémát okozhat az elektromos hálózatban. Semmi komoly, de lehetnek kisebb fennakadások, mert egyszerűen túl sok ember fogja ugyanazt csinálni egyszerre. Szóval nincs miért aggódni. Ez csak egy gyakorlati aggály, mert túl sok ember vándorol aznap a totalitás zónájába.


Debra: Úgy érzem, hogy sokan megkönnyebbülnek, ha ezt hallják, úgyhogy köszönöm. Nem beszélhetünk Amerikáról anélkül, hogy ne beszélnénk az amerikai őslakosokról. Az amerikai történelemnek vannak sötét és fájdalmas időszakai, amelyekre fel kellene hívni a figyelmet, és meg kellene gyógyítani őket, különösen azokat, amelyek a törzsi és őslakos nemzetekkel kapcsolatban történtek. És elismerjük, hogy ez globálisan is megtörtént. Tehát a te szemszögedből mi a legfontosabb dolog, amit most megtehetünk a jelenlegi és a múltban okozott szenvedés kezelése érdekében? Van-e üzenete az olyan kultúráknak, mint az amerikai őslakosok, akik szenvedtek, akiket népirtás ért, akiknek ellopták a földjét?

Cobra: Ebben a pillanatban a legfontosabb az lenne, hogy az emberek megismerjék azt a gazdag kultúrát, amellyel ezek az amerikai őslakosok rendelkeznek - legendák, mítoszok, ez az erős és gazdag kultúra -, amely már majdnem feledésbe merült, mert ez az erő rejlik mindezek mögött. Ebből nagyon sok mindent elpusztítottak, de újra lehet éleszteni, és ez lesz az új megújulás ereje. És ebből fakadhat a valódi megbocsátás és a valódi gyógyulás.


Debra: Oké, nagyszerű. Úgy gondolom, hogy az amerikai őslakosok számára is hasznos lenne, ha tényleg megpróbálnának visszatérni a gyökereikhez és a mély spirituálishoz. És úgy érzem, hogy ez is sok pozitív energiát tudna lehorgonyozni az Egyesült Államokban. Egyetértesz?

Cobra: Igen, abszolút.


Debra: A Napfogyatkozás meditációban, amellett, hogy szándékunk az Egyesült Államok Alkotmányának helyreállítása, az is szándékunkban áll, hogy a Vízöntő korszak új időszakát indítsuk el. Ezt már említetted korábban, de azoknak az embereknek, akik nem sokat tudnak a Vízöntő korszakáról, el tudnád magyarázni egy kicsit bővebben, hogy mi is ez? Beszéltünk a jövő vizualizálásáról és arról, hogy mit akarunk, és el tudnád magyarázni, hogy ez hogyan néz ki?

Cobra: A Vízöntő kora, azt mondanám, az új korszak, amely a jelenlegi befejezése után jön el, és egy új társadalom újjászületését jelenti, amely az igazi spiritualitáson fog alapulni, és azt mondanám, hogy egy sokkal harmonikusabb emberi társadalom. És ez olyasmi, amit vizualizálni tudunk, és ez az, aminek a megteremtésére születtünk le ebben az életben.


Debra: Jól értjük, hogy már elkezdtünk a Vízöntő korszakába lépni?

Cobra: Igen, most éppen az átmeneti időszakban vagyunk.


Debra: Ez csak az Esemény után fog teljesen igazán kiteljesedni?

Cobra: Pontosan.


Debra: Az amerikai alkotmány helyreállítása közelebb visz minket ehhez? Hogyan látod, hogy más nemzetek hogyan reagálnak, ha az USA képes helyreállítani a saját alkotmányunkat, különösen, ha képesek vagyunk ezt rövid időn belül megtenni?

Cobra: Azt hiszem, ha ez megtörténne, más nemzetek sokkal jobban tisztelnék az Egyesült Államokat.


Debra: Igen, most egy kicsit több tiszteletre lenne szükségünk. És így, az amerikai alkotmányunk helyreállítása, feltételezem, hogy ez még inkább a Vízöntő korszakába visz minket.

Cobra: Igen, ez ugyanannak a folyamatnak a része.


Debra: És korábban már beszéltünk arról, hogy Saint Germain milyen fontos szerepet tulajdonít az Egyesült Államoknak, de el tudnád még magyarázni, hogy mi az USA tervezett szerepe az Esemény előtt és alatt, az azt követő Aranykorban, és a bolygó általános felemelkedésében? Úgy tűnik, hogy az Egyesült Államok fontossága az egyik fő oka annak, hogy miért van most ekkora hangsúly a Köztársaság elpusztításán. Ez igaz?

Cobra: Valójában az USA nagy potenciálja az 1980-as és bizonyos mértékig az 1990-es években bontakozott ki teljesen, amikor nagy spirituális ébredés volt az Egyesült Államokban. Aztán ezt az ébredést a sötét erők teljesen elnyomták. És azt mondanám, hogy a potenciál még mindig ott van, de nem használták ki teljesen.


Debra: És ahogy közeledünk az interjú végéhez, szeretnék beszélni az istennői energiáról, különösen az Egyesült Államokkal kapcsolatban. Először is beszéljünk a Szabadság-szoborról. A szobor Libertas, a szabadság és a Szabadság Istennőjének alakja. Jobb kezében fáklyát tart. Baljában pedig egy táblát, amelyen az „1776. július 4.”, az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozatának dátuma olvasható. A szobrot Franciaország ajándékozta az Egyesült Államoknak. Beszélnél a Franciaországhoz fűződő kapcsolatról? Kicsit korábban már beszéltél erről. És a New York-i kikötőben álló ikonikus szobor valódi jelentőségéről?

Cobra: Ez a szobor a francia szabadkőműves páholyok ajándéka volt az Egyesült Államoknak. De szeretném itt hangsúlyozni a pozitív szabadkőműves páholyokat. Ez a szobor a Libertas Istennő nagyon erőteljes lehorgonyozása. Libertas a szabadság római istennője volt, és ez az energia lehorgonyozódik a New York-i kikötőben, és ez, azt mondanám, hogy ennek az energiának a belépési pontja. Ez egy nagyon fontos pozitív horgony, amellyel a sötét erők megpróbáltak visszaélni, de nem jártak sikerrel. Tehát amíg ez a szobor ott áll, addig a szabadság energiáját továbbra is lehorgonyozza.


Debra: Ez lett volna a következő kérdésem... lehorgonyozta-e valaha a szobor az Istennő energiát az USA-ban, és mi ennek a jelenlegi helyzete?

Cobra: Igen, már több mint 100 éve lehorgonyozza ezt az energiát, és ezt továbbra is így lesz.


Debra: És csak hogy elmagyarázzam, az istennői energia az Isteni Nőiség, amely a szeretet, az együttérzés, a béke és még sok más tulajdonságot képvisel. De tudjuk, hogy ezt a női energiát oly sokáig elnyomták az országunkban, és az egész világon. És most egy olyan ponton vagyunk, ahol az Isteni Nőiség gyógyító energiájára nagyon, nagyon nagy szükség van. Mi tehát az istennői energia lehorgonyzásának szerepe és fontossága az Egyesült Államokban ebben az időben?

Cobra: Ez egy globális folyamat része, mert sokkal, de sokkal több ilyen energiára van szükség világszerte. És mivel a bolygófelszabadítási folyamatok súlypontja ebben az évben az Egyesült Államokban van, ez a fókuszpontja annak, hogy ez az energia újra aktiválódjon, különösen ebben az időszakban.


Debra: És szeretném megragadni ezt az alkalmat, hogy megemlítsem, hogy egy nagyon erőteljes módja annak, hogy segítsünk lehorgonyozni az Istennői energiát, ha csatlakozunk a Rózsa Rendjéhez. Mindenki megtalálhatja a világszerte találkozó csoportok listáját a honlapunkon: https://sisterhoodoftherose.network. Cobra, a közelmúltbeli Phoenix Konferencián azt mondtad, hogy a napfogyatkozás aktiválni fogja az Istennő Egyenlítőt, amely az Egyesült Államokban majdnem párhuzamosan fut a közelgő napfogyatkozás vonalával. Elmagyaráznád azoknak, akik nincsenek tisztában azzal, hogy mi az Istennő Egyenlítő, valamint annak jelentőségét, hogy ez a két útvonal ilyen közel van egymáshoz és annyira hasonló?

Cobra: Az Istennő Egyenlítő az a régi egyenlítő, amely a Földnek az atlantiszi időkben, a régi Atlantisz idején, a sarkok eltolódás előtt volt. És ezen az egyenlítő mentén nagyon erős Istennő templomok voltak, amelyek lehorgonyozták az Istennő energiát abban az időben. És ennek az Istennő Egyenlítőnek egy része az Egyesült Államokon keresztül halad, majdnem párhuzamosan a közelgő napfogyatkozás vonalával. Tehát ez a két vonal kommunikálni fog egymással és kölcsönhatásba lép majd a napfogyatkozás pillanatában, és ez egy nagyon erőteljes energiadinamika lesz, amely szupererős energiákat fog hozni az egész országnak.


Debra: Ezt nagyon jó tudni, hogy erősíteni fogják egymást. Véletlen, hogy ez a két út ennyire hasonló?

Cobra: Természetesen nem. Ez a nagyszerű Isteni terv része, az Új Atlantisz terv része.


Debra: Mielőtt befejeznénk, szeretném elismerni azokat a Hazafiakat, akik elkötelezettek az Alkotmány helyreállítása iránt, és akik keményen dolgoznak a tömegek felébresztésén. Nagyon reméljük, hogy mindannyian csatlakoznak a napfogyatkozás meditációhoz, mert az Alkotmány helyreállítása a meditáció egyik fő célja, és nagyon reméljük, hogy megosztják a hallgatóságukkal. Mint tudjuk, minél többen vesznek részt, annál erőteljesebbek lesznek az eredmények. És szeretnék kitérni arra, hogy néhány Hazafi nem feltétlenül meditál, ezért Cobra, hogyan tudjuk őket a legjobban elérni és inspirálni, hogy vegyenek részt a meditációban? Ha nem hajlanak a közös meditációra, akkor is hasznos lenne számukra, ha a meditáció ideje alatt vizualizálnák az USA számára kívánt szabadságot?

Cobra: Azt hiszem, sok embernek könnyebb lesz csatlakozni a meditációhoz, ha tudatosítják magukban, hogy számos tudományos tanulmány bizonyította, hogy a tömeges meditációknak valóban van hatása a társadalomra, és ez jó motiváció lehet azok számára, akik egyébként nem vennének részt... hogy csatlakozzanak ehhez az időponthoz, és áldozzanak 20 percet az idejükből erre. Ha nem akarják követni a hivatalos meditációs útmutatót, akkor természetesen használhatják a saját vizualizációjukat vagy a saját módszerüket, bár ez nem lesz olyan hatékony, mert a szándékra kell összpontosítani. Minden résztvevőt szívesen látunk és nagyra értékelünk.


Debra: Van még valamilyen ajánlásod és utolsó inspiráló mondatod számunkra?

Cobra: Oké, az interjú pillanatában már csak valamivel több mint két hét van hátra a napfogyatkozásig. Arra kérek mindenkit, hogy ossza meg ezt azokkal, akik nyitottak lennének, akiket érdekelne, és ossza meg a Fényt és horgonyozza le a Fényt ebben a két hétben, mert közeledünk az egyik kulcsfontosságú pillanathoz, amely segíthet nekünk dönteni és megteremteni egy jobb jövőt. Tehát köszönöm mindenkinek, és a Fény Győzelme.


Debra: Igen, a Fény győzelme. Köszönjük szépen ezt az ösztönzést. Bátorítjuk az embereket, hogy nézzék meg a blogodat a 2012portal.blogspot.com címen, valamint a We Love Mass Meditation weboldalát a welovemassmeditation.com címen további információkért és frissítésekért. Szeretném megköszönni az USA Eclipse Meditation csapatának és a We Love Mass Meditation csapatának a támogatást ehhez az interjúhoz, és különösen neked, Cobra, hogy csatlakoztál ehhez az interjúhoz. Nagyra értékeljük az információkat, amelyeket megosztasz, és azt, ahogyan továbbra is tartod a Fényt az emberiség számára. Még egyszer köszönjük.

Cobra: Köszönöm, sziasztok!


Debra: Viszlát, a Fény Győzelme!


Cobra: A Fény Győzelme!


SOTR_Interview_USA_Eclipse_Meditation_Info

Fontos, hogy minél többen vegyünk részt április 8-án, ezért kérjük, terjesszétek a hírét!

For more information about this important meditation, please visit

https://www.welovemassmeditation.com/2024/02/meditation-for-united-states-total-solar-eclipse-on-monday-april-8th-2024-at-6-18-pm-utc.html


Kattints ide az április 8-i meditáció vezetett hanganyagáért:

https://bit.ly/4aBMbjb


https://www.welovemassmeditation.com

https://www.sisterhoodoftherose.network/


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások