Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés (2023.12.20)


  1. december 20., szerda


fm144-1

Az elmúlt néhány hónapot a sötét erők heves, a Felszíni Fénymunkások elleni skalártámadásai jellemezték.

A Fényerők az új világjárvány idővonalának elhárításával voltak elfoglalva, amely eddig jól működött. A cabal itt-ott újra megpróbálja felhozni a témát, de eddig sikertelenül.

https://economictimes.indiatimes.com/news/international/us/chinas-white-lung-syndrome-resurgence-sparks-concerns-heres-everything-you-need-to-know/articleshow/105596955.cms

https://economictimes.indiatimes.com/news/international/us/covid-deaths-surge-in-europe-here-is-how-jn-1-strain-sweeps-world/articleshow/106101879.cms


A közel-keleti konfliktus - amely sajnos már számtalan áldozatot követelt, különösen a civilek körében - geopolitikai szempontból is meglehetősen kis területen zajlik.

Ez főként a sok Felszíni Fénymunkásnak köszönhető, akik a békéért meditálnak a régióban. Azonban, ahogy az elején említettük, sokan közülük erős skalártámadásoknak voltak kitéve ebben az időszakban. Sőt, ezek voltak az eddigi legerősebb támadások, a csúcsot az október végétől novemberig tartó időszakban érték el. Sok jelentést kaptam olyan emberektől, akik a támadások miatt nem tudtak többé mozogni, néhányan folyamatosan hánytak, vagy akár az eszméletüket is elvesztették.

A sötétek még mindig skalárfegyvereket telepítettek a szubtilis síkokon, némelyikük házméretű ágyú volt, amelyeket a Kulcsfontosságú Fénymunkások célba vételére használtak. Azonban sok ilyen ágyút eltávolítottak az elmúlt néhány hétben a támadások után.

Továbbá, és ez fontos, a sötétek egyfajta finom anomália gubót helyeztek sok Felszíni Fénymunkás köré, hogy lelkileg és fizikailag is megtörjék őket. Ez a gubó rossz egészségi állapotot, külső káoszt, sérüléseket, baleseteket, vitákat okoz más emberekkel, pszichológiai terrort, stb.


fm144-2

Fontos, hogy eltávolítsátok ezt a gubót, lehetőleg meditációban, amelyben lehetővé teszitek, hogy energetikailag a Fényerők hajóira kerüljetek, hogy kérjétek a negativitás ezen rétegének eltávolítását. Akik szeretnek arkangyalokkal dolgozni, mint például Mihály (hogy kardjával felvágja a negatív réteget és eltávolítsa), azok is kérhetik őket erre. Ezen kívül az Ezüst-Ibolya lánggal kombinált Fényoszlopot is behívhattok, és ezt a gubót elégethetitek és felszippanthatjátok. Fontos az is, hogy utána feltöltődjetek energiával és védjétek magatokat.

Az Ikerlángokról is vannak új információk. Nem csak arról van szó, hogy alig néhány Ikerláng inkarnálódik együtt itt a felszínen, mivel a sötétek szétbombáznák őket, hanem arról is, hogy minden Lélek egyfajta finom mágnest hordoz magában, amely automatikusan vonzza az embert az Ikerlángjához. Ezt minden egyes Léleknek a Forrás adta, hogy mindig újra egymásra találhassanak téren és időn keresztül.

A probléma az, hogy ezt a mágnest a sötétek szinte minden Lélekből eltávolították itt a rácson belül. Finoman, sebészi úton távolították el, hogy úgy mondjam. Ez nem csak megnehezíti az Ikerlángok számára, hogy újra egymásra találjanak, de a sötétek arra is használhatják a mágneseket, hogy magukhoz kössék az adott Ikerlángot. A Fényerők már gondoskodtak erről a problémáról, és a Csillagmagokat arra kérik, hogy meditáció közben utazzanak magasabb dimenziókba, hogy visszaszerezzék ezeket a mágneseket.

Ami a bolygó helyzetét illeti a következő évben ... Azt hiszem, látható, hogy a mátrix egyre instabilabbá válik. Az emberek, különösen nyugaton, lassan elveszítik a bizalmukat a kormányaikban, minél magasabbak az árak és minél abszurdabb döntéseket hoznak a politikusok.

Az is igaz, hogy a világjárvány idején az oltások utóhatásai egyre inkább láthatóvá válnak. A megbetegedések aránya egyre nő, és szinte naponta látunk beszámolókat élő adásban összeeső sportolókról vagy „hirtelen és váratlanul” elhunyt hírességekről és influencerekről, így még a mainstreamnek is fel kell tennie magának a kérdéseket. Az internet fekete humorral próbálja kezelni a helyzetet, egyre vékonyabbá téve a jeget a cabal egyes középvezetői számára.

https://www.youtube.com/watch?v=9wCoXGMxJnk


Ez azt jelenti, hogy a kazánban a nyomás emelkedik, és eltérítésekre van szükség. Ezért fontos szemmel tartani a közel-keleti helyzetet. Ott is sokak számára elvékonyodik a jég, amint kiderül az igazság, mind az egyik, mind a másik oldalon.

https://www.youtube.com/watch?v=b9xUZfit14k

https://www.youtube.com/watch?v=86u-pqGHSIA


fm144-2

A Nyugat nem szórakozásból helyezett el ennyi hadihajót a térségben. Ennél jóval nagyobb forgatókönyvet terveznek itt. Ahogy a történelem mutatja, a nagyobb háborúk gyakran hajók elleni támadásokkal kezdődtek (Lusitania, Pearl Harbor, Tonkin, stb.), amit már megkíséreltek, tehát a cabal a régi szövegkönyvét használja.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/uss-carl-vinson-carrier-and-strike-group-ordered-to-middle-east

https://en.wikipedia.org/wiki/Sinking_of_the_RMS_Lusitania

https://en.wikipedia.org/wiki/Attack_on_Pearl_Harbor

https://en.wikipedia.org/wiki/Gulf_of_Tonkin_incident

https://www.npr.org/2023/12/16/1219845584/houthis-red-sea-drone-attacks-ships-yemen-gaza


Emellett a Föld, mint tudatos lény, egyre inkább bele fog avatkozni a felszínen zajló eseményekbe, amely mindinkább láthatóvá válik a felszínen zajló fokozott geológiai tevékenységekben, mint például Izlandon vagy Olaszországban.

https://www.bbc.com/news/world-europe-67756413

https://geographical.co.uk/science-environment/italian-tremors-europes-largest-active-volcanic-caldera


Ezek a geológiai tevékenységek szintén meg fogják zavarni a cabal tevékenységét. A dolgok még mindig nagyon lassan haladnak, de a felszíni helyzet határozottan kiéleződik, és 2024 nagyon érdekes év lesz, exopolitikai szempontból is.


fm144-4

Köszönöm az olvasást, és boldog karácsonyt kívánok!


https://fm144.blogspot.com/

Hozzászólások