Telos

Spirituális hírek, fordítások

Terjesszétek! Felemelkedési Idővonal és Koronavírus vége meditáció 2020. április 4-5.

Cobra Logo
  1. március 3.

Terjesszétek! Felemelkedési Idővonal és Koronavírus vége meditáció 2020. április 4-5.

Eljött az idő, hogy ismét akcióba lépjünk! Itt az idő, hogy a világunk sorsát a kezünkbe vegyük! Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygónk felszabadítása túl sokáig tart és a jelenlegi idővonal nem a helyes irányba tart. Itt a lehetőség, hogy együtt visszaállítsuk az idővonalat az optimális bolygószintű felszabadítási idővonalunkra. Ezért kihasználjuk a Jupiter Plútó együttállás asztrológiai konfigurációjának hatalmas lehetőségét április 4-5-én, hogy létrehozzunk egy portált, amelyen keresztül egyesítjük tudatosságunkat és elindítjuk az optimális felemelkedési ütemtervet, amely megszilárdítja az idővonalat a bolygó számára.

Juttassátok el Mindenkihez! Terjesszétek világszerte! Osszátok meg a weboldalaitokon és blogjaitokon! Ha ismertek alternatív média felületet, elküldhetitek nekik. Facebook eseményt hozhattok létre a helyi csoportok számára, hogy együtt meditáljanak a világ azon részén, ahol laknak. Szükségünk van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. Készíthettek videókat erről és feltehetitek a Youtube-ra.

Ezúttal azonban nem lesz elég, ha csak Cobra blogjának követői csatlakoznak. Világszerte szélesebb körű együttműködésre van szükség, befolyásosabb személyek bevonásával.

Ez a portálnyitás próba a felszíni emberiség számára, hogy képes lesz e egységesen fellépni. A Fényerők mérni fogják az összefogás mértékét és az egyik meghatározó tényezőként fogják felhasználni az a Esemény közeljövőbeli tervei számára.

Sok, nagy számú követővel rendelkező spirituális vezető van, akik reményeim szerint szeretnék a koronavírust eltörölni, és szeretnék, ha a bolygó a legpozitívabb idővonalra kerülne. Ha szeretnének csatlakozni ehhez a meditációhoz, a cobraresistance@gmail.com email címen vehetik fel a kapcsolatot.

Tudományos tanulmányok megerősítették a tömeges meditációk és aktiválások emberi társadalomra gyakorolt pozitív hatásait, így mindenki, aki csatlakozik ehhez az eseményhez, valóban segíthet közelebb hozni hozzánk a Vízöntő korát:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Ez az aktiválás segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén a koronavírus teljes eltávolítása érdekében. Segít a járvány okozta félelem megszüntetésében, a sötét erők minden, járványt kirobbantó tervének ellensúlyozásában és segít a bolygó fejlődését visszaállítani a legpozitívabb Felemelkedési idővonalra, amely végül elvezet a Vízöntő korába.

A meditációban résztvevő emberek száma a legfontosabb tényező, amely a legnagyobb erő a földfelszíni lakosság kezében a folyamat felgyorsítására.

Képesek vagyunk elérni a 144 000 résztvevőt! Az aktiválás erőteljes gyógyító láncreakciót hoz létre világszerte az energiamezőben.

Pontosan a Jupiter Plútó együttállásának pillanatában kell elvégezni a meditációt április 4-5-én. Ekkor fogja a Vízöntő korának igazán erőteljes energiája elérni először a bolygó felszínét.

The Goddess wants peace
The Goddess wants peace

Ezt a meditációt magyar idő szerint április 5-én reggel 4:45 perckor végezzük.

Itt ellenőrizheted a meditáció időpontját a saját időzónád szerint:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=ASCENSION+TIMELINE&iso=20200404T2245&p1=179

Segítség a meditáláshoz:

  1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

  2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy a Bolygó a legoptimálisabb idővonalra váltson és eszközként arra, hogy a koronavírus teljes eltávolításra kerüljön.

  3. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

  4. Képzeld el, hogy ez a Fény átalakít minden, még meglévő koronavírust a Földön, fertőtlenít minden fertőzött területet a bolygón, meggyógyítja a betegeket, eltávolít minden félelmet, mely összefügg ezzel a járvánnyal és helyreállítja a stabilitást.

  5. Képzeld el, hogy az események iránya a Földön a lehető legpozitívabb idővonalra vált és eltávolodik minden járványtól, háborútól, globális uralomtól. Képzeld el, hogy a fehér, rózsaszín, kék és arany színű Fény meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az egész emberiségnek. Képzeld el, ahogy a Vízöntő korának új, gyönyörű kozmikus ciklusa elkezdődik. Tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hozva minden lény számára a Földön.

Meditációnk javasolt időtartama 20 perc.

Frissítések a Felemelkedési Idővonal Meditációval kapcsolatban:

http://2012portal.blogspot.com

A Fény győzelme!

Forrás:

https://2012portal.blogspot.com/2020/03/make-this-viral-ascension-timeline-end.html

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/03/terjesszetek-felemelkedesi-idovonal-es.html

Hozzászólások