Telos

Spirituális hírek, fordítások

TERJESSZÉTEK! AZ EZÜST BEINDÍTÓ 2019. 11. 11.

Cobra Logo
  1. október 10., csütörtök

TERJESSZÉTEK! AZ EZÜST BEINDÍTÓ 2019. 11. 11.

Ideje, hogy újra cselekedjünk! Ideje, hogy a világunk sorsát a saját kezünkbe vegyük! Mind egyetértünk abban, hogy a bolygó felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség számunkra, hogy közösen felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk a november 11-i Merkúr tranzit adta lehetőséget, hogy egy portált hozzunk létre, amelyen keresztül egyesíteni fogjuk tudatosságunkat, és világosságba borítjuk a globális pénzügyi rendszer energiáját.

Terjesszétek ezt a hírt! Osszátok meg világszerte! Kérlek, jelentessétek meg a honlapjaitokon és blogjaitokon! Hívjatok meg spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk! Ha ismertek valamilyen alternatív média lehetőséget, nekik is elküldhetitek. Facebook csoportot is létrehozhattok helyi csoportok részére, amelyek a lakóhelyetek környékén végzik a meditációt. Szükségünk van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. Készíthettek erről egy videót is, amit kitesztek a YouTube-ra.

A tudományos vizsgálatok megerősítették a tömegmeditációk és aktivációk pozitív hatásait az emberi társadalomra, így közületek mindenki, aki részt vesz ebben az aktivációban, valóban segíthet közelebb hozni számunkra az Áttörést:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html


Ez a meditáció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén, hogy feloldja az adósrabszolga pénzügyi rendszeren belüli holtpontot, végre felszabadítva ezzel az emberiséget. Az aktiváló meditációt végző emberek száma az egyetlen, leghatékonyabb tényező a felszíni lakosság birtokában, amivel a folyamatot felgyorsíthatják.

El tudjuk érni a meditációt végző emberek 144.000-es kritikus tömegét! Ez világszerte hatalmas gyógyító láncreakciót fog teremteni az energiamezőben.

Minden évben november 11-e a 11:11 portál napja, és ebben az évben ezen a napon lesz a Merkúr ritka tranzitja (áthaladása) a Nap előtt is:

https://earthsky.org/?p=316375

http://www.eclipsewise.com/oh/tm2019.html

(Magyarul ebben a cikkben olvashatsz róla: https://kiderul.startlap.hu/idojaras-hirek/2019-legfontosabb-csillagaszati-esemenyei/ - a szerk.)


Ha szabad szemmel vagy teleszkópon keresztül tervezed megfigyelni ezt a tranzitot, soha ne nézz közvetlenül a Napba, mivel ez károsíthatja a látásodat, ahogy az az előző, 2016-os tranzitnál egyértelműen megállapításra került:


http://www.theskyscrapers.org/transit-of-mercury-2016-an-infrequent-astronomical-event

A Merkúr tranzitjai a Nap előtt nagyon ritkák, a következő 2032-ben lesz. A 2019. november 11-i tranzit lesz a 21. század legpontosabb Merkúr-Nap együttállása, mivel a Földről nézve a tranzit csúcspontján a Merkúr csak 76 ívmásodpercnyire lesz a Nap mértani középpontjától.

Asztrológiailag a Merkúr Nap előtt történő áthaladásai - tranzitjai - a lehető legjobb pillanatok minden pénzüggyel kapcsolatos dologra.

Mindannyian tudjuk, hogy a jelenlegi pénzügyi rendszer nem igazságos, és valójában úgy lett megtervezve, hogy rabszolgaságba hajtsa az emberiséget.

A jelenlegi pénzügyi rendszer (melynek célja rövid futamidejű hitelnyújtás, illetve betételhelyezés – a ford.) közelgő, rendszerszintű összeomlása valójában az adósrabszolgaság buborékjának összeomlása:

http://charleshughsmith.blogspot.com/2019/09/financial-storm-clouds-gather.html


Az értékpapír visszavásárlási piac jelenlegi megrendülései csak a rendszer mögöttes, rendszerszintű instabilitásának jelei, csak a jéghegy csúcsa. Az e piaci sokkok mögött lévő óriásbank a JP Morgan, a globális pénzügyi rendszer központi elemét jelentő bank:

(https://www.zerohedge.com/markets/here-megabank-behind-septembers-repo-shock)

https://web.archive.org/web/20201223230325if/https://www.zerohedge.com/markets/here-megabank-behind-septembers-repo-shock


A jelenlegi rendszer másik szerkezeti gyengeségét az óriási mennyiségű hamis amerikai bankjegyek jelentik. Ha ez az információ bekerül a köztudatba, ez alááshatja az USA dollárba, mint globális tartalékvalutába vetett bizalmat:

https://imgur.com/gallery/nDPsFj6


Még nagyobb fenyegetést jelentenek a jelenlegi pénzügyi rendszerre azok a kvantum szuperszámítógépek, amelyek könnyedén fel tudnak törni minden olyan titkosítást, amelyek a központi bankokban és más pénzintézetekben lévő szuperszámítógépeken tárolt pénzügyi adatokat védik:

https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/features/quantum-apocalypse-computers-affect-internet-bitcoin-governments-a9143171.html

https://thefinanser.com/2018/03/banker-march-quantum-will-change-everything-including-banking-money-security.html/

https://science.news/2019-09-22-google-quantum-supremacy-the-end-of-encryption-security-for-cryptocurrency.html


Már itt vannak azok a kvantumszámítógépek, amelyek fel tudják törni az összes katonai szintű titkosítást és elméletileg át tudnák venni a jelenlegi pénzügyi rendszer feletti irányítást:

https://www.science.news/2019-09-24-d-wave-2000-qubit-quantum-computing-encryption.html

D-Wave.jpg

A képen szereplő cikkel kapcsolatban itt olvashatsz róla magyarul: https://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop412A/2011-0103_28_uj_szamitasi_paradigmak/ch13s03.html - szerk.)


(A témáról magyarul itt olvashatsz bővebben: https://magyarnemzet.hu/archivum/tudomany-es-technika/ha-azt-halljuk-kinaban-kvantumszamitogep-epul-rohanjunk-a-bankba-a-penzunkert-3854194/ - a szerk.)

Elméletileg bárki a saját hasznára fordíthatná ezt a kvantum számítási kapacitást csupán azzal, hogy itt bejelentkezik a rendszer felhőszervereibe (a kvantumszámítógépek használatának első perce ingyenes!):

https://www.dwavesys.com/take-leap

Az emberi lakosság felébredt részének szüksége van biztosítékra a pénzügyi rendszer rendszerszintű összeomlása ellen.

Ezért a Fényerők azt kérik, hogy mindenki, aki erre vezettetést érez, a Merkúr tranzit napján, 2019. november 11-én, hétfőn vásároljon annyi ezüstöt, amennyire vezettetést érez. Nagyon fontos, hogy a (fizikailag vagy online vásárolt) ezüstödet november 11-én vedd meg, és NE előtte vagy utána, hogy biztosítsuk az akciónk következetes és harmonikus hatékonyságát.

Azoknak, akik nem rendelkeznek sok pénzzel, tudniuk kell, hogy az ezüst érmék nem drágák. Egyetlen fél unciás ezüst érme kb. 12 dollárért (kb. 3.600 Ft) megvásárolható, ami megfelel néhány Starbucks-ban vásárolt kávé árának.

Azok, akik erre vezettetést éreznek, vehetnek elég ezüstöt, amely fedezi a kiadásaikat 1-2 hétig (ami a rendszerszintű pénzügyi összeomlást követő újraindítás várható időtartama).

Azok, akik szeretnének befektetni, vehetnek több ezüstöt is, mivel az ezüst egy alulértékelt vagyontárgy, és az ára valószínűleg fel fog menni:

https://www.silver-phoenix500.com/article/silver-strategic-metal-and-why-prices-will-soar

Azok a nagybefektetők, akik olvassák ezt a blogot, és szeretnének ebben részt venni, fizikailag kell ezüstöt vásárolniuk, amit otthon maguknál tartanak, NEM pedig papíralapú ezüstöt, mint az ETF (Exchange Traded Funds – tőzsdén forgalmazott befektetési jegyek) vagy az ETN (Exchange Traded Notes – tőzsdén forgalmazott, bank vagy pénzintézet által kiadott kötvények).

Ezüstöt érmék vagy rúd formájában lehet vásárolni a helyi kereskedőtöktől, vagy online, vagy az ebay-en, vagy egy bankban:

https://goldsilver.com/blog/how-where-to-buy-silver-coins/

Silver

Ha november 11-én a kritikus tömeg, 144.000 ember vásárol ezüstöt, ez meg fogja teremteni a szükséges beindítást, hogy globális szinten fény derüljön arra, hogy a JP Morgan manipulálja az ezüst- és aranyárakat:

(https://www.zerohedge.com/markets/three-jpmorgan-traders-charged-massive-gold-market-manipulation-fraud)

https://web.archive.org/web/20200915041150/https://www.zerohedge.com/markets/three-jpmorgan-traders-charged-massive-gold-market-manipulation-fraud

http://www.roadtoroota.com/public/94.cfm

Az 1970-es évek közepén a Hunt fivérek néhány évig majdnem egyedül uralták az ezüstpiacot a globális Caballal szemben:

https://www.gold-eagle.com/article/money-then-and-now

(Magyarul itt olvashatsz róluk: https://www.portfolio.hu/uzlet/20110505/egy-zsenialis-spekulacio-tortenete-a-tortenelem-ismetli-onmagat-148965 - a szerk.)

Ha ezt néhány testvér meg tudja tenni, el tudjátok képzelni, mekkora kollektív erővel rendelkezünk!

Ha ez az információ bekerül a globális köztudatba, ez megteremt majd néhány olyan, a globális pénzügyi Újraindításhoz szükséges feltételt, amelyek megteremtik majd az új igazságos pénzügyi rendszer alapjait.

Ezoterikus értelemben az ezüst az a fém, amely összekapcsol minket a bőséggel és az Istennői energiával:

https://www.indigomoonjewels.com/blogs/news/silver-metaphysical-properties-and-powers

Farnese.jpg

Energetikai értelemben az ezüst vásárlása lesz az a szimbolikus tett, amellyel bőséget viszel az életedbe.

Tömegmeditációt is fogunk végezni, amely energetikailag fogja támogatni ezüstvásárlásunk fizikai cselekedetét.

Meditációnk célja az, hogy a lehető legtöbb Fényt horgonyozzuk le a globális pénzügyi rendszerbe, hogy az átmenetet megkönnyítsük és harmonizáljuk.

Ezt a meditációt a Merkúr tranzit maximumának pillanatában fogjuk végezni november 11-én hétfőn, magyar idő szerint 16:15-kor. Ez londoni idő szerint 15:15-kor lesz, ami Taipeiben és Pekingben 23:15-nek felel meg, Kairóban 17:15-nek, Párizsban 16:15-nek, New York-ban 10:15-nek, Chicagóban 9:15-nek, Denverben 8:15-nek, Los Angelesben pedig 7:15-nek. Japánban és Ausztráliában már november 12-e lesz, és a meditáció Sydney-ben 2:15-kor, Tokióban pedig 0:15-kor lesz.

A meditáció idejét itt tudod megnézni a saját időzónádra vonatozóan:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=SILVER+TRIGGER&iso=20191111T151515&p1=136&am=20

Instrukciók:

  1. Használd a saját technikádat, ami ellazult tudatállapotba visz.

  2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy segítségével elhozd a Fényt a globális pénzügyi rendszerbe.

  3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik, és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

  4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény átalakítja az összes még meglévő sötétséget a jelenlegi pénzügyi rendszerben, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet, és bőséget hoz az egész emberiség számára. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy elkezdődik egy új nagy kozmikus ciklus, amely tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára a Földön.

A meditációnk javasolt időtartama 20 perc.

Az "Ezüst Beindító" meditációról szóló friss információk (angolul) itt lesznek elérhetők:

http://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások