Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés

Cobra Logo

  1. január 7., vasárnap


Sok áttörést fog hozni a 2018-as év. A Fényerők jelenleg egy hatalmas egyesített mező létrehozásán dolgoznak szerte a Naprendszerben egy fontos művelet második fázisában, amelyet már néhányszor megemlítettem ezen a blogon, és amely a Mjölnir kódnév alatt fut. Ennek a műveletnek a második fázisa január 3-án kezdődött és március elején fog befejeződni (kis késéssel a korábbi, február végére becsült befejezéshez képest). Ezt intuitív módon megírták az alábbi cikkben:

Mjöllnir

http://www.stillnessinthestorm.com/2017/12/astrological-alignment-could-herald-major-changes-beginning-in-january-2018-all-planets-in-direct-motion-apdm.html#more

A Fényerők az összes plazma toplet bombát és szinte az összes anomáliás (rendellenes) plazmát eltávolították a szublunáris térből. Az Ellenállás a szublunáris teret (magyarul: a Hold keringési pályája és a Föld között lévő tér) úgy definiálja, hogy annak külső határa épp a Hold keringési pályáján belül van, belső határa pedig a bolygó középpontjától 3 földsugárnyi távolságra esik.

Az összes toplet bomba és a plazma anomália túlnyomó része, a plazmoid (plazmaszerű) entitásokkal és a negatív Titkos Űrprogram frakciók töredékeivel együtt, most a Föld felszínének közelében koncentrálódik, és nem terjednek ki a bolygó középpontjától számított 3 földsugárnyi távolságon túlra, ahogy az itt ebben a cikkben le van írva:

http://2012portal.blogspot.com/2017/02/situation-update.html

http://2012portal.blogspot.com/2017/06/vacuum-metastability-event.html


A háború az alacsony Föld körüli pályán várhatóan tovább folytatódik:

http://mysteriousuniverse.org/2017/12/mystery-surrounds-why-four-nations-launch-rockets-in-four-days/


De lassan áttevődik majd a bolygó felszíne alatt lévő bázisokra.

Folyamatban van a Fátyol minden szempontból történő intenzív tisztítása is, és a Fényerők mindent megtesznek, amit csak tudnak, hogy bizonyos tendenciákat visszafordítsanak.

Az arkhónok egyik terve az volt, hogy teljesen leállítják az emberi lények érzelmi életét és értelmes társas kommunikációját. Ezért vezették be az okostelefonokat:

Phone Mania

http://www.stillnessinthestorm.com/2017/12/new-study-how-smartphones-make-todays-teens-unhappy-and-cause-dramatic-shifts-in-their-behaviour.html


Kimondottan a fiatalabb generációkat célozzák meg, mivel az 1996 után születetteknek nagyon kevés tapasztalata van a pozitív plazma-, az éteri és asztrális energia-környezetet illetően, ami lehetővé tenné számukra, hogy egészséges érzelmi és szociális szokásokat alakítsanak ki.

A témában magyarul itt található egy cikk:

https://pcworld.hu/pcwlite/az-okostelefon-elpusztitja-a-fiatalokat-232532.html


Az arkhónok másik terve az volt, hogy kriptovalutákat fejlesztenek ki, amelyekre lecserélhetik a jelenlegi pénzügyi rendszert, megszüntetik a készpénzt, és bevezetnek egy globális, látszólag decentralizált, valójában azonban teljes mértékben ellenőrzés alatt tartott pénzügyi rendszert:

https://www.naturalnews.com/2017-12-10-evidence-points-to-bitcoin-being-an-nsa-psyop-roll-out-one-world-digital-currency.html


A bankárok 2016 áprilisában tartott eme titkos találkozóján döntöttek úgy, hogy a blockchain (blokklánc)-technológia lesz a készpénz megszüntetésének fő eszköze:

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/a-new-digital-cash-system-was-just-unveiled-at-a-secret-meeting-for-bankers-in-new-york


Saját kriptovalutákat fejlesztenek ki maguknak:

https://www.blacklistednews.com/Banksters_Are_Developing_Their_Own_E-Currency_That_Could_Destroy_the_Value_of_Bitcoin_and_Control_Us_All%21/62471/0/38/38/Y/M.html

http://moneywise411.com/tbo-awards-7-billion-to-develop-new-fedcoin/


A kriptovaluták segítséget jelenthetnek a központi bankároknak az arany ellen vívott háborújukban:

https://www.zerohedge.com/news/2017-12-18/hedge-funds-abandon-gold-chase-bitcoin


Mivel tartanak a Keleti Szövetségtől:

https://www.rt.com/business/412546-china-russia-gold-standard-dollar/


A blockchain technológia látszólag név nélkül működik (anonim) és decentralizált, de köztudott, hogy minden számítógép (nem csak a Windows operációs rendszerrel működők) szoftvere rendelkezik “kiskapukkal”:

https://www.gnu.org/proprietary/malware-microsoft.html

http://money.cnn.com/2017/04/14/technology/windows-exploits-shadow-brokers/index.html

https://www.eteknix.com/nsa-has-code-running-in-the-linux-kernel-and-android/


És minden számítógép (nem csak azok, amelyekben Intel processzor van) rendelkezik hardveres “kiskapukkal”:

https://www.rt.com/usa/414955-intel-processors-meltdown-spectre/


Mindezek alapján a kriptovalutáknak és a blockchain technológiának van jövője. Az Ellenállás elkezdte bevonni a kriptókat a pénzügyi Újraindításra vonatkozó terveibe, és az Esemény idején ki fogja ragadni a blockchain technológiát a Cabal kezéből.

A Ripple egy olyan kriptovaluta, amely potenciálisan a bolygó kvázi tartalékvalutájává válhat, és felválthatja a SWIFT-et:

https://www.coindesk.com/xrp-dichotomy-ripple-price/

http://treasurytoday.com/2017/07/ripple-vs-swift-payment-r-evolution-ttpv

https://www.ripplecoinnews.com/ripple-vs-swift

Magyarul itt olvashatunk róla:

https://www.portfolio.hu/uzlet/20171230/elkepeszto-szarnyalas-mar-csak-a-bitcoin-van-a-ripple-elott-272295


Az Ellenállásnak az Esemény idejére bizonyos tervei vannak a Ripple-lel, amelyeket még nem lehet nyilvánosságra hozni.

A kriptovaluták jelenleg nagyon jövedelmező befektetés lehetnek, ha tudod, hogyan kell a vertikális piacokon kereskedni (vedd meg a pletykát, add el a híreket), illetve ha felkészültél a 25%-os kockázatra, hogy a pénzed odalesz vagy ellopják:

http://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/bitcoin-price-lost-mining-how-to-find-cryptocurrency-value-chainalysis-satoshi-nakamoto-a8091851.html


Mindeközben a jezsuiták és a Máltai Lovagok próbálnak egy újabb háborút kirobbantani.

Megpróbálják felhasználni a római-perzsa háborúk energialenyomatát:

https://en.wikipedia.org/wiki/Roman%E2%80%93Persian_Wars


Ez (a lenyomat) a síita-szunnita konfliktus alapja:

https://www.cfr.org/interactives/sunni-shia-divide#!/sunni-shia-divide


Azok a vérvonalak, amelyek a Római Birodalomra vezethetők vissza, a szunnita oldalt támogatják (az USA-Izrael-Szaúd-Arábia tengellyel), míg az ókori Perzsiába visszavezethető vérvonalak a síita oldalt támogatják (az Irán-Libanon/Hezbollah-Szíria tengellyel), miközben a legfelsőbb szinten álló, Rómában élő arkhón családok a konfliktus mindkét oldalát kihasználják.

Erik Prince a fő irányítója a jezsuiták és a Máltai Lovagrend (SMOM) közötti összeesküvésnek, melynek célja, hogy új háborút indítsanak a Közel-Keleten:

http://press.take88.com/the-knights-templar-knights-of-malta-and-blackwaters-erik-prince/


Prince jókora befolyással bír Donald Trumpra, és ő javasolta neki, hogy hozzon létre egy új kémügynökséget, amely sokkal inkább jezsuita-barát, és kevésbé Clinton-Bush-Rockefeller Illumináci frakció-barát lenne.

https://www.lewrockwell.com/2017/12/no_author/time-for-the-blackwater-spies/


Talán emlékeztek rá, évekkel ezelőtt azt állítottam, hogy a jezsuiták a túlélés érdekében fel fogják dobni az Illumináci frakciót, hogy mentsék a saját bőrüket.

Ez az oka annak, hogy Erik Prince Blackwater/Academi-zsoldosai kiügyeskedték az Illumináci frakció tömeges letartóztatását Szaúd-Arábiában:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5108651/American-mercenaries-torturing-Saudi-princes.html

Erik Prince-ről itt olvasható egy cikk magyarul:

https://www.origo.hu/nagyvilag/20110520-erik-prince-blacwateralapito-biztonsagi-ceg-zsoldosok.html


Most a jezsuiták/Rothschildok által támogatott szaúd-arábiai, izraeli és amerikai frakció próbál háborút kirobbantani Iránnal:

http://www.moonofalabama.org/2017/11/the-saudi-tyrants-devilish-plan-sell-out-palestine-for-war-on-iran.html#more

https://www.zerohedge.com/news/2017-12-28/us-and-israel-reach-secret-plan-counter-iran

https://sputniknews.com/analysis/201712301060429763-syria-iraq-extremists-iran/


Iránt belülről is próbálják destabilizálni, megismételve azt a forgatókönyvet, amely 2011-ben a kezdeti szíriai tüntetéseket brutális háborúvá változtatta. A közelmúltbeli iráni tüntetéseket az Academi zsoldosai váltották ki, amit a nyugati média durván félremagyarázott:

https://www.strategic-culture.org/news/2018/01/07/trump-failed-coup-in-iran.html

https://www.rt.com/news/414915-iran-protest-fake-news-videos/


A valóságban, Iránban a legtöbb tüntető tulajdonképpen a jelenlegi rezsimet támogatja, ami igazából sokkal jobb választás, mint egy Nyugatról importált színes forradalom és “demokrácia”:

http://www.presstv.com/Detail/2018/01/03/547679/Iran-Demonstrations-Violence


Az USA szintén újra háborút akar indítani Szíriában:

https://www.strategic-culture.org/news/2017/12/18/us-creates-new-syrian-army-putting-peace-process-jeopardy.html

https://www.strategic-culture.org/news/2017/12/29/all-not-quiet-on-syrian-front-us-launch-another-war.html


A Fényerők közölték, hogy egy új síita-szunnita háborút meg lehet akadályozni, ha a felébredt közösségben elegen tudnak a jezsuiták terveiről.

Az alternatív médiában sok szó esett arról, hogy a cabal kulcsembereit Guantanamóba viszik.

A forrásaim NEM tudják ezt megerősíteni, pontosan ugyanúgy, ahogy 2012-ben a Drake Bailey által kiadott Zöld Utat sem tudták megerősíteni.

Viszont teljes mértékben MEG TUDJÁK erősíteni a PassionatePachyderms nevű személytől származó információkat:

https://www.reddit.com/r/CBTS_Stream/comments/7murs0/guantanamo_bay_flight_records_from_726am_121817/?st=jbsffap6&sh=317fbe1a

(Ez a link már nem működik)


Az Arizonai Nemzeti Gárda katonai rendőrségének 55 tagja megérkezett Guantánamóra, és épp váltotta a Minnessotai Nemzeti Gárda katonai rendőrségének 122 tagját, akik néhány nappal korábban hagyták el Guantánamót:

http://www.startribune.com/minnesota-military-police-unit-returns-from-deployment-to-gitmo/465572983/

http://www.theeagle.com/news/nation/arizona-national-guard-military-police-to-help-in-guantanamo/article_2c51db96-bff7-581b-8428-1a90aa66834c.html

(Ez a link már nem működik)


Amikor a tömeges letartóztatások valóban elkezdődnek, olvashattok majd róluk a tömegmédiában.

Függetlenül attól, hogy a felszínen még nem javul drámai módon a helyzet, áttörések akkor lesznek, amikor a Mjölnir hatása eléri a földfelszínt.

Addig is segíthettek a fizikai fájdalom megszüntetésére szolgáló PB Csillagpor Parancs protokoll terjesztésében:

/images/2018/PB-Stardust.jpg:target:/images/2018/PB-Stardust.jpg:alt:PBStardust:align:center:class:thumbnail

Képfelirat: PB Csillagpor Parancs; krónikus fájdalom megszüntetése; parancs, enyhülés, ismétlés


https://welovemassmeditation.blogspot.com/p/blog-page_4.html


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások