Telos

Spirituális hírek, fordítások

Megvan a hatalmunk

Cobra Logo
  1. február 26., szerda

Megvan a hatalmunk

A látszat ellenére van hatalmunk. A Szabad Akarat a végső törvény ebben az univerzumban, és amikor emberek kritikus tömege dönt a bolygó felszabadításáról és ehhez elég hosszú ideig ragaszkodik, akkor ez a felszabadulás elkerülhetetlenül bekövetkezik. Ez a legmagasabb természeti törvény, a Cabalnak akarva, akaratlanul ezt be kell tartania, és át kell engednie e bolygó felszínét az emberiségnek.

Amikor emberek kritikus tömege fókuszált/összpontosított szándékkal összegyűlik, az drasztikusan befolyásolhatja a bolygó helyzetét. Az emberiség kritikus tömege 100 000 és 150 000 ember között mozog.

Körülbelül negyedmillió résztvevőt sikerült összegyűjtenünk a Béke Portál Aktiválásához 2013. augusztus 25-én, és sikerült elhárítanunk egy lehetséges szíriai katonai inváziót.

A globális tudatosság projekt, amelyet Roger Nelson vezetett a Princeton Egyetemről, tanulmányozta az összehangolt emberi tudat fontosságát, jelentőségének hatását bolygószintű események esetében és gyakorolt ​​hatását a véletlenszám-generátorokra. A projekt nem méri, hogy a hatás pozitív vagy negatív, csak a statisztikailag elvárt eredményektől való eltérést regisztrálja:

http://noosphere.princeton.edu/index.html

Ez a projekt minden észszerű kétséget kizáróan bebizonyította (az esély a véletlen ellen több mint egy billió az egyhez), hogy az egyesített emberi tudatok hatása messze áll a véletlenszerűségtől:

http://noosphere.princeton.edu/results.html#alldata

Power

Ez a projekt kiderítette, hogy a Béke Portál Aktiválásunk (p = 0,027) 2013 eleje óta minden egyéb eseménynél jobban befolyásolta a globális tudatot, leszámítva Nelson Mandela tavaly decemberi »halálát« (p = 0,013). Nagyobb hatása volt az előző pápa lemondásánál (p = 0,087), a jelenlegi pápa megválasztásánál (p = 0,186), a bostoni hamis zászlós eseménynél (p = 0,765) és a Szocsi olimpiánál (p = 0,202)! Körülbelül ugyanaz volt a hatása, mint a 2001-es 9/11 hamis zászló eseménynek (p = 0,031):

http://noosphere.princeton.edu/global.meditation.html

Peace Portal

A p faktor azt a valószínűséget jelöli, hogy egy bizonyos esemény esetlegesen mekkora hatást generál. A bolygó felszínén a tudat globális koherenciájának meglehetősen jó mércéje. Minél alacsonyabb a szám, annál erősebb a tudat koherenciája.

Az Aion Portál Aktiválás 2013. november 23-án szintén elérte a kritikus tömeget, és kézzelfogható hatása volt az iráni békemegállapodásra néhány órával az aktiválás után. Az Aion Portál Aktiválásának az emberi tudatra gyakorolt ​​hatását itt mérjük:

http://noosphere.princeton.edu/portal.activation.html


A tudat koherenciáját a bolygón mindennap befolyásolhatjuk, nemcsak portál aktiválásakor. Az igazság leleplezése az alternatív médiában és a tömeges tiltakozások, ha elég hosszú ideig tartanak, a leghatékonyabb módszeri e koherencia elérésének. Amikor az igazság kritikus tömege az alternatív médián keresztül lelepleződik, elindítja a bolygó ébredésének láncreakcióját, amely a Galaktikus Impulzuson keresztül összehangolódik az Eseménnyel.

A Galaktikus Központi Nap szabad akaratunk forrása, és természetesen a Cabal nem tudja megállítani a Galaktikus Központi Napot! Nem állíthatják meg a Fény kozmikus hullámát sem, amely elősegíti az evolúció legfontosabb áttöréseinek egyre gyorsabb és gyorsabb történéseit, mely a közeljövőnkben egy mega áttörési pontba fut össze:

Paradigm shift

Sokkal erősebbek vagyunk, mint néha látszik:

http://www.zerohedge.com/contributed/2014-01-31/powers-be-are-secretly-terrified-people%E2%80%99s-power-%E2%80%A6-and-only-pretend-they%E2%80%99re-fi


A tömeges tiltakozások a fősodrású média lekapcsolása nélkül is a elérték az Egyesült Államokat (az országot, ahol a legerősebb a Cabal ellenőrzése), és ez nagyon jó jel arra vonatkozóan, hogy közel állunk az áttöréshez:

(http://2012thebigpicture.wordpress.com/2014/02/12/and-now-for-the-real-news-80000-march-on-raleigh-nc-feb-8th/)

https://web.archive.org/web/20170311192734/https://2012thebigpicture.wordpress.com/2014/02/12/and-now-for-the-real-news-80000-march-on-raleigh-nc-feb-8th/


Amikor ez a felismerés eljut a tömegekhez, az segít az Esemény létrehozásában.

A másik kulcsfontosságú tényező az a tény, hogy a FED-nél (tkp. az Amerikai jegybank) nincs arany:

(http://www.silverdoctors.com/former-us-treasury-official-us-does-not-have-germanys-gold/)

https://web.archive.org/web/20160201024120/http://www.silverdoctors.com/former-us-treasury-official-us-does-not-have-germanys-gold/


Az emberek kezdenek ráeszmélni, hogy az arany odavan:

http://blog.milesfranklin.com/yamashitas-gold


És újra, amikor ez a felismerés eljut a tömegekhez, segíteni fogja az Esemény és a pénzügyi rendszer újraindításának együttes létrehozását, mivel a fiat rendszerbe vetett bizalom kritikus tömege eltűnik.

Knox

Ezalatt a Fort Knox alagsorában - Semmi értékeset nem lehet itt látni emberek! - 404


A Cabal néhány olyan kétségbeesett lépésre szánta rá magát az utóbbi időben, mint például a bankárok "öngyilkossága" és az ukrán és venezuelai színes forradalom manipulálása a jezsuita hátterű Blackwater/Xe/Academi orvlövészek és az ő Muszlim Testvériség elnevezésű seregeik által, akik embereket gyilkoltak és erőszakot szítottak.

Érdemes tudni arról, hogy ugyanazokat a Muszlim Testvériség röplapokat, melyeket Egyiptomban osztogattak, megkapták az ukrán tiltakozók is:

http://politicalvelcraft.org/2014/02/24/russia-threatens-u-s-s-communism-in-ukraine-with-military-intervention-u-s-citizens-new-hero-vladimir-putin/


We are entering a very interesting period in a few days. Let me conclude by making a hint that mass arrest scenario is not the only aspect of the plan to remove the Cabal from power.

Nagyon érdekes időszakba lépünk néhány nap múlva. Hadd fejezzem be egy olyan utalással, hogy a tömeges letartóztatási forgatókönyv nem az egyetlen rész a Cabal hatalomtól való eltávolításának tervében.


A Fény győzelme közel van!


Magyar Cobra Csoport


https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/09/megvan-hatalmunk.html

Fordította: MCCS

Victory of the Light!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások