Telos

Spirituális hírek, fordítások

A ciklus vége

Cobra Logo

  1. szeptember 23., hétfő


A tibeti negatív hálózat utolsó maradványát, az észak-tibeti földalatti bázist megtisztították, és így a hálózat végleg megsemmisült. Most már csak a fő felszíni sötét hálózat maradt meg, amely a negatív agarthaiak spirituális támogatása nélkül egy hétéves fizikai cikluson belül teljesen összeomlana, még akkor is, ha a Fényerők most abbahagynák a műveletet.

Ez azt jelenti, hogy elérkeztünk az alagút végéhez, és a Fény végre beléphet a bolygó felszínére.

A plejádiak ismét sokkal aktívabbak a Naprendszerben, és közölték, hogy szinte teljesen kiheverték a háború okozta sérüléseiket. Ezáltal sokkal jobban megértik a felszíni Fénymunkások helyzetét, és feltétel nélküli együttérzést tanúsítanak irántuk.

A mainstream médiába újabb közvetett bizonyítékok érkeznek az X bolygóról. A tudósok felfedezték a második Kuiper-övet, amely a Naptól 70 CsE (CsE: Csillagászati Egység - a Föld keringési sugara a Nap körüli pályán - kerekítve 150 millió km) távolságban kezdődik:

https://www.space.com/second-kuiper-belt-solar-system-larger-than-thought


Ez pontosan az X bolygó keringési pályája:

http://2012portal.blogspot.com/2016/01/planet-x.html

Magyarul itt:

https://telos.hu/posts/2016/Cobra/01/27/20160127/


A Lurker leválasztási folyamata teljes erővel folyik, és szeptember 27-én egy nagyon fontos asztrológiai konfiguráció következik be, amely elindítja a 26.000 éves ciklus befejezésének folyamatát azáltal, hogy 1996 óta először hoz atmikus spirituális energiát a bolygó felszínére:

https://librain1221.blogspot.com/2024/09/make-this-viral-meditation-to.html


Ez a Neptunusz pontos együttállása lesz az Uránusz/Plútó középponttal:


Midpoint

Ez az együttállás nagy asztrológiai konstellációk folyamatát indítja el, amelyek 2025-ig tartanak:

https://votl628.blogspot.com/2024/05/sedna-sedona-and-12604-year-cycle.html

https://jessicadavidson.co.uk/2023/11/13/the-uranus-neptune-pluto-triangle-2024-2027/

https://jessicadavidson.co.uk/tag/2020s-transits/?order=asc


Mostantól október végéig a mély spirituális átalakulás és megtisztulás folyamatában vagyunk:

https://energeticsynthesis.com/resource-tools/3932-virgo-solar-alchemy


Ez idő alatt a spirituális szférából érkezik majd az impulzus az Új Reneszánsz elindítására. Ezért egy rövid műhelytalálkozóra készülünk, és mivel még van néhány szabad hely, csatlakozhatsz hozzánk, ha vezettetést érzel:


New Renaissance

Sárkányforrások közölték, hogy most már felülemelkedhetünk a támadásokon, és áthelyezhetjük figyelmünket a valóság sötétebb vonatkozásairól, amelyek úgyis felbomlanak. Ez az újrafókuszálás olyan, mint egy izom, amit edzhetünk, és gyakorlással egyre jobb lesz. Erre a célra készült az alábbi meditáció, amely segíthet nekünk ebben a folyamatban:

https://www.cosmic-seedsofhope.com/cosmic-balance-restored


A mostani és november 22. közötti idő a dualitás végső háromszögelésének ideje, amely sok mindent be fog fejezni. Ez a folyamat energetikailag a Föld második holdján keresztül valósul meg:

https://www.cbsnews.com/news/earth-second-mini-moon-2024/


Novemberben számos rendkívül fontos energetikai esemény várható.

A november első felének geopolitikai válsága után a Plútó november 19-én végleg belép a Vízöntőbe, amely hatalmas szimbolikus lépés a Vízöntő korszakába.

November 22-én aztán a 11:11 kapuja eléri végső kiteljesedését:

https://1111doorway.org/closing/


November 24-én befejeződik a Fényerők nagyon fontos hadművelete.

November 29-én pedig egy erős ciklus zárul le, amely utat mutat a decemberi és januári áttörések felé.

Ez alatt az idő alatt a sötét erők megpróbálhatják fokozni a feszültséget, de nekünk továbbra is kapcsolatban kell maradnunk a felsőbb énünkkel, és meg kell tartanunk a Fényt:


Hold Light

A képen: „Mi hozzuk el a fényt, nem kell harcolnunk velük. Csak hozzuk a Fényt, és a Fény megteszi, amit kell. - Cobra"


2025-ben megkezdődik a régi valóság hétéves lebomlási folyamata. Ez a hétéves folyamat számos pontos Neptunusz/Plútó szextilt foglal magában:


Neptune Pluto

https://jessicadavidson.co.uk/2021/07/19/the-neptune-pluto-cycle-and-the-transformation-of-civilisation/

Megj.: Szextil - A Szextil az öt alapvető fényszög egyike. Jótékony hatású, az együttműködés által létrehozott lehetőségek, a termékeny harmónia fényszöge. Távolsága 60°. Hatása a trigonéhoz hasonló, de mozgalmasabb, dinamikusabb, olyan eredményeket jelöl, melyekért tenni kell, lépni kell, ha el akarjuk érni céljainkat. A szextil minden esetben egymással pozitív viszonyban lévő, harmonikus elemeket köt össze, a földet a levegővel, a tüzet a vízzel, mert ezek az elemek azok, melyek egymást kiegészítik, táplálják. A tűz és a víz képviselik az irracionális, a föld és a levegő pedig a racionális világképet. A szextil minden kombinációba bekapcsolódva izgalmas lehetőségek felbukkanását jelenti, a trigonok jótékony, de kissé passzív hatását energizálja.


Egy ismert közgazdász, Martin Armstrong szerint a folyamat végén, 2032-ben az általunk ismert rendszer megszűnik létezni:


https://www.armstrongeconomics.com/armstrong-in-the-media/interview-the-great-reset-will-fail-every-government-will-collapse-by-2032/

A források szerint 2032 körül a Föld mágneses mezeje a szokásos szint 50% alá fog esni, hogy a megnövekedett naptevékenység a mikronóvák számára lehetővé tegye a felszíni elektromosságra és internetre épülő civilizáció összeomlását:


Magnetic Field

Mindez NEM jelenti azt, hogy az Esemény 2032-ben fog bekövetkezni, mivel az Esemény időpontját még titokban kell tartani.


A Fény győzelme!


https://ellenallas1111.blogspot.com/2024/09/a-korforgas-lezarasa.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások