Telos

Spirituális hírek, fordítások

Helyzetjelentés (2024.10.04)


  1. október 3., csütörtök


76c4de995d001e5d89a70c1674b99e512

A szeptemberi utolsó szupertelihold (részleges holdfogyatkozással) óta a sötétek negatív rituálék sorozatát hajtották végre, amelyek a következő, október 17-i teliholdig (az év második legnagyobb látható holdtöltéig) folytatódnak. Mindez a következő hetekben és hónapokban állítólag bizonyos fizikai eszkalációs forgatókönyveket indít be, amelyek hatással lesznek az ukrán-orosz konfliktusra, az amerikai elnökválasztásra és a közel-keleti konfliktusra.

A libanoni személyhívótámadás és az Oroszországon belüli katonai bázisra mért súlyos csapás volt a kezdő sípszó. A helyzet pedig tovább eszkalálódik.

https://www.ohchr.org/en/press-releases/2024/09/exploding-pagers-and-radios-terrifying-violation-international-law-say-un

https://www.reuters.com/world/europe/ukraine-targets-western-russian-regions-with-drones-russian-officials-says-2024-09-18/

https://halturnerradioshow.com/index.php/news-selections/world-news/israel-attacks-russian-airbase-in-syria-russia-warns-citizens-leave-israel-immediately-get-out-before-its-too-late


Néhány ilyen rituálé már hónapokkal ezelőtt elkezdődött, amelyek a felszínen is láthatóak voltak. Európában például több tucat késes támadás történt a nyár folyamán. Egyrészt a cabal megpróbálja megosztani a lakosságot politikailag és vallásilag. Másrészt az ilyen és ehhez hasonló támadások közvetve a népszerű Illuminátus bábművészekhez köthetők, amelyre abból következtethetünk, hogy ezek az akciók nagyobb okkult véres rituálék voltak a nyilvánosság előtt. Néhányat közülük sikerült megakadályozni. A nyilvánosság figyelme miatt különösen nagy mennyiségű energiát lehet kiszívni a felszíni lakosságból, amely viszont sötét rituálékon keresztül negatív fizikai forgatókönyvek manifesztálására használható.

https://en.wikipedia.org/wiki/2024_Southport_stabbing

https://en.wikipedia.org/wiki/2024_Vienna_terrorism_plot


Ezért a Fényerők nemrég elindítottak egy műveleti csoportot a cabal negatív okkult erői ellen, olyan erők ellen, amelyek óriási hatással vannak a felszíni lakosság tömegtudatára. A bolygó azon földrajzi területeire összpontosítanak, amelyek erősen kapcsolódnak az ősi Atlantisz energiájához, és ezért a cabal megszállva tartja őket, például Kalifornia és Florida az USA-ban ... különösen az, ami ott a föld alatt történik.


c4f96f6ad8b323631ee7fe11a6752db2

És e műveletek első hatásai már érzékelhetők. És ez, Epsteinhez hasonlóan, csak a jéghegy csúcsa, a pánik máris terjed. Sok ismert hírességnek vannak mostanában álmatlan éjszakái. Jelenleg egy olyan energiahullámot és időminőséget tapasztalunk, amelytől szó szerint lehullanak a maszkok.

https://www.houstonpublicmedia.org/articles/news/criminal-justice/2024/10/01/501562/houston-lawyer-tony-buzbee-representing-120-people-in-lawsuits-against-sean-diddy-combs/


Azt is el kell azonban mondani, hogy részben maga a cabal is lehetővé teszi ezeket a nyilvánosságra hozatalokat, mivel sokkolni akarják az embereket, és továbbra is a polgárháborúra törekednek.

Azok, akik ezeket a „bulikat” szervezik, többnyire a maffiának és a katonai hírszerzésnek dolgoznak, és zsarolóanyagot gyűjtenek más VIP személyekről. Ezt mutatja már például Sean Combs apjának és a gengszter Frank Lucasnak a kapcsolata, aki már annak idején is (nem csak) drogot csempészett Vietnamból, mely nem volt lehetséges a hadseregben és a titkosszolgálatban lévő kapcsolatok nélkül.

https://featuredbiography.com/melvin-earl-combs/

https://de.wikipedia.org/wiki/Frank_Lucas_(Gangster)

https://en.wikipedia.org/wiki/Air_America_(airline)


A jelentős művészek közül sokan az Illuminátusok tagjai is.


b0ad7488d7849752f2f9b39bc507ab18

A férfiak többnyire fekete mágusok, a nők illuminátus boszorkányok, akik klónozott testekben járkálnak a felszínen. Tehetségüket a Csillagmagoktól lopták el, akiket korábbi inkarnációikban vagy akár más bolygókon és galaxisokban foglyul ejtettek és feláldoztak. Amikor nem a nyilvánosság előtt tartózkodnak, akkor a cabal földalatti komplexumaiban vannak, mivel a villáik közvetlen kapcsolatban állnak velük. Sok művész maga semmit sem nyer a felszínen látszólagos gazdagságából. Ők maguk is rabszolgák, akiknek pénzt kell keresniük a cabal felsőbbrendű tagjainak. Sokan közülük a föld alatt is dolgoznak, mint előkelő szexrabszolgák, akiket a cabalon belül rendkívül magas összegekért lehet kikölcsönözni.

A pedofília sajnos csak a jéghegy csúcsa, sokkal sötétebb dolgok történnek odalent. A nevek, amelyek a következő hetekben szóba kerülhetnek, sokakat sokkolhatnak. És ez jó, hogy mindez kiderül. De ezek az emberek is csak bábuk, akiket feláldoznak a cabal felsőbb vezetői.

Mindazonáltal jelenleg úgy tűnik, hogy mostantól kezdve a következő hónapokban - a 2025-ig terjedő időszakban rengeteg olyan eszkalációs lépésre és leleplezésre kerül sor, amit sokan, akik még mindig a mátrixban szunyókálnak, nehezen fognak elhinni. De erre szükség van, valaminek végre láthatóan történnie kell a felszínen, hogy az emberek felébredjenek.


5ddd3b4e428427da099b81ba2d934ccc

Ez azonban nagy feszültséget fog okozni, és az elkövetkező hetekben és hónapokban több tömeges meditációra lesz szükség, hogy megakadályozzuk a helyzet teljes elfajulását. Lassan elérkezünk a célegyenesbe, ahol már valódi fizikai eredmények is jelentkeznek majd.


Köszönöm, hogy elolvastad.


https://fm144.blogspot.com/

Hozzászólások