Telos

Spirituális hírek, fordítások

Vákuum metastabilitási esemény

Cobra Logo

  1. június 12., hétfő


Folytatódik a Chimera-csoport eltávolítása. A Fényerők befejeztek „bizonyos műveleteket”, és most intenzíven zajlik a Yaldabaoth entitás fejének fölszámolása.

A „fej” a Föld bolygó felszínéhez közeli plazma anomália akkréciós örvényében helyezkedik el, melynek külső széle a bolygóközépponttól nagyjából 3 földsugárnyira található, ahogy azt ebben az írásban részletesen leírtuk:

http://2012portal.blogspot.com/2017/02/situation-update.html

Magyarul itt:

https://telos.hu/posts/2017/Cobra/02/12/20170212/


HeadVeil

A főáramú tudomány néhány évvel ezelőtt „fedezte fel” ezt a külső szegélyt:

https://www.nasa.gov/content/goddard/van-allen-probes-spot-impenetrable-barrier-in-space


Most a NASA nyíltan elismerte, hogy az ember által létrehozott alacsony frekvenciájú rádióhullámok alkotják ezt a külső határvonalat, hatékonyan létrehozva a Fátyol legkülső határát:

https://www.nasa.gov/feature/goddard/2017/nasas-van-allen-probes-spot-man-made-barrier-shrouding-earth

https://www.space.com/36934-humans-change-space-weather.html


Ha a fenti cikkben a „VLF adók a tengeralattjárók kommunikációjához” kifejezést „a HAARP és hasonló programok ELF adói” kifejezésre cseréljük, akkor világos képet kapunk arról, hogyan keletkezik a Fátyol legkülső határa.

A Yaldabaoth entitás fejének rendellenes plazma szálai a toplet bombákkal együtt a fekete kővel kapcsolódnak össze, amely egy top kvark-antikvark kondenzátum. A fekete kő egy top/antitop kvarkokból álló hadron, melyet évmilliókkal ezelőtt óriási részecskegyorsítókban (Dyson gyűrűkben) alkotott meg a chiméra. Ezek létre tudtak hozni a fekete kő megalkotásához szükséges kritikus 2 milliárd Kelvin fok feletti hőmérsékletet.

Kb. 7 millió évig a fekete követ a Rigel csillagrendszerben keringő egyik bolygón tárolták (amely abban az időben a kozmikus anomália középpontja volt), majd 1996-ban hozták a Földre a Rigelről a Bika molekuláris felhő plazma szálán keresztül:

https://en.wikipedia.org/wiki/Taurus_Molecular_Cloud_1


Jelenleg a Long Island-en lévő RHIC ütköztető közelében lévő föld alatti chiméra létesítményben található.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Relativisztikus_neh%C3%A9zion-%C3%BCtk%C3%B6ztet%C5%91

A rendellenes plazma és a fekete kő között lévő kölcsönhatás kb. 500 mérföld átmérőjű óriási negatív plazmaörvényt hoz létre, melynek középpontja Long Island-en van:


LIVortex2

Ez az örvény a bolygó felszínén még megmaradt elsődleges anomália tisztító állomása. A cabal vezető tagjai és a chiméra sok tagja ennek az örvénynek az anomáliáját használja pajzsként a Fénnyel szemben, és ez az oka annak, hogy a keleti parton van a cabal legnagyobb koncentrációja a bolygón.

A Cintamani kövek elhelyezése az élet virágának mintájában ebben az örvényben vektorhálózatként fog szolgálni a Szíriusz energiái számára, és fel fogja gyorsítani ennek az anomáliának az átalakulását. Az is előnyös, ha ezt az örvényt Ibolyalánggal töltjük fel:


LIV

Érdekes megjegyezni, hogy a plejádiak által épített atlantiszi víz alatti piramisok nem messze Long Islandtől találhatók:


LIAtlantis

Ezek a piramisok pozitív horgonypontként szolgálnak, amelyek ellensúlyozzák a Long Island-i plazmaörvény negatív hatásait.

A Fényerők most közvetlenül a fekete kő hatástalanításán és a megmaradt toplet bombák eltávolításán dolgoznak, és a folyamat a terv szerint halad.

A fekete kő eltávolítása felborítja a kozmikus egyensúlyt, és a hamis vákuum jelenlegi metastabil állapota megszűnik létezni:

https://en.wikipedia.org/wiki/False_vacuum


A hamis vákuum, amit jelenleg tapasztalunk, az univerzum egy metastabil szektora, ahol a Forrás és az elsődleges anomália közötti kölcsönhatás olyan feltételeket teremt, amelyek az entrópiát támogatják és életetellenesek. Ez az alapvető oka annak, hogy a Föld karantén státusza és a gonosz létezése egyáltalán lehetséges.

A fekete kő eltávolítása meg fogja teremteni azt a vákuum metastabilitási eseményt, amely lehetővé teszi a buborékmag-képződési front behatolását a Fátyol határán keresztül a bolygó felszíne felé, és gyakorlatilag kiváltja az Eseményt. Az Esemény az a pillanat, amikor a Fátyol belsejében valódi kvantumvákuum-állapotok lépnek életbe, és így megszűnik az elsődleges anomália azon része, amely közvetlenül felelős a gonosz létezéséért. A mögöttes erő, amely lehetővé tette a cabal és a szenvedés létezését, megszűnik létezni.

Eközben a PrisonBreak hadművelet folytatódik a földönkívüli életről szóló puha Közzététellel:

https://www.thesun.co.uk/tech/3636771/space-breakthrough-finds-alien-life-could-exist-on-pluto-moons-of-jupiter-and-saturn/

http://www.express.co.uk/news/science/814639/aliens-exist-scientists-breakthrough-ISS-samples-space


És azokkal a nyilvános űrprogram kezdeményezésekkel, melyek el fogják juttatni az emberiséget a Fátylon túlra:

https://www.space.com/37146-nuclear-fusion-rockets-interstellar-spaceflight.html

https://www.space.com/37079-axiom-commercial-space-station-manufacturing.html


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások