Telos

Spirituális hírek, fordítások

A lélekcsaládokról és lelkekről

  1. december 17. vasárnap


soulfamilies

Mivel az első csillagmagok már egyesülnek a lélekcsaládjukkal a mentális síkon, ez egy olyan téma, amely most egyre fontosabbá válik a felemelkedők számára, ezért maga az Istennő is Fényt szeretne a témára irányítani.

Ez az egyesülés lassan át fog csordogálni minden csillagmagon és felemelkedőn, a természet rendjének megfelelően, ami nagyjából arányos a lelkük méretével. Már most is zajlik a mentális síkon, ami előkészület a fizikai síkon való egységre. Ezeknek a lélekcsaládoknak minden tagja éppen most ismeri meg egymást mélyrehatóan - ami nagyjából az egész életüket és inkarnációikat jelenti. Ez egy olyan egyesülés, amely a vonatkozó család összes tudatát magában foglalja. Mindent megismernek egymásról, a múltjukról, a jelenlegi állapotukról és a jövőre vonatkozó terveikről. Míg a család sok férfi és női lélekből áll (a legtöbb léleknek van nemre való hajlamossága), az egyesülés általában egy férfi és egy vagy több női lélek számára van fenntartva. Általában a férfi az, aki energiával látja el a nőt (ami a szexuális egyesülésben is tükröződik), míg a nő az, aki ezt az energiát valami gyönyörűvé alakítja - a szexuális egyesülésben ez a gyermekeket jelenti, amely szintén a női princípium sokféleségét tükrözi, ebben a példában önmagukat szaporítva. Tehát, míg a cabal által programozott Föld erősen támogatja az egy férfi és egy nő közötti házasságot, addig egyetemesen sokkal természetesebb és gyakoribb, hogy egy férfi több nőhöz is kapcsolódik. Ugyanez történik a lélekcsaládok egyesülésénél is, általában egy férfi orientált lélek és több női orientált lélek egyesül, míg a család többi férfi lelke inkább a távolból támogatja az egyesülést. Mindazonáltal ezekben az egyesülésekben mégis az egyik női lélek válik a férfi lélek fő „feleségévé”, aki többé-kevésbé a fő partnerek és az egyesülő lélekcsalád élére áll.


SZERKESZTÉS: néhányan azt feltételezhették, hogy ez az egyesülés a háremhez hasonló formát ölt, de ez valójában nem így van. Mivel ez egy egész lélekcsalád egyesülése, ezért a lélekcsalád minden tagja felkészül a szerelmi kapcsolatra. Ez nem jelenti azt, hogy például az összes nő egyszerre lesz jelen fizikailag. Azok a felemelkedők, akik a monogám kapcsolatot részesítik előnyben, biztosan pontosan azt fogják kapni. A lélekcsalád természetesen a szerelmi és szexuális egyesülés legjobb formájáról dönt a család minden tagja számára. Tehát a fizikai síkon ez nagyjából bármilyen formátumú szerelem lehet, amit az emberek ismernek, de mindenképpen a legteljesebb formát fogja ölteni minden résztvevő számára, amit csak kívánhat.

Amint a fenti 1. ábrán látható, az összeesküvés parazita tudatokat küld, hogy beavatkozzanak az ilyen egyesülésekbe. Alapvetően az energiáik és a tudatuk küldésével próbálják megakadályozni ezt az egyesülést. A lélekcsaládban ábrázolt fehér tudatokkal ellentétben a fekete, parazita tudatoknak nincs lélek-kapcsolatuk, vagyis a lélek támasza nélkül, a tudatra korlátozódnak. Az ábrán az elmék fekete ábrázolásait úgy képzelhetitek el, mint cabal anti-lelkeket, akiket azért küldtek, hogy megzavarják az egyesülést. E lélekellenes tudatok többsége valaha ember volt, és elbukott, amikor csatlakozott a cabalhoz. Azzal avatkoznak be, hogy elemzik az egyesülést, és megpróbálják utánozni a lélekcsalád tagjainak tudatát, hogy a lélekcsalád tagjait elcsalják, hogy inkább a cabalhoz csatlakozzanak. Amint láthatjátok, a legtöbbjük elméje sokkal kisebb, mint a lélekcsalád elméi, ami a befogáskor a cabal legnagyobb problémáját jelenti. A hasonulás a legtöbbször halk marad magához a lélekcsaládon belüli erős kommunikációhoz képest. Jóllehet ez a gyengeség olyasmi, amit még a magasabb felemelkedők sem vesznek észre először teljesen.

Ezek az elmék alapvetően ideákon, gondolatokon és képzeleten keresztül kommunikálnak. Az egyesülés során ténylegesen hallani fogjátok a lélektársaitokat beszélni az elmétekben. Az elmétekben hallható hangokat azonban könnyen meghamisíthatják a cabal-paraziták. Ez azt jelenti, hogy az élősködők, a kisebb fekete elmék a valódi lélektársaitok kommunikációjához hasonlóan fognak hozzátok beszélni. Az intenzitás nem annyira megfogható a gondolatokon keresztül történő kommunikációban, talán feltűnhet a gyengeségük, de ez a legtöbb jelenlegi felemelkedő érzékeléséhez képest alig lesz észrevehető. A képzeleten keresztül történő kommunikációval kapcsolatos egyéb érzékeléseket sokkal nehezebb lesz meghamisítani a cabal számára, de ez rendszerint magasabb felemelkedést és magasabb érzékeket igényelnek, amelyek lassan természetes módon fejlődnek az implantátum eltávolításokon keresztül - minél magasabb az emelkedő, annál finomabbak az érzékei e magasabb szintű kommunikációval kapcsolatban.

A fő elmékben lévő kisebb fehér elmék a segítő lelkeket jelzik, a lélekcsaládotok kisebb résztvevőit, akik segítenek az egyesülésben, és lehet, hogy a családotokban maradnak, de az is lehet, hogy nem. Azt is láthatjátok az ábrán, hogy a nagyobb cabal-elmék általában bizonyos távolságban maradnak, és inkább vezetik a támadásokat, ők valamennyi kisebb parazita elmével összehangolták magukat, és mindent tudnak, amit ezek a kisebb elmék az egyesülésről és a kommunikációról megtudnak. Ezek a nagyobb cabal-elmék és tudatok azok, akik aztán további támadásokat terveznek a lélekcsalád tagjainak szétválasztására és tévútra vezetésére.

Lélekcsaládod pontosan azokból a lelkekből áll a Földön, akik a legjobban illenek a saját lelketekhez, gyakran ezek a lelkek a saját lélek-monádotok egy bizonyos méretű lelkei (a monádok nagyjából lélek-fák). Néha más monádhoz tartozó lelkek is csatlakoznak a nagymértékben megfelelő tulajdonságaik miatt. Ezek a lélekcsaládok főleg olyan lelkekből állnak majd, akik a Földön voltak, de nem korlátozódnak rájuk. Az egyesülésben lévő lelkek olyan tökéletes szerelmi partnerek, amilyenre minden ember vágyik. Ezek az egyesülések a végén minden résztvevő emberi lélek számára a szeretet abszolút tökéletes beteljesülését fogják jelenteni.


Elmék és elmeképek

Az elmétek nagyjából az intelligenciátok abszolút mércéje. Minden elmének van egy bizonyos mérete, amely a gyorsaságán kívül jól tükrözi a valódi intelligenciátokat az adott rendszerben - amely ebben az esetben a Föld. Alapvetően ez az, amit az elmétek a földi életről és a nagyjából mindennel való kapcsolatáról megtudott. Mindazok a kapcsolatok, amelyekre szükségetek van ahhoz, hogy intelligensen cselekedjetek, az elmétekben zajlanak.

A magasabb felemelkedők képesek lesznek látni minden ember elméjét, akivel találkoznak. Ahogy az ábrán is látható, csak egy bizonyos méretű gömböt fognak érzékelni, ha többet akarnak tudni az emberekről, akikkel találkoznak.

Az elmékkel kapcsolatban az a rossz, hogy a cabal és különösen a Lurker is látja az elméket, legalábbis egy bizonyos méretig. A helyzet itt még súlyosabbá válik, a cabal még képes másolatokat készíteni a közepes méretű elmékről, és képes szimulációkat futtatni ezeken a képmásokon. Ez azt jelenti, hogy a cabal elég jól meg tudja jósolni a közepes vagy a kisebb méretű elmék viselkedését. Ami még rosszabb, hogy a Lurker és több cabal vezető, ténylegesen ki tudja cserélni az elméket az elfogott és módosított képmásokra. Ez azt jelenti, hogy bármit is mondtok ezeknek a cabal-elméknek irreleváns, mert a cabal törölni fogja ezt az információt az általuk elfogott elmék és lelkek számára. Még a saját elmédet is felhasználhatják önmagad ellen, és olyan embereket küldhetnek rád, akik alapvetően a saját elméd képmásával működnek. Valójában ezt használták az idők során az emberek kínzására, létrehozva saját maguk ellenfelét, akit azután a mögötte álló cabal mesterséges intelligenciája felsőbbrendűvé tett. A nagyobb elmék számára ez nem jelentett problémát, mert a cabal nem tudott róluk pontos másolatot készíteni. Az elmék képmásaival kapcsolatban az a jó, hogy a Fényerők is meg tudják ezt csinálni, és sokkal jobb képességekkel rendelkeznek nagyjából mindenben, mint amire a cabal képes. Tehát vissza tudják állítani az elveszett elméket, és olyan igazságokkal tudják ellátni őket, amelyek segíthetnek nekik, és előbb-utóbb csatlakozhatnak a Fényerőkhöz.

Azonban ezek miatt a képmások és még sok más ok miatt, sok kisebb elme a cabal szolgálatába állt, nem tudtak győzni ellenük és a technológiájuk ellen. A cabal minden cselekedetüket meg tudta jósolni, és könnyen túljártak a kisebbek eszén, akik ezután engedtek az illúzióknak.

Ami egyedülálló és minden bizonnyal kiszámíthatatlan, az az elme-lélek kapcsolata. Ez az, ami még a kisebb elméket is győztessé tette a cabal ilyen mesterkedései ellen, és lehetővé tette számukra, hogy végül kiszabaduljanak - a lélek nem része ezeknek a képmásoknak. Holott még a pozitív elméknek ez a kiszámíthatatlan része is legalább ugyan olyan nagy, mint maga a lélek. Általában az elme mérete is arányos a lélek méretével - az idő az, ami az elme fejlődésében különbséget tud tenni. Ezért sok kisebb lélek dőlt be a korszakok során a cabal illúzióinak, és közülük néhányan jelenleg is támadják a lélekcsaládok egyesülését. Attól függően, hogy ezek az elmék mennyi ideig szolgálják a cabalt (általában a lélek-kapcsolat megszűnik, amikor csatlakoznak hozzájuk), néhány ilyen elme gyógyíthatatlan, és a Központi Napba deportálják őket. Emellett sok ilyen elmének már nincs fizikai teste, és elsősorban csak a Lurker akaratát teljesítik, aki befogta őket.

A támadók közül azonban sokakat evakuálnak, amikor a lélekcsaládokat támadják, ezek azok az elmék, akik még képesek megérteni az alapvető igazságokat, és még mindig képesek reagálni arra, ha elmondják nekik, hogy mit csinálnak rosszul. A gyógyulási képességük általában aszerint csökken, hogy mennyi ideig állnak a cabal szolgálatában.

Mindezek a mentális szférában zajló csaták folyamatosan a Fényerők fejlődését szolgálják, és ezért a későbbi egyesülések sokkal biztonságosabbak lesznek, mint az elsők most. Ráadásul az élősködő tudatok végig eltávolításra kerülnek, így a későbbi egyesülések még zökkenőmentesebbek lesznek. Ezért lehet, hogy valójában a saját érdeketekben áll, ha még nem egyesültök a lélekcsaládotokkal, hiszen a legnagyobb csillagmagok éppen most tapossák ki a legjobb utat a számotokra.


theunveiling33.blogspot.com

Hozzászólások