Telos

Spirituális hírek, fordítások

Válaszok

Cobra Logo

  1. szeptember 4., hétfő


Az ígéret szerint íme 20 válasz a kérdéseitekre:


Hogyan fog megtörténni az Első Kapcsolatfelvétel a magamfajták számára, akiknek nincs ingatlanuk?

Azoknak az embereknek, akiknek nincs ingatlanuk, az Első Kapcsolatfelvétel olyan emberek magánterületén fog megtörténni, akik önként adták át a földet a tömeges Kapcsolatfelvételhez.


Mit tehet egy ember egyénileg a meditáción kívül, hogy megszabaduljon a bolygó az elnyomóitól? Úgy értem, aktívabb módon.

Terjesszétek az információt, ássatok el Cintamani követ, legyetek kedvesek és szeretetteljesek.


Miért ilyen lassú a felszabadítási folyamat? Miért nem tesznek fizikai lépéseket a Galaktikus Föderáció erői a sötét erők ellen? Egyetlen válasz van, és ez az emberi választás joga... Ki az közülünk, aki nem akarja a szabadságot, a jólétet és a szeretetet, amikor a Fényerőknek a beavatkozása akaratunk ellenére történik?

A felszabadítás folyamata azért olyan lassú, mert a sötét mátrixnak nagyon sok olyan rétege van, amelyet le kell bontani. A felszíni Fénymunkások akarata egyértelműen a beavatkozás mellett szól, és a beavatkozás meg fog történni, amint az elég biztonságos lesz.


Megkérdezhetem Cobra, hogy az irányított energiafegyvereket leszerelik-e az esemény alatt? Engem 8 éve irányított energiafegyverekkel támadnak.

Igen.


Azt mondják, hogy a negatív és érzelmileg felkavaró hírekre való odafigyelés, mint például a közelmúltban történt úgynevezett "természeti katasztrófák" és a cabal egyéb aljas cselekedetei, az empaták frekvenciájának csökkenését okozza. Hogyan tarthatjuk fenn a frekvenciánkat, miközben a sötétséget tudatosítjuk magunkban?

Tájékozódj, de ne fordíts erre naponta 20 percnél többet.


Tudnál tájékoztatást adni a tisztítások hozzávetőleges százalékos arányáról? (Pl.: Mennyi anomália, hüllő lélek, chiméra, arkhón, földalatti bázis/alagút lett kiürítve?). Mostanában sokkal könnyebbnek érzem a dolgokat, sokkal kevesebb a sötét támadás. Köszönöm az összes értesülést és információt ezen a blogon!

Az Anomália felszámolása folyamatban van, majdnem minden reptilián eltűnt az éteri és asztrális síkokról, a chimerát majdnem teljesen legyőzték, az arkhónoknak/fekete nemeseknek még mindig a kezükben van a hatalmuk nagy része, a mély földalatti bázisok mind kiürültek, néhány felszínhez közeli földalatti bázis és alagút még mindig létezik.


Mik a Fényerők (a különböző fajokkal és szervezetekkel) és az Ellenállási Mozgalom érzései a felszíni emberi lakossággal kapcsolatban? Hogy kifejtsem a kérdést: Gyűlölnek minket, szeretnek minket? Csalódtak bennünk, sajnálják a helyzetünket és törődnek velünk? Semlegesek vagy zavarban vannak velünk és a helyzetünkkel kapcsolatban? Mi a hozzávetőleges arányuk, hogy hányan törődnek velünk és hányan csak a sötétséget akarják kisöpörni? Izgatottan vagy félve várják a találkozást velünk? Lelkesek, hogy felszabadítsák azokat a fizikai és érzelmi gyógyító technológiákat, amelyeket annyira várunk?

Törődnek a felszíni lakossággal, de fájdalmat éreznek, mert nem tudnak még közvetlenül beavatkozni. Félnek a szubkvantum anomália erejétől. Sok mindent nem értenek a felszíni lakossággal kapcsolatban. Izgatottan várják a gyógyító technológiák megjelenését, várják az emberekkel való interakciót, de félnek is tőle.


Event

Az evakuálás után a felszíni lakosság nagy része egy Plejádi bolygón fog élni. Vajon ott már készen áll majd egy struktúra, házakból, termékekből, technológiából, kormányból... vagy mindent a nulláról kell kezdenünk a dzsungel közepén?

Minden infrastruktúra már ott van, az emberi lények segítséget, technológiát, gyógyítást és útmutatást kapnak a Fényerőktől.


A háziállataink velünk jönnek az evakuáláskor?

Igen


Mi fog történni az Esemény után az emberiség által felhalmozott számos erőforrással, mint például az irodalom, a költészet, a zene, a művészet? Ezek nagy része digitalizálva van és felkerült az internetre. Valami csak fizikailag van jelen a Föld felszínén... Ha lesz egy nagy cunami, és a bolygón sok mindent elmos a víz, mi marad meg? Mi lesz az internetes forrásokkal, mint például a YouTube Music, és más forrásokkal, amelyek az emberiség felhalmozott kulturális eredményeit tartalmazzák?

A műtárgyak többségét már kimentették a bolygó felszínéről, és a felszíntől távol, biztonságos helyen tárolják őket, ahol sértetlenül túlélik a pólusváltást. A felszíni lakosság összes online forrását lemásolták és biztonságos helyeken tárolják.


Az egyszerre meditálásról szóló híreszteléssel kapcsolatban világszerte. Igaz-e, hogy veszélyes vagy hatástalan a részvétel, hacsak nem vagy gyakorlott meditáló? Én személy szerint biztonságban és hatékonynak érzem magam, mert a meditációban benne van a védelem, továbbra is részt veszek benne, de a fenti elméletet még mindig gyakran állítják.

A Tömegmeditációkon való részvétel biztonságos.


Vajon a cabal új járványt/karantént fog előidézni idén ősszel/télen, és a következő évig (a választásokig) fogja húzni?

Lehet, hogy megpróbálják, de nem fognak sikerrel járni. |

A Delta opció még mindig egy lehetőség, amit a Fényerők fontolgatnak?

Lehetséges, de valószínűtlen.


Szia Cobra. Az összes fizikai chiméra pókot eltávolították?

Igen.


Lehetséges, hogy valaki találkozik a Lélektársával, de nem ismeri fel?

Igen, és ez gyakran előfordul.


Az AN Fehér Tüzének behívása megtisztítja a szubkvantum anomáliát?

Igen, segít.


Nemrég arra kértem a Fényerőket, hogy nagyon gyorsan mutassák meg magukat, és 2 nagyon gyors arany fényvillanást láttam egy vagy 2 perccel a kérés után. Tehát mivel nagyon rövid időre mutatták meg magukat, ez azt jelenti, hogy valamivel biztonságosabb, ha most röviden megmutatják magukat, még akkor is, ha megértettem, hogy még nem tudnak rendesen megmutatkozni?

Pontosan.


A hawaii tüzek a sötét erők támadásai voltak?

Igen.


Miért lesz szükség Fényvárosokra a cunami idején?

Az energiarács stabilizálása miatt, hogy a Bolygót végigvezesse a Felemelkedési folyamaton.


Kedves Cobra, közvetlenül az Esemény után az emberek a szabad médiából fogják megtudni a Fénymunkások Küldetésének fontosságát?

Igen.


Fordította: MCCS


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások