Telos

Spirituális hírek, fordítások

A volt izraeli katonai vezető, az Egyesült Államok, a Galaktikus Szövetség és a Mars bázis

Message to Humankind
  1. december 28., hétfő

„A volt izraeli katonai űrfőnök: az Egyesült Államok és a(z emberkísérletekért felelős) földönkívüliekből álló Galaktikus Föderáció közötti megállapodás, és a Mars bázis” című, Dr. Michael Salla és Corey Goode közötti interjú átirata

Corey-Goode-and-Michael-Salla

Írta: Dr. Michael Salla 2020. december 28-án.

Interjú átirata: „A volt izraeli katonai űrfőnök: az Egyesült Államok és a(z emberkísérletekért felelős) földönkívüliekből álló Galaktikus Föderáció közti megállapodás, és a Mars bázis” címmel Dr. Michael Salla és Corey Goode részvételével


  1. december 10.


Forrás – YouTube: https://youtu.be/c7OwPpc4cLACorey Goode: Helló. Köszönjük, hogy csatlakozott a Sphere Being Alliance (Gömblény Szövetség) YouTube-csatornához. Ma Dr. Salla-val beszélgetek néhány igen izgalmas cikkről, amelyek még a fősodratú médiában is megjelentek. És a Twitteren is felkapták. A Facebookon is mindenütt látható.

Az izraeli „kémre” utal, ahogy ők nevezik, aki bejelentette, hogy az Egyesült Államok megállapodást írt alá egy földönkívüli föderációval, és hogy közös bázisunk van a Marson.

Üdvözöllek Michael, Dr. Salla. Hogy vagy ma?


Dr. Michael Salla: Jól vagyok, Corey. Örülök, hogy itt lehetek. Nagyon jók ennek az izraeli tudósnak a legfrissebb hírei. Úgy értem, ő tényleg nagy tiszteletnek örvend. Az, hogy előállt és megosztotta azt, amiről beszélt, ténylegesen megerősíti azokat a dolgokat, amelyekről már évek óta beszélsz.

És most egy olyan személytől kaptuk ezeket az információkat, aki 30 évig vezette az izraeli kémelhárítás műholdprogramjait.


Corey: Igen, mivel te igazi kutató vagy, biztos vagyok benne, hogy beleástad magad a dolgaiba és vizsgálódtál utána. Adnál nekünk egy kis összefoglalót arról, hogy miért kellene erre az emberre odafigyelnünk?


AZ EGYKORI IZRAELI ŰRBIZTONSÁGI VEZETŐ TÖRTÉNETE


Dr. Salla: Oké. Rendben. Nos, doktori fokozattal rendelkezik repülőgéptanból, és az izraeli védelmi erők szponzorálták. Őt tették meg a Technion Űrkutatási Intézet vezetőjének, amely az egyik műszaki egyetem Izraelben. Ez az a hely, ahonnan Izrael kémműholdjait ténylegesen irányítják.

Szóval ez a fickó 30 évig vezette azt az intézetet, azt követően, hogy pár évig az izraeli védelmi erőknél szolgált. Szóval úgy 1981-től egészen ... kb. 30 évig, egészen 2010-ig, amikor nyugdíjba ment. Egészen addig ő vezette ezt az intézetet és a műholdprogramot, ami, Izraelről lévén szó, jó sok kémkedést és űrmegfigyelést jelent.

És ezért szorosan együtt kellett működnie az USA Nemzeti Felderítő Irodájával (NRO) és a CIA-val, mert a CIA a Pentagonnal együtt vezeti a Nemzeti Felderítő Irodát.

Ez tehát azt jelenti, hogy ezekben a programokban, amelyeket évek óta végez az NRO és a CIA az űrmegfigyelés terén, együttműködtek Izraellel.

Szóval ő az az ember, aki az izraeliek részéről a kémműhold-rendszert irányította.

Személyesen ő felelt 20 fellőtt műholdért.

Vagyis ez a fedősztori. Úgy értem, ez valóban olyasmi, amit az izraeli védelmi erők és a Moszad tesz, hogy informálja ezeket a szervezeteket a Közel-Keleten zajló valós események híreiről.

De amiket most ezekben az interjúkban feltárt - amelyek egy most megjelent könyv részét képezik -, valójában az, hogy sokkal többről volt szó, mint pusztán a műholdak fellövése, valójában együtt dolgoztak az amerikaiakkal, és volt egy közös, a földönkívüliekkel kötött megállapodásuk is.

Hatalmas hírek! Tehát itt szerettem volna megerősítést kapni, hogy te mit tudsz arról, hogy az amerikai kormány megbízásából az NRO részt vett-e egy ilyen együttműködésben a földönkívüliekkel?


GENETIKAI GAZDÁLKODÓK SZUPER FÖDERÁCIÓJA


Corey: Igen, úgy vélem, hogy az NRO-nak és a DIA-nak voltak olyan eszközei, amelyek hasonlóak ahhoz, amit ez az ember leírt. És ahogy a szövetségről beszélnek, emlékezzünk vissza, tudjátok, korábban már beszéltem erről a Galaktikus Szuper Szövetségről.

A Szuper Szövetség kb. olyan volt, mint egy uralkodó testület vagy hely, ahol az emberek összegyűltek, hogy bemutassák a kísérleteiket - a kísérleteik előrehaladását -, hogy lássák mások előrehaladását és... Ez egyfajta kormányzó testület.

Vannak más, kisebb szövetségek is, amelyek különböző szövetségben működő csoportokból állnak, amelyek ebbe a Szuper Szövetségbe tömörülnek.

Szóval nekem ez nagyon úgy hangzik, mintha a mély állam vagy szuper árnyékkormány lényegében olyan megállapodásokat kötött volna az általam leírt genetikai gazdálkodó fajokkal, mint amikről írtam, hogy néhány ilyen földönkívüli csoport feltételezhetően azért volt itt, hogy minket megfigyeljen és javítson a genetikánkon.

Tegyük fel, hogy valaki az 1940-es években aláírt egy megállapodást. Ahogy azt már korábban leírtam, ezek a földönkívüliek képesek ugyanolyan könnyedén utazni az időben, mint az űrben.

Tehát, ha véletlenül felbukkannak itt, mondjuk 1940-ben, és ez az első alkalom, hogy a itt járnak a rendszerünkben, akkor elképzelhető, hogy képesek az időben oda-vissza utazni, és elkezdhetik módosítani az idővonalunkat és a genetikánkat, és akkor ők a mi tényleges "ősi idegenjeink".

Ezt nem könnyű az elménkkel felfogni.

Az idő számukra olyasmi, amibe ki-be ugrálnak, és könnyen játszanak vele.

Tehát nem csak galaktikus jellegű dolgok történnek, hanem az időben megnyilvánuló dolgok is.


KÜLÖNFÉLE GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓK


Dr. Salla: Tehát ez az egyik fontos dolog, amiről beszél, amikor a „Galaktikus Föderációt” említi.

Erről a földönkívüli csoportról beszél, amelyik ezeket a megállapodásokat kötötte a mély állammal, és mindenféle genetikai kísérletet végez, és ők akkor, ahogy mondtad, valamiféle „genetikai gazdálkodók”?

Vagy egy másik csoportról beszél? Úgy értem, te talán ki tudod bogozni, hogy miről beszél, erről a Galaktikus Föderációról, ami megállapodásokat köt az USA-val, a mély állammal génmanipulációs céllal, és hogy felügyeljék a bolygónkat, valamint az emberi kinézetű földönkívüliekről, amelyeket a legtöbb ember a jó fiúkkal társít. „Galaktikus Konföderációnak” hívják őket vagy talán ... a Gömblény Szövetségnek.

Mert emlékszem, hogy valamikor beszéltél a Gömblény Szövetségről, amely egy galaktikus föderáció vagy konföderáció része.

Tehát itt most különböző szövetséges csoportokról beszélünk?


Corey: Igen, sok különböző csoport létezik. Sokat hallunk a „Galaktikus Föderációról”. Nos, ez sok különböző csoportra vonatkozhat, mint például a Gömblény Szövetségre. Ők ezekhez a galaktikus őrzőkhöz tartoznak, akik a magasabb dimenziós valóságokat felügyelik, és az alacsonyabb dimenziós valóságokról is gondoskodnak, hogy biztosítsák, hogy minden a Kozmikus Törvény szerint történik. Ők hatodik, hetedik dimenziós lények - nagyon fejlettek.

Aztán lejjebb ott vannak a negyedik és ötödik dimenziós lények, akik között bármit megtalálunk, a hüllőktől kezdve ezekig a magas északi típusú fajokig, különböző típusú lények halmaza ez, amit a „szürkéknek” nevezünk.

Van egy teljes osztályozása ezeknek a más típusú lényeknek, ők a ... rovarok. A rovarféléket nagyon érdekli a genetika. Minden technológiájuk a genetikai manipulációval kapcsolatos. Még az űrhajóik is, amelyeken repülnek.

És így együtt ezeknek a kis föderációknak a részei. Néha együtt dolgoznak a hüllőkkel, és előnyös kis megállapodásaik is vannak, mert néhányuknak olyan genetikai spirituális ütemterve van, amely ütközik más emberek terveivel ebben a Szuper Szövetségben.

Időnként egymás kísérleteit is szabotálják. Ez az egyik oka annak, hogy létrehozták a Szuper Szövetséget, hogy segítsen megoldani ezeket a konfliktusokat, hogy megakadályozza a káoszt ezekben az eltérő rendszerekben, mert ha káosz lesz, senki sem nyer, mert a cél a Felemelkedés vagy a genetikai szintű evolúció, és persze a tudatszint emelkedése.


A SZUPER FÖDERÁCIÓ HELYREÁLLÍTÁSA


Dr. Salla: Oké, szóval ezeknek az ember kinézetű csoportoknak a Szuper Szövetsége, ahová jártál, része volt a munkaköri leírásodnak,... És nemrég azt mondtad, hogy te is felmentél oda, amikor ez a Szuper Szövetség újjáalakult.

Ez olyan, mint egy felsőbb testület vagy egy külön testület ehhez a „Galaktikus Föderációhoz”, amelyről Eshed professzor beszél, és amelyről tudomása volt.


Corey: Én is azt hiszem, mert a Szuper Szövetség inkább egy kormányzó testületre hasonlít, ahol mindannyian összegyűlnek, mint egy nagy kongresszuson.

És amikor nincsenek ott az ülésen, valahogy úgy viselkednek, mint a saját kis államaik, saját terveikkel. Azonban vannak olyan megállapodásaik, hogy összejönnek és rendezik a dolgaikat, ahelyett, hogy nyílt hadviselést folytatnának az égbolton. Tudod, amikor a hajóikkal jönnek és elpusztítják a kis civilizációkat, hogy elpusztítsák a genetikai vonalukat, hogy a sajátjuk fejlődjön tovább, vagy betegségeket terjesztenek, és hasonló dolgok.

Ezt úgy próbálják kezelni, hogy az összes eltérő csoport jól járjon.

Végül a csoport, amelyen dolgoznak, végül visszaveszi az irányítást, ahogy nálunk is tervezik.

Állítólag az emberiség átveszi a saját genetikája feletti kísérleteket.

És ahogy arról évekkel ezelőtt beszámoltam, az egyik legutóbbi találkozón, ahol jártam, a földönkívüli szövetségnek [a Szuper Föderációnak] alapvetően azt mondták, hogy feloszlatják őket, és hogy az emberiség átveszi az irányítást saját evolúciója felett, beleértve a genetikájuk és a tudatuk fejlődése feletti irányítást is. Tudod, vallás, tudat, mindezek. Most először ezentúl nem külső erők fogják ezeket kívülről befolyásolni.

Szóval egy olyan folyamaton megyünk át, amikor átadják nekünk a teljes irányítást.

Tehát azt gondolom, hogy hamarosan eljutunk oda, hogy hajlandóak lesznek nyíltan megosztani velünk a létezésüket a földönkívüliek, akikről beszélünk.

Mindenképpen hozzá akarnak szoktatni minket, és nem akarják, hogy az mi menetrendünkön bekövetkezzen.


Dr. Salla: Tehát ez eléggé összhangban áll azzal, amit Eshed professzor mondott, hogy a Galaktikus Szövetség arra törekszik, hogy felfedje magát, és hogy még nem értük el azt a pontot, hogy készen álljunk erre.

Gondolod, hogy mindez összhangban áll azzal, amit megtudtál: a Szuper Föderáció újjáalakításáról, amiről már tudtál, és hogy most az emberiség veszi át az irányítást? Ugyanarról a folyamatról beszélünk, vagy ezek párhuzamos folyamatok?


Corey: Úgy hangzik, mintha ugyanaz a folyamat lenne, és bizonyos módon egí párhuzamos folyamat is.

BÁZISOK A MARSON

Megemlíti, hogy az emberek néhány ilyen földönkívülivel együtt dolgoznak a Marson lévő bázisokon. De tudjuk, hogy vannak olyan bázisaink, amelyeket földönkívüliek építettek, és amelyeket kisebb mértékben „megosztanak” az emberekkel a Holdon és a Marson, valamint más helyeken. De ezek elég jelentős bázisok.

A tény, hogy a fősodratú tudomány egy ilyen embere, mint akiről szó van, arról beszél, hogy az emberek és a földönkívüliek megosztanak egy bázist a Marson, megnyitja az utat a nyilvánosság felé minden olyan információval kapcsolatban, amelyeket te vagy én az utóbbi öt évben vagy annál régebb óta megosztottunk.


Dr. Salla: Pontosan. Igen. Valójában azt mondta, hogy az amerikai űrhajósok ott fent földönkívüliekkel dolgoznak. Tehát ezzel tulajdonképpen elismeri, hogy létezik egy titkos űrprogram, amelynek bázisai a Marson vannak, és hogy ez a titkos űrprogram közös kísérleteket folytat a földönkívüliekkel. A Mars az egyik hely, ahol mindezt megvalósítják. És hivatalos minőségében ismerte el ezeket az információkat.

És ez megfelel a folyamatban lévő kutatásaimnak, amelyek azt mutatják, hogy az NRO és a CIA, valamint az NSA részt vettek egy ilyen, a háttérhatalom által szervezett titkos űrprogramban.

És azt hiszem, neki tudnia kell erről, mert ő intézte ennek az izraeli részét, mivel a Moszad és izraeli védelmi erők, valamint az űrintézetük kémműholdjait ő felügyelte. Mindez része volt az izraeliek és az amerikaiak közötti egyeztetésnek, ami nem csak a Közel-Kelet utáni kémkedést és megfigyelést szolgálta, hanem a mély állam kereskedelmét is megfigyelték, és nyilvánvalóan próbáltak lépést tartani a földönkívüliek tevékenységével.


AKKLIMATIZÁCIÓS (HOZZÁSZOKÁSI) FOLYAMAT


Corey: Igen, és úgy gondolom, hogy ez mind egy akklimatizációs folyamat része. A Fox News és más médiumok bemutatták a Tic Tac UFO-t, melyben szó volt néhány programunkról, amelyek komolyan kutatják a földönkívülieket és fel is tárták a létezésüket.

Most pedig van egy meglehetősen magas rangú, hiteles személyünk az egyik szövetséges országból, aki még ennél is komolyabb kijelentéseket tesz, amelyek elindítják a párbeszédet a témáról. Mert hány ember látta ezeket a fősoratú médiában, majd kicsit kuncogtak rajta, aztán átfutottak rajta, elolvasták, majd megakadt a szemük a „Galaktikus Föderáción”, aztán rákerestek a Google-ban, végül az összes egyéb kulcsszót is kikeresték, majd rátalálnak a munkánkra, a közösségünkre, ahol ezeket az információkat közzétesszük.

Szinte vírusként terjedt az információ, és ez tényleg jó lehetőség a megfelelő pozíciókban lévők számára, hogy elvessék a magokat a tudatunkban. De ez egy nagy lehetőség számunkra is, felhasználva az ezt övező PR-t, hogy megmutassuk mindenkinek, hogy itt sokkal több információ rejlik.


LEHETSÉGES ELTERELŐ PROGRAM


Dr. Salla: Rendben. Tehát az egyik kérdés, ami szerintem sok emberben felmerül: ez valóban része az ébredési folyamat nyilvánosságra hozatali részének? Vagy olyan figyelemelterelés, amely elvonja az emberek figyelmét az Egyesült Államokban zajló politikai zűrzavarról, és a dolgok ottani alakulásáról?


Corey: Évek óta hívom fel az emberek figyelmét, hogy amikor elérkezünk arra a pontra, amikor már jól látszik, hogy minden ki fog derülni a cabalról, hogy mi folyik a bolygón - én egy nagy bejelentésre számítottam az Antarktiszról, a földönkívüliekről, vagy a Titkos Űrprogramról.

Tehát miután most ebben az időszakban járunk, ez lehet elterelés is, ugyanakkor lehet, hogy csak ennek a fokozatosan csepegtetett nyilvánosságra hozatalnak a része, amelyet már régóta terveznek.

Kezdenek olyan cikkek megjelenni, miszerint az „időutazás lehetséges”. Ezzel elvetik a magokat a tudatunkba, mert amikor megismerjük azt a technológiát, amelyet az űrprogram vagy az Űrhaderő és más csoportok már most használnak, túl sok időbeli anomália jelentkezik, amikor mi, akik még nem rendelezünk az ilyen programokkal, megfigyeljük ezeknek a hajóknak működését. Egy kicsit ki kell terjesztenünk az elménk működését, hogy megértsük, hogy ez az időutazás-dolog valódi, és valahogy így működik.

És akkor: „Ó, ezek az űrhajók, amelyeket felrepítünk, észreveszed, ahogy ide-oda lebegnek, és úgy néz ki, mintha egyszerre két helyen lennének? Nos, tudod, ennek köze van néhány előforduló időbeli hatáshoz”, és így sokkal könnyebben beépül a köztudatba.


Dr. Salla: Rendben. Oké. Mivel tudom, hogy egyeseket aggodalommal tölt el, hogy mindez csak figyelemelterelés, de azt hiszem, ez valójában csak az ébredési folyamat része. Ahogy a mély állam elveszíti az irányítást, mivel minden kártyáját ki kell játszania.

Tudod, ez az egyik ütőkártya, amelyet már évtizedek óta visszatartottak, és most kijátsszák. És talán a teljes válasz egy része a figyelem elterelése a többi dologról, ami zajlik, de ugyanakkor, tudod, azt hiszem, ezt egyfajta ajándéknak is felfoghatjuk, ami segíti az emberiség ráébredését a teljes képre, mert én mindig azt gondoltam, ahogy egyre több és több ember kezd az űr felé tekinteni és sok kérdésre keresi a választ - az UFO-kra, hogy mi történik a többi bolygón, és így tovább, a titkos űrprogramokról... a tudatosságunk egyre tágul.

Egyszerűen elkerülhetetlen, hogy amikor elkezdünk a bolygónk túli léptékben gondolkodni, a tudatunk is kitáguljon.

Tehát ez még akkor is jó dolog, ha a mély állam megpróbálja ezt a figyelemelterelés részeként bedobni. Ez akkor is pozitív dolog.


KÖZZÉTÉTELEK A SZÓRAKOZTATÓIPARBÓL


Corey: Igen. Igen, egyetértek.

Egy másik dolog, amire rá kell néznünk, az a szórakoztatóipar. Sok ilyen közzététel..., ami felkészíti az elménket, a filmekben, a televíziós showműsorokban, a videójátékokban fog megjelenni, hogy lassan egyre könnyebbé tegye számunkra azoknak a befogadását, amiket fel fognak tárni előttünk.

Szóval, azt hiszem, valóban érdekes lesz megfigyelni mindazt, ami a következő öt évben fog megjelenni Hollywoodban. Mert beszélnek a, tudod... már beszélnek a hírekben a galaktikus föderációkról, az időutazásról.

Az emberiség tudatában már sok magot elvetettek, és sok érdekes fogalmat tudnak bevezetni a tudományos-fantasztikumon (sci-fi) keresztül, és egyéb módszerek segítségével.

Szóval úgy gondolom, ha követjük a média híreit, az segít előre látnunk, hogy mi fog történni, mert általában megfigyelhetjük a lépéseiket, mert az általuk végrehajtott lépések valamennyit el fognak árulni a terveikről, hogy mi lesz a következő lépésük.


A KARDASEV-SKÁLA


Dr. Salla: Aha. Szóval meg akartalak kérdezni valamiről, amit Eshed professzor mondott, amit igazán érdekesnek tartottam, és talán már beszéltél róla korábban, de nem vagyok biztos benne... talán akkor még nem értettem teljesen, de azt mondta, hogy a Galaktikus Föderáció a Trump-kormányon keresztül fogja felfedni magát, vagy hogy Trump arra készül, hogy felfedje a Föferáció létezését.

De aztán azt mondta: „Nem, várjunk még. Az emberiség még nem egészen tart ott, ahol kellene. Technológiailag még nem értük el a megfelelő fejlettségi szintet."

Tehát ez felveti a nagy kérdést, hogy vannak-e 1. típusú, 2. típusú, 3. típusú civilizációk, létezik-e a Kardasev-skála. És amennyire én tudom, a szakadár civilizációk minden fejlett technológiájukkal valószínűleg 1.1-es vagy 1.2-es típusú civilizációk, vagy olyasmik, miközben, tudod, nyílt forrású tudományos adatokat használunk...

Michio Kaku szerint 0,7%-on állunk. Tehát globálisan még nem vagyunk 1-es típusú civilizáció.

Tehát a Galaktikus Föderáció azt mondta, hogy nos, közelebb kell kerülnünk az 1-es típusú civilizációhoz, mielőtt felfednék magukat.

Vajon a földönkívüliek nyílt kapcsolatfelvételével járó szokásos folyamat része, hogy a társadalomnak közelebb kell lennie az 1. típusú státuszhoz?


Corey: Én ilyet nem figyeltem meg, és hogy őszinte legyek, számomra ennek nincs sok értelme. Ha csak egyetlen élő hírbejelentésnyire lennénk attól, hogy 1-es típusú civilizációvá váljunk, nos, akkor ezt a tudomásunkra kell hozniuk.

Tehát a technológiánk ott tart. Megvan a technológiánk arra, hogy saját akaratunkból meglátogassuk ezeket a földönkívülieket a saját bolygójukon.


A TUDATOSSÁG VÁLTOZÁSA A SZOLÁRIS "ESEMÉNY" KIALAKULÁSÁHOZ KAPCSOLÓDIK


Tehát szerintem inkább a tudatosságnak kell felzárkóznia. És most itt vagyunk... az Egyesült Államokban. Úgy tűnik, hogy nyílt polgárháború küszöbén állunk. Már legalább négy éve egy árnyékpolgárháború folyik.

Nézd meg ezeket a különböző országokat, mindenhol zűrzavar van.

A földönkívüliek tudják, hogy ez mind a Nap-Esemény kialakulásának a része, hogy amint a Nap kozmikus energiája és visszahatása felépül a kozmikus hálón keresztül, elkezd hatni a tudatunkra, és mindenkinél megkezdődik a végidők őrülete, tudod, mindenkinek a saját dolgaival kell majd foglalkoznia.

És addig-addig nő a feszültség, amíg a Nap át nem alakul egy ilyen mikronovává, majd minden visszaáll a kezdeti (idilli) állapotba.

És ezután mindenki össze fog kapcsolódni oly módon, ahogy még soha azelőtt.

Úgy hiszem, ez az a változás, amit várnak tőlünk.

Már rendelkezünk az 1-es típusú civilizációs technológiákkal, már gyártjuk is őket, sőt kereskedünk is velük más naprendszerekkel.

Szóval, tényleg azt gondolom, hogy... Talán technológiailag most még nem teljesen értjük a fizika jelenlegi törvényeit, az elektro-plazmatikus fizikát, az Univerzum működését, illetve a tudat és az univerzum kapcsolatát. Bizonyos értelemben ez is egy technológia.

De ami a fizikai technológiát illeti, az űrutazást, az energia és az anyag manipulálását, sok ehhez hasonló képességgel már most is rendelkezünk.


Dr. Salla: Rendben. Oké. Tehát akkor a földönkívüliek szemszögéből figyelve a bolygónkat, ránéznek a bolygónkra, és annak ellenére, hogy van egy szakadár civilizációnk, amely sok ilyen fejlett technológiát összeharácsolt, nem fogják azt mondani, hogy „Nos, ez a bolygó 0,7-es típusúnak tűnik, vagy... az általunk használt fejlett technológa alapján fognak minket megítélni, még akkor is, ha csak egy kis elit csoport is vesz részt ezekben a titkosított programokban. A földönkívüliek mindezt együtt fogják megvizsgálni, és azt mondani: „Nos, technológiailag ez a bolygó már 1. típusú.”

Csak arról van szó, hogy a bolygó felszínén a legtöbb ember nem fér hozzá ezekhez a technológiákhoz, mert a mély állam gyűjtötte be őket.

Tehát amit Eshed professzor mondott, hogy a Galaktikus Föderáció arra vár, hogy utolérjük őket, szerinted ez valami dezinformáció? Ez csak egy új forgatókönyv? A professzor egy programot erőltet?


SOK FÖLDÖNKÍVÜLI CSOPORT ERKÖLCS NÉLKÜLI


Corey: Tudod, úgy értem, hogy ő így értette azt, amit a programok keretében mondtak. De mindenekelőtt azon kellene eltűnődni, hogy ezek vajon az erkölcs nélküli földönkívüliek, akikről beszéltem, vagy angyali lények?

Nos, ha várnak ránk... Úgy értem, ez egyáltalán nem úgy hangzik, mintha angyali lények módjára kapcsolódnának hozzánk.

Sok ilyen lény ezekben a galaktikus szövetségekben, nem azt mondom, hogy negatív, de amorális. Olyanok, mint az alászálló tudósok, akik klinikai vizsgálatot végeznek, és érzelmileg nem vonódnak be.

Bejönnek, felkapnak minket, beadnak egy injekciót, megvizsgálnak, készítenek pár jegyzetet, letesznek, pont úgy, ahogy mi tesszük egy kísérleti patkánnyal.

De a kísérleti patkány szempontjából a helyzet a következő: "Hé, ez a lény felvesz engem, beolt, akaratom ellenére fogva tart."

Ettől ezek a földönkívüliek nem tűnnek pozitív lényeknek.

De a Galaktikus Föderációban sok olyan földönkívüli van, akik ezeket a különféle genetikai kísérleteket végzik, és úgy tekintenek magukra, mint amorális tudósokra.


GENETIKAI KÍSÉRLETEKRŐL SZÓLÓ FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL KÖTÖTT MEGÁLLAPODÁSOK


Dr. Salla: És ez az egyik dolog, amire a tudós az interjújában rámutatott, hogy ezek a kísérletek az Egyesült Államok és a földönkívüliek között megkötött megállapodások részei.

Valójában nem részletezte, hogy pontosan hány megállapodás létezik és hasonlók. De ha jól tudom, az első megállapodás 1955-ben született a légierő hollomani bázisán, ahol Eisenhower titokban találkozott a képviselőikkel, ... vagy a német Antarktisz Program képviselőivel, vagy a földönkívüliekkel, vagy esetleg a kettő kombinációjával. Ez még mindig nem igazán világos.

De ezek az első megállapodások, amelyekről tudomásom van.


Corey: Igen, határozottan voltak azelőtt is megállapodások. Ha emlékszel, a nagyapám, aki a második világháborúban lelkiismereti okok miatt tagadta meg a katonai szolgálatot, belépett abba a programba, ahol vírusokkal és háborús betegségekkel fertőzték meg őket, majd kifejlesztették az azokat gyógyító kezeléseket.

Nos, nekem azt mondták, hogy ez a kísérlet azzal is járt, hogy a beadott vírusoknak olyan hatása is volt, hogy ki-bekapcsolták a géneket a testükben, ami aztán hatással volt az utódaikra is, továbbörökítve az apámnak, majd pedig nekem.

Ez tehát genetikai manipuláció volt, mielőtt egyáltalán halottunk volna a génekről, azt hiszem, az 1950-es években.


ÉSZAKI FÖLDÖNKÍVÜLI CSOPORTOK


Tehát honnan tudták, hogyan kell módosítani a DNS-t egy vírus segítségével az 1940-es években? Nos, azért, mert egy északi csoporttal dolgoztak együtt. És ez az északi csoport azért működött együtt velük, hogy olyan genetikai változásokat hajtsanak végre, amelyek segítettek az általuk negatívnak tartott ET csoportok elleni harcban.

Ez tehát a 40-es évekig, vagy inkább a 30-as évekig nyúlik vissza.

Voltak . . . Amikor megalapították az Egyesült Államokat . . . voltak megbeszélések . . . az alapító atyák némelyike arról beszélt, hogy „nem földi lények” is érintettek voltak a megalapításában.

Azt mondanám, hogy esetleg már akkor lehetett ilyen megállapodás.


Dr. Salla: Nos, ez igazán érdekes, hogy az északi típusúak a 40-es években genetikai kísérleteikkel segítették az Egyesült Államokat.


Corey: A „20 plusz vissza program” az északi fajtól származott. Eljöttek, és elmondták nekünk: „Nos, a Naprendszeretek mechanikájának működési módja olyan, hogy van itt egy 20 éves kis sávszélesség, amelyet felhasználhatunk arra, hogy időbuborékokat hozzunk létre, amelyek bármely időkből visszahozhatnak embereket és dolgozhatnak a problémákon.”

Ezt sok különböző naprendszerben csinálták már, de mindegyik naprendszerben más és más az időszak. Lehetséges, hogy máshol pl. 10 éves az időciklus, és ott "tíz plusz vissza" programot tudnak csinálni.

És azt is mondták nekem, hogy ennek a Szaturnuszhoz van köze, valami a Szaturnusszal kapcsolatos a Naprendszerünkben, hogy a Szaturnusz volt ami kronosz (idő) bolygónk.


Az északi faj és a Solar Warden, valamint a hüllők és a Sötét Flotta


Dr. Salla: Rendben. Tehát a "20 plusz vissza" program valóban az Egyesült Államokban kezdődött, és az északi fajok titokban segítettek - gondolom - a haditengerészetnek kifejleszteni a Solar Warden (Naprendszer Őrzői) programot.

A hüllők pedig a náci Németországban és az Antarktiszon segítették a németeket. Úgy értem, nem lenne szükségük egy 20 plusz vissza programra, vagy talán mégis szükségük volt rá. Lehet, hogy bevezették, de feltételezem, hogy nekik nem volt rá szükségük az elején, de az Egyesült Államoknak igen, mert mindezt titokban végezték.


Corey: Igen, a németek ezt is hasznosították.


Dr. Salla: Aha.


Corey: A sötét flotta is használta a 20 plusz vissza programot.


Dr. Salla: Oké. Szóval hogy lehetett? A sötét flotta is . . . végezte, vagy a németek? A saját embereikkel is elvégezték a 20 plusz vissza programot vagy miután megállapodásokat kötöttek az USA-val, sok amerikai állampolgárt elvittek, és 20 évig a sötét flottában dolgoztatták, majd visszahozták őket, vagy katonákkal csinálták?


Corey: Nos, kezdetben a németek sokkal kisebb mértékben használták, mint az amerikaiak. Csak a Solar Warden idejében használták komolyabban.


A sötét flotta valahogyan körülöttünk működött, és szabad uralmat kapott. És még mindig vittek eszközöket a Földről. Időnként a Hold műveleti parancsnokságán dolgoztak. Mindenhova képesek voltak beépülni.

Tehát adtak és kaptak eszközöket a sötét flottától, és használták a 20 plusz vissza programot is.


A BOLYGÓKÖZI VÁLLALATI KONGLOMERÁTUM


Dr. Salla: Ühüm. Érdekes. ... Nos, azt gondoltam, hogy igazán érdekes, hogy Eshed professzor a Marsot jelölte meg e közös amerikai-földönkívüli bázis helyeként.

Ez olyan, mintha mondjuk egy, a mély állam által működtetett bázisra utalna, amelyet például vagy a sötét flotta, vagy a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum irányít, amely amerikaiakat visz fel oda, és valahogy automatikusan felkészítenék őket a mélyűrbeli műveletekre, vagy kutatást és fejlesztést is végeznének?


Corey: Igen, vannak vállalati bázisok - szinte mindegyik bázis a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumé. Van néhány, amely csak a sötét flottához tartozik.

De azokat, amelyekről ő beszél, a földönkívüliek építették és irányítják, és hozzáférést biztosítottak számunkra a létesítményeikhez, mi pedig ott dolgozunk mellettük.


Dr. Salla: Oké. Rendben. Tehát, amikor olyan helyről beszélünk, mint a Mars, olyan bázisokról beszélünk, amelyeket vagy a sötét flotta, a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum, vagy a földönkívüliek irányítanak, és az amerikaiakat különböző dolgok miatt viszik oda.

De nem beszélünk egyetlen olyan bázisról sem a Marson, amely jelenleg, mondjuk, az amerikai kormány szuverenitásának hatáskörébe tartozna.


Corey: Tudod, lehetnek olyan kis bázisok, amelyeket azóta építettek ki, amióta engem is bevontak, amelyek olyan programokhoz kapcsolódhatnak, amelyek végül bekerültek az Űrhaderő programba. Néhány a Katonai Ipari Komplexumhoz tartozik, de ezek általában kisebbek, modulárisabb felépítésűek, amelyek jobban hasonlítanak azokra, amelyeket a NASA művészei rajzoltak a 60-as és 70-es években, több ilyen típusú bázis is lehet.

És a nagyobb bázisok, amelyek teljesen ki vannak építve, mint a városok, általában a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumhoz tartoznak.

És sok bázist, amelyeket a katonai csoportok is használnak, túl vannak töltve emberekkel, azokat is a vállalati csoportok építettéki ki és töltötték fel a személyzetüket.

Tehát lehet olyan katonai bázis, amelyről, mondjuk, azt gondolnád, hogy a Solar Warden csoporthoz tartozik. Nos, azt a bázist nagy valószínűséggel a Bolygóközi Vállalati Konglomerátum emberei építették, és az a legvalószínűbb, hogy azon a bázison belül legalább a vezetés legalább egy része a bázison történik, amely magába foglalja a Bolygóközi Vállalati Konglomerátumot is, annak ellenére, hogy hivatalosan a Solar Warden bázisa.

Ők már csak ilyenek . . . a csápjaik mindenhová elérnek.


KÖZÖS BÁZIS A MARSON


Dr. Salla: Aha. Oké. Szóval, szerinted miért említette Eshed professzor, hogy a Marson ilyen közös bázisok vannak? Ez azt jelenti, hogy hamarosan megtudhatjuk, mi is történik valójában a Marson, hogy ott több dolog is zajlik?

Gondolom, az emberek ettől majd eldobják az agyukat, főleg az átlag emberek, amikor majd először hallanak arról, hogy ezek a titkos bázisok már régóta működnek odafenn.

Úgy értem, hogy az olyan emberek, mint Elon Musk, akik arról beszélnek, hogy felküldik az űrhajójukat. Tudod, három hónapba telik, amíg a metánrakétákkal eljuthatsz a Marsra, hogy odavigyék az embereket.

2024-ről beszél, amikor talán elindulhat az első. De vajon mindez most kérdésessé válik-e, mert Eshed elárulta, hogy már vannak ott bázisok, és az amerikai űrhajósok már ott vannak.

Tehát nyilvánvalóan eljutotnak a Marsra. Nem metánrakétákat használnak, hogy oda jussanakak, hanem antigravitációs járműveket.

Tehát ez azt jelenti, hogy amit Musk csinál, és a Mars felfedezése, hogy mindezt fel fogják turbózni, amint az információ kiderül, hogy ez a fejlett technológia létezik?


Corey: Azt gondolom, hogy az elkövetkező években még folytatni fogjuk ennek a hagyományosabb űrtechnológiának a kiépítését, mert hiány lesz. Tudatni fogják velünk . . . Úgy értem, hagyták, hogy tudomást szerezzünk a lopakodó bombázókról, de hányan vagyunk, akik repültek is olyanban?

Mi az 1980-as években tudtuk meg, hogy léteznek.

Tehát csak azért, mert egy technológiát feltárnak előttünk, az még nem jelenti azt, hogy te vagy én ide-oda fogunk repülni velük.

És ha hozzá akarunk férni az űrhöz, az űr bizonyos területeihez, a civileknek továbbra is ki kell építeniük ezt a technológiát, amíg elérhetővé nem válik a nyilvánosság számára. Nem lesz azonnal hozzáférhető.

De, igen, ez valószínűleg elég frusztráló lesz . . . De, tudod, azt hiszem, az elsöpörné a hagyományos rakétákkal történő Marsra utazást, ha bejelentenék: „Hé, már ott vagyunk. Már vannak ott kolóniáink, és nagyon gyorsan tudunk oda-vissza utazni.”

Miért lenne érdemes befektetni egy ilyen útra? Tehát azt hiszem, hogy ez kifogná a szelet a vitorlájukból.


Dr. Salla: Rendben. Gondolom egy olyan valaki, mint Elon Musk, aki talán nagyon elutasítóan viselkedett ezzel az egész Titkos Űrprogram műfajjal szemben, egyszer csak hirtelen rábukkan erre az izraeli tudósra, aki a vezető izraeli űrintézetben dolgozik vagy dolgozott, aki ezekről a dolgokról és a titkos bázisokról beszél.

Úgy értem, nem kellene egy olyan valakit, mint Musk, elmozdítani a pozíciójából, vagy mindez csak a mélyállam összeesküvés elmélete? Te jó ég! Ez valódi, ez a Titkos Űrprogram dolog valóban működik.


Corey: Igen. Igen. Úgy értem, szerintem egyre nyilvánvalóbb, hogy létezik egy Titkos Űrprogram. Egyre nyilvánvalóbb, hogy léteznek földönkívüliek. És ez a fősodratú médiában pont most kezd felszínre jönni.

Remélhetőleg további ilyen bejelentésekkel és az általunk végzett munkával képesek leszünk behozni ezeket az információkat a fősodratú médiába.

Ezen dolgozom számos különböző szinten, és az a munka, amelyet végeztünk, úgy gondolom, hogy a következő néhány évben egyre fontosabb lesz.


MENNYI IDŐ KELL A SPACEX-NEK, HOGY ANTI-GRAVITÁCIÓT HASZNÁLJON A RAKÉTÁK HELYETT?


Dr. Salla: Rendben. Tehát mit gondolsz annak valószínűségéről, hogy valaki, mint például Elon Musk, gyors fordulatot tud tenni, ahelyett, hogy . . . mert felépítette a SpaceX ipari vállalatát, és most rakétaindításokat végeznek a NASA, az Űrhaderő és az NRO számára. Jelenleg ezeket Musk végzi.

Ahogy többet megtud erről, gondolod, hogy valamikor tájékoztatják majd ezekről a dolgokról? Mert képzeld el, hogy amikor hivatalos tájékoztatást kap, azt mondja: "Nos, igen, miért pazarolom az időmet metán vagy kerozin rakétákra, amikor itt van ez az antigravitációs dolog?"

És a Tesla autóval kapcsolatban, Tesla már így is úttörő szerepet játszik abban, hogy a fosszilis tüzelőanyagokról átálljunk az elektromos autókra.

Szóval nem tehetné ugyanezt a rakétákkal is?


Corey: Igen, és hiszem, hogy most szorosan együttműködik a NASA-val.

Ha az Űrhaderő egyszer bejelent bizonyos technológiákat, azok egyből átkerülnek a NASA-hoz, a NASA pedig azonnal elkezdi használni ezeket a technológiákat.

És a NASA továbbra is civilekkel fog leszerződni, hogy ezeket az új technológiákat elkészítsék.

Szóval Elon Musk már nagyon jól felkészült lehet arra, hogy ezt az elmozdulást megtegye, amennyire mi tudjuk.

Értesüléseim szerint, a Musk cégével dolgozó emberek között sokan elég sokat tudnak. És hogy ebből mennyit osztanak meg vele, azt nem tudom, de legalább hozzáférhet olyan emberekhez, akik megadhatják neki ezeket az információkat.


Dr. Salla: Tudom, hogy nagyon szorosan együttműködik az Űrhaderővel. Tárgyalásokat folytatott velük, és ő lövi fel a műholdjaikat.

De azt is tudom, hogy a légierő titkárának, Barbara Barrettnek, valóban szándékában áll, hogy a légierő sokkal több titkos technológiát hozzon nyilvánosságra.

Tehát az anti-gravitációs dolgok egy része hamarosan megjelenhet. Tudom, hogy az Űrhaderő most ebben a 18 hónapos telepítési periódusban jár, amely 2021 májusában ér véget, ez a hivatalos határidő. És onnantól kezdve indulhatnak. Épp most állnak össze a dolgok és most rendeznek el mindent.

De arra számítok, hogy 2021 májusára valószínűleg el fognak kezdődni az eligazítások, vagy elkezdik megszerezni azokat a technológiákat, amelyeket a Lockheed, a Skunkworks és a Phantomworks, a Boeing vagy a Northrop most épít. Elkezdenek eligazításokat kapni ezekről a fejlett technológiákról, amelyeket eddig titokban építettek.

Az Űrhaderő pedig azt fogja mondani, hogy „Igen, kérünk néhányat ezekből, és bevetjük őket”, aztán a dolgok elkezdenek nyilvánosságra kerülni.

Talán ezért is jelölte ki Trump elnök a 2024-es évet a Holdra való visszatérés céldátumaként, mert ő vagy a kormánya, vagy a kormányának tagjai úgy tervezték, hogy már ez előtt kihozzák ezeket a technológiákat, hogy 2024-ig újra embereket küldjünk a Marsra. Mert ez biztos, hogy nem a személyzet által irányított rakétákkal fog megtörténni, mert az ritka eset.

Az emberek azt kérdezik: "Hogyan juthat vissza Amerika 2024-ig a Holdra?"


Corey: Igen, a már létező technológiát használva, amely titkos.


Dr. Salla: Igen.


ÚJ TECHNOLÓGIÁK NYILVÁNOSSÁGRA HOZATALA


Corey: Szóval, igen, azt hiszem, hogy a következő négy évben, az alapján, amit az Űrhaderőről mondtak nekem, az volt, hogy: Igen, elkezdték közzétenni ezeket a technológiákat. Nagyon hasonló módon fogják csinálni, mint a lopakodó gépek esetén. Mi fogunk . . .

A légibázisok körül az emberek olyan fehér gömböket fognak látni, amelyek eltűnnek, majd egy háromszög fog megjelenni, vagy valamilyen más típusú jármű, majd azt fogják látni, ahogy leszáll egy németországi vagy egy máshol lévő légibázisra.

Az emberek látnak majd róla pár videót és képeket. Egy ideig fent lesz az interneten. Az emberek arról fognak beszélni, hogy: „Ó, láttam egy gömböt, és láttam egy háromszöget ezen a helyen.”

És akkor elkezd egyre több minden bekerülni a köztudatba. Azután pedig, csakúgy, mint ahogy lopakodó bombázóval és a vadászgépekkel tették, látni fogunk egyet, amint fényes nappal repül. Ez benne lesz a hírekben. Beszélni fognak erről az új, csodálatos technológiáról, és arról, hogy ez valójában hogyan . . . csak akkor van értelme, ha belegondolunk, ha tudjuk, hogy ez a technológia hogyan működik. Csak elképesztő, hogy ez nem volt, . . . hogy korábban még nem tudtunk róla.

Nagyon izgalmas módon fogják közzétenni.

Nekem azt mondták, hogy az elkövetkező négy évben ez a folyamat lassan végbe megy, ha újra Trump lesz az elnök.


KIK FOGNAK A JÖVŐBEN A FÖLDÖNKÍVÜLIEKKEL DOLGOZNI?


Dr. Salla: Tehát hogy egy kicsit visszakanyarodjunk az ilyen típusú újjászervezett Szuper Föderációhoz, amely átveszi a Föld ügyeinek irányítását, te mit tudsz, mi fog történni a földönkívüliek vagy a Galaktikus Föderáció, vagy ennek a Szuper Föderáció a szempontjából, vagy mi volt a Szuper Föderáció?

Ki áll most kapcsolatban a földönkívüliekkel? Ki folytat velük tárgyalásokat, és merre tartunk?


Corey: Ezek még mindig ugyanazok az emberek. A mély állam emberei továbbra is kapcsolatban állnak a földönkívüli csoportokkal. A földönkívüliek a vezetőkkel fognak együttműködni, bárki is legyen épp hatalmon, és megpróbálnak azon dolgozni, hogy más embereket is irányítsanak.

Ugyanezek a negatív földönkívüli csoportok, amelyeket nevezhetnénk hüllőknek, még mindig itt vannak a Földön, és kapcsolatban állnak a mély állammal. Nyilvánvalóan egyre több energiát veszítenek, vagy . . . az emberek minden nappal egyre inkább ráébrednek a saját hatalmukra.

És még mindig ott vannak ezek az északi csoportjaink, az Anshar-típusú csoportjaink, a különböző típusú földönkívüliek, akik pozitív módon próbálnak segíteni nekünk.

És aztán szintén ott van sok-sok más földönkívüli csoport is, akik csak azt akarják, hogy összefogjunk végre, hogy együtt kereskedhessenek velünk, és kulturális cserét folytathassunk, mert odakint minden elég nyitott, és mi most egy kis buborékban vagyunk, és nagyon sok ilyen civilizáció szeretne kapcsolatba lépni velünk és jobban megismerni minket.


A TRUMP ELNÖK SZEMÉLYZETÉBEN TÖRTÉNT LEGUTÓBBI VÁLTOZTATÁSOK


Dr. Salla: Az egyik dolog, amit Trump elnök a közelmúltban tett, hogy elbocsátotta a Védelmi Politikai Testület 11 tagját. Olyan emberek voltak benne, mint Henry Kissinger, Madeleine Albright, Gary Roughead, a haditengerészeti műveletek korábbi főnöke.

Úgy tűnik, hogy valami igencsak jelentős változást próbált elérni, ami . . . Nagy befolyásuk volt a színfalak mögött.

És ismerem Henry Kissingert, amennyire meg tudom ítélni, immár évtizedek óta részt vesz az egész mélyállam, földönkívüli, globális irányítási rendszerekben.

Tehát azzal, hogy Trump elbocsátotta ezeket az embereket, valóban megpróbálja felrázni a dolgokat, esetleg tárgyalásokat indít pozitívabb földönkívüli csoportokkal, mondván: „Hé, ezeknek a hüllőknek” vagy ezeknek a negatív csoportoknak, „már nincs annyi hatalmuk, mint régen. Tehát gyertek, egyezzünk meg valamiben."


Corey: Tudod, igen, lehet ennek ilyen vetülete, pár olyan ember miatt, mint Henry Kissinger, akikről tudjuk, hogy közvetlen kapcsolatban állt a hüllőkkel és más csoportokkal.

Az eligazításokon olyan információkat kaptam, hogy ez inkább arról szólt, hogy a Védelmi Minisztérium és bizonyos különleges erők csoportjai eltávolítsák az ún. "mély állam általi irányítást”, amelyekkel ez az agytröszt, vagy hogy is hívjuk, visszaélt, és hogy a különleges erők irányítása közvetlenül a védelmi miniszter alá kerüljön vissza.

Úgy gondolom, ennek sokkal inkább ahhoz volt köze, hogy a védelmi miniszter olyan helyzetbe kerüljön, ahol az amerikai Védelmi Minisztérium (DoD) nem akadályozza a következő lépésként megtett bizonyos erőfeszítéseit, ha a Legfelsőbb Bíróságon nem nyer a választási dolgokkal, amibe én ebben a videóban most nem nagyon akarok belemenni.


Dr. Salla: Igen, igen.


Corey: Azt hiszem, ennek inkább ahhoz a forgatókönyvhöz volt köze.


A NYILVÁNOSSÁG EGYRE ÉHESEBB LESZ AZ INFORMÁCIÓKRA


Dr. Salla: Oké. Tehát, összességében ez fejlődés Eshed professzorral, tudom, hogy ez tényleg nagy hatással lesz a dolgozó szakemberekre, akik most még egyszer alaposan átolvassák ezt az egész irodalmat.

Tehát úgy gondolom, hogy nőni fog a kereslet az olyan emberek iránt, mint Te és én, akik ilyen jellegű kutatásokat és a nyilvánosságra hozatalt végzik.

Mit gondolsz, mi áll még előttünk?


Corey: Nos, azt gondolom, hogy amit mondtál, annak az ezerszerese lesz, ha erről az információról lesz szó. Lesz . . . A nyilvánosság éhezni fog rá.

Egyre több ilyen hír jelenik meg. Mármint az emberek a mindennapjaikban olyan dolgokat látnak, azt látják, hogy olyan dolgok történnek, amelyeknek semmi értelme, és hogy bizonyos összeesküvés elméletek magyarázatot adnak rájuk.

Tehát elkezdenek ránézni ezekre az úgynevezett „összeesküvés-elméletekre”, tudod, a bolygót genetikailag manipuláló idegenekről szóló összeesküvés-elméletre. Úgy értem, gyerünk, tudod. Az átlag ember számára ez őrület!

De most, nézd meg . . . Az információ kikerült a nyilvánosságra.

Szóval, igen, ahogy mondtam, azt hiszem, a jelenlegi információink Hollywoodban, ezek a témák általánosságban véve rendkívül népszerűek, ezoterikusak.


DR. SALLA ÖT KÖNYVET ADOTT KI A TITKOS ŰRPROGRAMRÓL


Számos más módszer létezik, például: Tudod, azt hiszem, amikor ezek az információk nyilvánosságra kerülnek, akkor tudod, a könyveid . . . Hány könyved van? Most már öt, vagy annál is több, a Titkos Űrprogramról?


Dr. Salla: Öt a Titkos űrprogram sorozatból. És még egy készülőben.


Corey: Igen, és ezek a könyvek kötelező irodalommá válhatnak az egyetemeken, vagy legalábbis sokszor idézettek lesznek valamikor, tudod.

Az emberek elkezenek rákeresni ezekre a kifejezésekre, a kulcsszavakra, és egyre többen kezdenek el ezen dolgozni, már látom is.

Látom, ahogy növekszik az előfizetők száma, és egyre több e-mail érkezik olyan emberektől, akik láttak engem a képernyőn, mint például Jenny McCarthy műsoraiban, vagy valahol máshol a fősodratú, és nem az alternatív médiában.

Tehát nő az érdeklődés, és úgy gondolom, hogy az általunk közölt információk néhány éven belül a legnépszerűbb tartalmak lesznek.


Dr. Salla: Úgy van. Én most élvezem ezt, tudod, abban az értelemben, hogy összekötöm az infókat, az összes Titkos Űrprogram leleplezést, amelyeket te csináltál, és mások is feltártak az utóbbi néhány évben.

És most, hogy ezeket hivatalosan is elismerték, és a rengeteg megjelenő dokumentációval kapcsolatban azt gondolom, ez igazán izgalmas lesz mindenki számára, aki megpróbálja összerakni nagy kirakós képet.

Szóval, igen, ez számomra mindig is érdekes volt, hogy hogyan áll össze a nagyobb kép? Hogyan illeszkedik össze a puzzle összes darabja?

És most sokkal jobban össze tudjuk illeszteni a darabjait.


A JÖVŐNK A STAR TREKRE HASONLÍT?


Most ezt csinálom a következő könyvemmel, amely az Űrhaderőre összpontosít. Egy egész könyvet fogok írni az Űrhaderőről: Hogyan hozták létre és miért fenyegeti a mély államot, és hogyan kapcsolódik valamiféle Csillagflottához, mert szerintem ez az egyik dolog . . . Nos, Roddenberry jövőképe a Star Trek jövőről. Te is beszéltél erről néhányszor. A katonaság a Star Trek jövőt akarja.

Szóval, nagyon lenyűgözött, amikor láttam, hogy 2019-ben a Légierő Űrparancsnoksága szervezésében volt valamiféle "Űr Jövő műhelytalálkozó", ami az Űrhaderő elődje volt.

És nagyon csodálkoztam, amikor láttam, hogy nyolcféle forgatókönyvet állítottak össze, és az általuk preferált forgatókönyv a Star Trek-szerű jövőkép volt. És azt gondoltam, hogy ez nagyon érdekes, miért pont ezt választották?


Corey: Nézd meg az általuk választott szimbólumot.


Dr. Salla: Igen. És ez azelőtt történt, hogy az Űrhaderőt felállították volna, és hogy ténylegesen . . . Az elődje azt mondta, hogy a továbbiakban a Star Trek jövő lehetőségét fogják előnyben részesíteni, és erre felállították az Űrhaderőt. Megnézheted a logójukat és az összes hasonlóságot a Star Trek-kel, ahogy azt előre megtervezték.

Számomra ez szinte olyan, mintha a múltban, az 50-es és 60-as években, valaki időutazási technológiákkal foglalkozott volna, és azt látta volna, hogy: "Rendben, a jövőben lesz valami, amit Csillagflottának fogunk hívni. Szóval kezdjük el ezt elültetni a tömegtudatba.” És Roddenberry-t behívták eligazításra.

Erről, hogy Roddenberry-nek eligazítást tartottak, a Haditengerészeti Titkos Űrprogram című könyvemben írtam.


AZ EMBEREK „20 PLUSZ VISSZA PROGRAM” SORÁN SZERZETT TAPASZTALATAI VISSZAÁRAMLANAK A KÖZÖS EMBERI TUDATBA


Corey: Hadd feszítsem ki még jobban az elméd határait. A 20 plusz vissza programok, az összes most zajló időutazást a következőképpen kell elképzelni:

Vegyünk egy tetszőleges dátumot:

Mondjuk 2036-ban az Űrhaderő kifejleszti az időben történő visszautazás technológiáját. Nos, visszautaznak az időben, és a 30-as, 40-es, 50-es, 60-as évekbeli emberekkel dolgoznak, húsz plusz vissza programokba teszik őket, és együtt dolgoznak velük ezekben az idő-csoportokban.

Tehát ezek az információk, ahogy ezek az emberek, akik felmennek, és ezekben a húsz plusz vissza programokban dolgoznak, és a bolygón túl dolgoznak az Űrhaderő számára, amelyek tulajdonképpen a jövőben vannak . . . ez beépül a tudatukba és így különféle módokon visszaszivárog.

Tehát úgy gondolom, hogy ennek a rejtvénynek van egy óriási időbeli része, amelyre sokan valóban nem fordítanak kellő figyelmet.

És amikor mindez kiderül, a feltárt információktól még az ufológiában jártas emberek is el fogják dobni az agyukat . . . "Én kb. 58 különböző földönkívüli csoportól tudok." "Tudok olyan űrhajóról, amely percek alatt képes elrepülni a Holdra és vissza." És azt hiszik, hogy sok mindenről tudnak.

De amikor mindennek az időbeli aspektusa is kiderül, az lesz az igazán észbontó.


LEHETSÉGES, HOGY A STAR TREK KÉSZÍTŐJE IS BENNE VOLT A "20 PLUSZ VISSZA PROGRAMBAN"?


Dr. Salla: Rendben. Tehát ez kiveszi az embereket a történelmi korszakokból, az 1920-as, a '30 -as, a '40 -es évekből, és belöki őket ebbe a "húsz plusz vissza" 20 éves programba, mondjuk a 2030-as, 2040-es évekbe. Majd 20 év után visszaküldik őket. Nos, ez felveti a kérdést: „Benne lehetett-e Gene Roddenberry a jövőben a sötét flotta húsz plusz vissza programjában?”


Corey: Igen, én is ezt kérdezem.


Dr. Salla: Oké. Nos, ez egy érdekes kérdés.


Corey: Vagy befolyásolta valaki, aki benne volt.


Dr. Salla: Nos, tudom, hogy tulajdonképpen közvetlenül hatott rá Leslie Stevens, aki a „The Outer Limits” (Végtelen határok) rendezője volt. A „Végtelen határok” forgatását Leslie Stevens irányította 1964-től 1966-ig, [1963-1965], szerintem ez volt az utolsó évad.


És Gene Roddenberry is beszállt a „Végtelen határok” második évadának forgatásába.

Most a Haditengerészet Titkos Űrprogramjáról szóló könyvemben tulajdonképpen Leslie Steven apjáról írok, aki altengernagy volt. Ő volt az a fickó, aki közvetlenül Rico Bottával dolgozott a haditengerészet titkos űrprogramjának felállításában.

Tehát Stevens admirális fia volt az, aki bevezette - inspirálta és bevezette - Gene Roddenberry-t ezekbe az ötletekbe.

Tehát elég valószínű, hogy talán Leslie Stevens egyike volt ezeknek az embereknek, akiket elvittek és szolgáltak a 20 plusz vissza programban, mert Leslie Stevens nemcsak a Star Trek-kel befolyásolta Gene Roddenberry-t, hanem Glenn Larsonra is hatással volt, aki a "Battlestar Galactica” (Csillagközi romboló) sorozatot készítette eredetileg a ... a 70-es években.


Corey: Igen! A „Battlestar Galactica”-ban végig ott van az AI (mestrséges intelligencia) veszélye.


Dr. Salla: Pontosan. Tehát ennek lenne értelme, hogy Leslie Stevens valószínűleg részt vett a 20 plusz vissza programban, mivel édesapja a haditengerészetnél dolgozott altengernagyként. Igazából az apja a Pentagon által létrehozott közös hírszerző szervezet vezetője volt.

Tehát Leslie Stevens, az altengernagy felelt ezekért.

Tehát, ha volt egy 20 plusz vissza program, és ha az amerikai katonák már a 40-es és 50-es években tudtak erről, és azt mondták: "Oké, elvihetitek ezt vagy azt a fickót."

Hogy talán azt mondták: „Oké, vigyétek a fiamat, Leslie Stevens-t. Vigyétek vissza, és a jövőben tegyétek be a 20 plusz vissza programba.”

És akkor Leslie Stevens finoman elkezdte a nyilvánosságra hozatalt. Mert, tudod, a „Végtelen határok”, ha megnézzük ezeket az epizódokat, azt hiszem, két éven át játszották, de sok részben volt szó az általuk használt különböző fejlett technológiákról.

Például van egy epizód, amelynek címe valami „OBIT . . . ”, vagy mi, „Outer Band Individuation Teletracer” (egyéni távkövető külső frekvenciasáv), amely arra való, hogy bármikor nyomon követhessék az embereket a rezgésfrekvenciájukon keresztül, és megtudhassák, hogy épp mit csinálnak.

És ez egy „Végtelen határok” epizód! Tehát ez egy fejlett technológia, amelyet akkor fejlesztettek ki.

Leslie Stevens tehát elültette a köztudatba ezeket a fejlett technológiákat, arra inspirálva Roddenberry-t, hogy a jövőben tegyen valamit a jövőben a bolygókon lévő Galaktikus Konföderációval, a Csillagflottával, majd Glenn Larsennel és a Csillagközi rombolóval.

Szóval, igen, azt mondanám, hogy valószínűleg így történt.


Corey: Érdekes érvet hozol fel.


KÜSZÖBÖN ÁLLÓ ESEMÉNYEK ÉS FELADATOK


Dr. Salla: Igen, azta!

Tehát mire számíthatunk tőled a jövőben?


Corey: Hát, nézzük. Nagyon sok dolog van folyamatban. A képregény végre jó úton halad a befejezéshez. Elképesztően jó lesz a vége. Nemsokára újra lehet előrendeléseket leadni.

A www.disclosurecomics.com címen szerezhető be - iratkozz fel a levelezőlistára. Mármint nagyon hamarosan elérhető lesz.

És hiszem, hogy ez a képregény, ez a grafikus forma egyszer a gyűjtők fontos darabja lesz, különösen a legelső, előzetes kiadások, mert képes forgatókönyvként fogják használni Hollywoodban.

Itt-ott érdeklődnek utána, hogy filmet vagy sorozatot csináljunk belőle.

Biztosan nem fog problémát okozni leadni valamelyik csatornán dokumentumfilm sorozatként, amelyet sok-sok millió ember látni fog, és még több embert hoz a közösségünkbe.

Szóval ez le fog menni. Az online tanfolyamom, „A Kék Aviánok és az Egység törvénye” január 9-én fog kezdődn.

Mindezt megtalálhatod a www.ascensionworks.tv oldalon, és ugyanitt megtalálható a régi tanfolyamom is.

Remélhetőleg jövőre elindul a www.ascensionworks.tv. Megy. . . Mike Waskosky-val elég sokat dolgozom rajta. Reméljük, hogy ez egy újfajta közösségi médiaplatform lesz, valamint egy olyan hely, ahova el lehet jönni és olyan videókat nézni, mint a Netflix vagy valami hasonló.

Nagyon sok ember szeretne műsort készíteni nekünk, úgy tűnik, nagyon jó itt a helyzet.

Azt hiszem, ezek a legjobb dolgok, amelyek velem történnek.

Lehet, hogy néhányan, akik ezt a videót nézik, érdeklődni kezdenek a téma iránt. Hallják, hogy beszélünk a Titkos Űrprogramról írt öt könyvedről. Hol találhatnak több információt ezekről?


Dr. Salla: Oké. Nos, megnézhetik a weboldalamat, a www.exopolitics.org -ot vagy megtalálhatják az Amazonon. Csak be kell írni a keresőbe a nevemet, vagy a „Titkos űrprogram” kifejezést, és ki fogja adni.

Tehát van egy "Secret Space Program" (Titkos Űrprogram) sorozat az Amazonon, amiből tájékozódhatnak róla.

A legjobb, ha megnézed a weboldalamat.

És tudod, a sorozat 6. kötetén dolgozom, és ennek a próbacíme: „Az Űrhaderő és a Csillagflotta felemelkedése”. Nagyon izgatott vagyok, hogy már közel vagyok az első változat befejezéséhez. Tehát valamikor a következő év márciusa és áprilisa környékén lesz kész.

És januárban John DeSouzával és Laura Eisenhowerrel fogok dolgozni a "Felemelkedési portálon". Azt hiszem január első szombatjára esik, vagy valamikor akörül. Nincs most előttem a dátum, de egy amolyan második Exopolitics and Ascension (Exopolitika és Felemelkedés) online webináriumot fogunk csinálni. [Megjegyzés: Itt található a link a webináriumra:

https://portaltoascension.org/event/ascension-exo-disclosure-2021 ]

Tehát ez lesz az, ahol remélhetőleg több egyértelműsítés lesz arról, ami jelenleg zajlik. De határozottan minden nagyon izgalmas lesz.

Január végétől pedig további webes szemináriumokat fogok tartani, és 2021-ben egész évben.


Corey: Nagyon klassz. Igen, a webes szemináriumok nagyon szórakoztatóak és úgy tűnik, hogy a közösség imádja őket.


Dr. Salla: Igen. Szeretem, hogy igazán mélyrehatóan belemerülsz egy kérdésbe, és nem köt a határidők betartása. Olyan, mintha elegendő időd lenne arra, hogy a kérdés minden aspektusát megvizsgáld.


A VILÁGSZERTE MEGJELENŐ MONOLITOK


Corey: Igen. Nos, mielőtt ezt felgöngyölítenénk, meg akartam kérdezni tőled: Felfigyeltél ezekre a furcsa, mindenhol felbukkanó monolitokra?


Dr. Salla: Igen. Érdekesnek tartom a dolgot. Valaki úgy tűnik . . . Azt hiszem, hogy művész volt, mert a Leak Projectből valaki kiment a helyszínre, és megnézte az egyik ilyen monolitot, és szegecseket meg ilyesmiket látott rajta. Tehát mindenképpen emberi művész volt az, aki ezt összerakta.

Ez tehát talán csak egy művész, aki megpróbálta felhívni az emberek figyelmét. De teljesen, ha ez csak egy emberi művész . . . Azt hiszem, ez csak egy ember, egy művész - szerintem még mindig. . . archetípusosan . . . segít felébreszteni az embereket.


Corey: Segít felébreszteni az embereket. Megteszi, de a kezdetektől fogva az volt az érzésem, hogy ez valamiféle tömeges marketing trükk-kampány jellegű dolog.

De különböző országokban és államokban kezdtek felbukkanni. Már jó néhány van belőlük. Valamilyen módon össze vannak hangolva, de érdekes lesz megnézni, miért csinálják ezt, de mindenképpen nagyon kíváncsi vagyok.


Dr. Salla: Egyértelműen.


CSOMAGOLÁS


Corey: Lenyűgöző. Nos, tudod, azt hiszem, végére értünk mindannak, amit meg akartunk beszélni. Nagyon izgalmas volt, amikor a Galaktikus Föderációról és a Marson lévő közös emberi és földönkívüli bázisokról beszéltünk.

Ez különösen izgalmas számunkra, mert évek óta beszélünk erről, és kezdjük látni, hogy mindkettőnk információi közül egyre több jelenik meg nyilvánosan, és azt hiszem, hogy ez örömteli dolog. De ugyanakkor, ha többre vágyunk, igaz?


Dr. Salla: Pontosan. De természetesen jó, hogy megkaptuk ezt a hivatalos megerősítést, és tudom, hogy te például rengeteg kritikát kaptál. Tudom, hogy téged sok ember próbált meg elhallgattatni, de szerintem ez valószínűleg azért van, mert jó nyomon jársz, és amit közzéteszel, az egyre nagyobb figyelmet fog kapni.

Szóval, nagyon örülök, hogy veled dolgozhatok, és mindenezt az információt kiadhatom.


Corey: Igen, nagyra értékelem. Tudod, a Szövetség az utóbbi időben arról beszélt nekem, hogy miután ezek az események bekövetkeznek, ideje lesz elkezdeni a lakosság tanítását. Beszéltek velem arról, hogy részt fogok venni olyan médiatartalmak kiadásában, amelyek az emberiség történelmét tárgyalják.

És várom már, hogy valamikor részt vegyek ebben. És tudom, hogy Te és mások is ebben a közösségben szintén részt vesznek ebben.

Nagyon értékelem mindazt a munkát, amelyet az elmúlt öt évben végeztél. Nagyon pragmatikus és nem érzelmi ember vagy. Hűséges jó barát voltál, és igazán nagyszerű munkát végzel, amikor a Titkos Űrprogramról van szó, és ezt a témát bemutatod az embereknek. Úgy értem, professzor vagy. Úgy adod közre ezt az információt, hogy nem szenzációként beszélsz róla. És azt gondolom, hogy amit csinálsz, nagyon fontos, és csak azt akartam mondani, hogy nagyra értékelem azt a munkát, amit csinálsz.


Dr. Salla: Nos, köszönöm, Corey. Alig várom, hogy mit hoz a jövő mindkettőnk számára.


Corey: Ez izgalmas lesz. Igazán izgalmas.

Oké. Szóval köszönöm mindenkinek, hogy csatlakozott hozzánk itt a Sphere Being Alliance (Gömblény Szövetség) csatornán [itt elérhető el]. Kérjük, kattints a Tetszik gombra most, és iratkozz fel.

Sokkal több videó jelenik majd meg itt a közeljövőben. Beszélni fogok majd valakivel a pénzügyi visszaállításról, és a NESARA-ról, a GESARA-ról, gondolom, így hívják, ilyesmi - hogy Ázsiában nagy mennyiségű arany van, egy új pénzügyi rendszer, amelyről évekig folytak a pletykák.

Az előző évig beszéltem pár magas rangú bennfentessel, és azt gondolom, hogy most már készen állunk arra, hogy egy közös videót készítsünk velük.

Meghívtak Indonéziába és az Egyesült Arab Emírségekbe, hogy videóra vegyünk pár dolgot, amikről azt állítják, hogy léteznek. Szorítok, hogy valós legyen, de tudod, majd az idő fogja eldönteni, hogy így lesz-e.

Tehát kérlek, íratkozz fel mielőbb, és várom, hogy még több tartalmat hozzak nektek a közeljövőben. Köszönöm.


Átiratot készítette: Sam Ritchie


https://spherebeingalliance.com/

Hozzászólások