Telos

Spirituális hírek, fordítások

Terjesszétek! Vízöntő Kora aktiváció második rész - 2020. június 2.

Cobra Logo
  1. június 5., péntek

Terjesszétek! Vízöntő Kora aktiváció második rész - 2020. június 2.

Eljött az idő, hogy ismét akcióba lépjünk! Itt az idő, hogy a világunk sorsát a kezünkbe vegyük! Mindannyian egyetértünk abban, hogy a bolygónk felszabadítása túl sokáig tart. Itt a lehetőség, hogy együtt felgyorsítsuk a folyamatot. Ezért kihasználjuk a Jupiter Plútó együttállás asztrológiai konfigurációjának hatalmas lehetőségét június 30-án, hogy létrehozzunk egy portált, amelyen keresztül egyesítjük tudatosságunkat és elindítjuk azt a folyamatot, amely elvezet minket a Vízöntő Korába.

Juttassátok el Mindenkihez! Terjesszétek világszerte! Osszátok meg a weboldalaitokon és blogjaitokon! Hívjatok meg spirituális csoportokat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ha ismertek alternatív média felületet, elküldhetitek nekik. Facebook eseményt hozhattok létre a helyi csoportok számára, hogy együtt meditáljanak a világ azon részén, ahol laknak. Szükségünk van egy fő Facebook csoportra is ehhez az eseményhez. Készíthettek videókat erről és feltehetitek a Youtube-ra.

Tudományos tanulmányok megerősítették a tömeges meditációk és aktiválások emberi társadalomra gyakorolt pozitív hatásait, így mindenki, aki csatlakozik ehhez az eseményhez, valóban segíthet közelebb hozni hozzánk a Vízöntő korát:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Ez az aktiválás segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén az idővonal további stabilizációjának érdekében, amely elvezet minket a régen várt Vízöntő Korába. A meditációban résztvevő emberek száma a legfontosabb tényező, amely a legnagyobb erő a földfelszíni lakosság kezében a folyamat felgyorsítására.

Képesek vagyunk elérni a 144 000 résztvevőt! El tudjuk érni akár az egy milliót is! Az aktiválás erőteljes gyógyító láncreakciót hoz létre világszerte az energiamezőben.

A Jupiter Plútó június 30-i együttállása a fordulópontja a 2020. évi Vízöntő Kora idővonal-csillagkapunak, amely január 12-én nyílt meg a Szaturnusz Plútó együttállással, a fordulópontja június 30-án lesz a Jupiter Plútó együttállásával és december 21-én zárul be a Jupiter Szaturnusz együttállással:

2020 Stargate

A 2020 Vízöntő Kora idővonal-csillagkapu célja az Vízöntő Kora pozitív idővonalának stabilizálása a bolygón. A folyamat fordulópontját a június 30-i aktiválásunk jelenti. Ez az erőteljes aktiválási pont szinte pontosan a teljes 2020-as folyamat közepén helyezkedik el, január 12. és június 30. között 170 nappal, és további 174 nappal június 30. és december 21. között.

2020 Stargate 2

Az asztrológiában a Jupiter Plútó együttállás nagy társadalmi és szellemi reformot szimbolizál, amely a szellemi és anyagi bőséget hoz az emberiség számára:

2020 Stargate

Pontosan a Jupiter Plútó együttállásának pillanatában kell elvégezni a meditációt június 30-án, 07:48-kor lesz közép-európai idő szerint. Ez a következő időpontokban fog bekövetkezni időzónánkénti bontásban:

Június 29. kedd este:

  • 22:48 PDT Los Angeles

  • 23:48 MDT Denver

Átlépve az idővonalat, szerda reggel:

  • 00:48 CDT Chicago

  • 01:48 EDT New York,

  • 06:48 BST London,

  • 07:48 EET Cairo,

  • 13:48 CST Taipei és Peking,

  • 14:48 JST Tokyo,

  • 15:48 AEST Sydney.

Itt ellenőrizheted a meditáció időpontját a saját időzónád szerint:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AGE+OF+AQUARIUS+ACTIVATION+PART+2&iso=20200630T0748&p1=195

Segítség a meditáláshoz:

  1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

  2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy társteremtője legyél a Vízöntő Korát beindító eszköz létrehozásának.

  3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy védelemmel vegyen körbe a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem a Fényt szolgálja.

  4. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.

  5. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény átalakítja az összes, még meglévő sötétséget a Földön, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az emberiség számára. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy elkezdődik a Vízöntő Korának egy új nagy kozmikus ciklusa és tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára a Földön.

A meditáció javasolt időtartama 20 perc.

A Vízöntő Kora meditációról szóló friss információk Cobra blogján lesznek olvashatók:

https://2012portal.blogspot.com

https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/06/terjesszetek-vizonto-kora-aktivacio-2.html

A Fény győzelme!

Victory of the Light!

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások