Telos

Spirituális hírek, fordítások

Rózsa Rendje Felemelkedés Idővonal/koronavírus vége meditációs interjú Cobrával

Sisterhood of the Rose Logo
  1. április 2., Kedd

Rózsa Rendje Felemelkedés Idővonal/koronavírus vége meditációs interjú Cobrával

A Rózsa Rendje interjút készített Cobrával az április 5-i 04:45 CET Felemelkedés idővonal / koronavírus vége meditáció fontosságáról. Ebben az interjúban szóba kerül a koronavírus, a pénzügyi helyzet, a felemelkedés és még sok minden más, beleértve vasárnap reggeli meditációt is. Itt közöljük az interjú szöveges átiratát.

A következő linken érhető el az eredeti interjú a Rózsa Rendje Youtube csatornáján:

Timezones

Debra: Hello, Debra vagyok a Rózsa Rendje Egyesült Államokbeli csoportjának vezetője. Abban a megtiszteltetésben lehet részem, hogy újra interjút készíthetek Cobrával, az Ellenállási Mozgalom fő szóvivőjével, aki a https://2012portal.blogspot.com weboldalán fontos információkat oszt meg a bolygónkról és a galaxisunkról. Üdvözöllek Cobra, köszönöm hogy a rendelkezésünkre álltál!

Cobra: Köszönöm a meghívást.

Debra: Cobra, amint tudod, a Rózsa Rendje küldetése az, hogy az emberiség számára kényelmet, harmóniát és békét nyújt ebben a végidők őrületében (ahogy hívtad), valamint az Esemény alatt és után. Jelenleg az emberiséget aggasztja - vannak, akik pánikba is estek - a mostani koronavírus járvány, mert sok a bizonytalanság és az ismeretlen. Ennek az interjúnak pont az a célja, hogy válaszokat keressünk a gyakran feltett kérdésekre, hogy enyhítsük az emberek tudatában lévő bizonytalanságot és feszültséget. Szeretnénk beszélni veled az április 4-én vagy 5-én (az időzónáktól függően) a közelgő Felemelkedés idővonal / koronavírus vége meditáció fontosságáról, hogy eltávolítsuk a koronavírust - és annak félelmét, hogy vissza tudjuk állítani a bolygó fejlődését a legpozitívabb Felemelkedési Idővonalra.

Debra: Összeállítottam néhány kérdést, sok kérdést kaptam a Rózsa Rendje csoportoktól a világ minden tájáról, szóval lesz miről beszélgetnünk ma! Kezdjük a koronavírussal, mivel úgy tűnik, hogy sok a zavar a járvány körül. Ahogy ma látjuk, és ahogy korábban jelezted, a járványt kezdetben a sötét erők rosszindulatú terveként indították el annak érdekében, hogy biocsipeket tartalmazó oltásokat kényszerítsenek a felszíni népesség ellenőrzésére, amely előkészíti az utat az 5G, a digitális valuta, a társadalmi hitel pontszámok bevezetéséhez. Az előbbiek és az önkéntes karantén a globális Új Világrend negatív utópiáját készíti elő. Tudom, hogy már megosztottad velünk, hogy az Ellenállás képes megsemmisíteni ezeket a biocsipeket, de az oltások még mindig tartalmazhatnak veszélyes vegyi anyagokat. Sokan azonban azt gondolják, hogy ezt a tervet a Fényerők átvették, hogy engedélyezték a karantén, az utazási tilalmakat, a lezárásokat és hogy a hamis zászlós események utolsó kísérletei ne történhessenek meg és hogy ezt az időt arra használják, hogy háttérből irányítva (például a potenciális tömeges letartóztatások) az Esemény előkészítésén dolgoznak. Szóval, Cobra, mi történik pontosan? Mindkét fél a saját előnyére használja a járványt?

Cobra: A sötét erők néhány hónappal ezelőtt indították el ezt a világjárványt, ahogyan az előbb mondtad azért, hogy elősegítsék a negatív Új Világrendet. Most a Fényerők felhasználják a helyzetet, különösen a globális tömeges karantént, hogy támogassák a saját Esemény tervüket. Valójában ez a karanténhelyzet nagyszerű lehetőséget kínál a Fényerők számára a felszíni népesség viselkedésének felmérésére és sokkal jobb modellek készítésére, amelyek szerint a felszíni népesség reagálni fog az Esemény bekövetkezésekor. Tehát most pontos és értékes információkat gyűjtenek, amelyek sokkal-sokkal könnyebbé teszik majd az Esemény irányítását, amikor az valóban megtörténik.

Debra: Gondoltak e a sötét erők arra, amikor vírusokat biofegyverként bevetették, hogy a Fényerők kihasználhatják ezt a lehetőséget, és elkezdik megtisztítani a bolygót az Esemény felkészüléseként?

Cobra: A várakozásaik szerint ennek a vírusnak sokkal sokkal veszélyesebbnek és halálosabbnak kellett volna lennie. A forgatókönyvük szerint 5 milliárd embernek kellett volna megfertőződnie és 50 millió ember halt volna meg. Ez volt a céljuk, ez lett volna a nagy terv első fázisa. A második fázis a felszíni társadalom teljes összeomlása, a „Mad Max” forgatókönyv. Ez volt az eredeti céljuk. Természetesen ez nem történt meg, és nem is fog megtörténni.

Debra: Tudnak még valamit tenni ezen a ponton annak érdekében, hogy megállítsák a pozitív elmozdulást, amelyet a Fényerők a karantén során hajtanak végre?

Cobra: Ami a teljes koronavírus-járványhelyzetet illeti, bizonyos mértékig meglepő volt a Fényerők számára. A sötét erők néhány hónappal ezelőtt, amikor a műveletek elkezdődtek, előnyösebb helyzetben voltak bizonyos területeken, ám ez az előny egyre kevesebbé és kevesebbé válik. A helyzet most lassan, de biztosan a Fényerők javára fordul.

Debra: Ok, rendben. Ha az Egyesült Államokban vagy bármely országban katonai törvénykezést vezetnek be, akkor ezt a pozitív katonaság hajtja-e végre, hogy megkezdődhessenek a tömeges letartóztatások? Vagy ezt a sötét tennék meg, hogy növeljék a félelmet? És mennyire valószínű, hogy ezen a ponton katonai törvénykezéssel találkozunk?

Cobra: Meg kell értened, hogy minden országban a Fény és a sötét frakciók ugyanazt a kormányzati struktúrát képviselik. Tehát abban az esetben, ha egy országban bevezetik a katonai törvénykezést, akkor mindkét frakció elkészíti forgatókönyveit. De azt gondolom, hogy az eredmény várhatóan pozitív lenne. Ezen a ponton már nem várok drasztikus Új Világrendet, azon már túljutottunk. Néhány hete veszélyes volt a helyzet, de mostanra sokkal jobbnak tűnik.

Debra: Meg tudsz osztani új információt a tömeges letartóztatásokról?

Cobra: Nem, a tömeges letartóztatás forgatókönyveinek összes terve szigorúan titkos. Csak ahhoz tudok megjegyzést fűzni, amit már mások kiszivárogtattak. Annyit mondhatok, hogy a Drake által közreadott terv tényleg a Pozitív Katonai Frakció terve volt néhány héttel ezelőtt. Nem tudom kommentálni, hogy a terv érvényes-e vagy sem, és azt is mondanám, hogy vannak más frakciók és más csoportok is, és ez csak egy hipotetikus forgatókönyv, amely esetleg megtörténhet. Nem azt mondom, hogy meg fog történni.

Debra: A koronavírus nyilvánvalóan valóságos, mivel az emberek megbetegednek és meg is halnak. Nagy a pontatlanság azonban a hírekben és a közölt adatokban, amelyeket a CDC és a WHO ad ki, vagy felfújják őket, hogy félelmet keltsenek?

Cobra: Ismét azt kell mondanom, hogy számos érdekcsoport és frakció létezik, eltérő motivációval és különböző ütemtervekkel az egész világon. Néhány frakció és néhány ország csökkenteni akarja a vírus hatását, csökkenteni akarják a számokat. Néhány frakció vagy akár néhány ország azt akarja, hogy még rosszabbá váljon a helyzet, mint amilyen valójában, ezért a számok eltérőek és nem helytállóak. A görbe alakja viszont megközelítőleg helyes, így valamennyire megbecsülhető, hogy mi fog történni. A jelenlegi valószínűleg pontos előrejelzés, amelyet a tömegtájékoztatás közölt, néhány millió fertőzöttről és néhány százezer halottról szól.

Debra: Említetted, hogy a félelem nagy része az energiamezőinkben található, nem fizikai entitások miatt van és hogy a fényerők által az utóbbi időben megtett képességek közül az egyik az, hogy a Plazma Síkot megtisztítják ezektől az entitásoktól, mert ezeket az entitások képtelenek a karantén alatt mozogni. Hogyan éhezteti az elszigeteltség és hogyan akadályozza meg ezeknek az entitásoknak a terjedését? Átadódnak fizikai érintkezés során, a napi érzelmi és szellemi kapcsolatfelvétel útján, vagy egyszerűen az energiamezőink átfedésekor tudnak terjedni, amikor mások közelében vagyunk?

Cobra: Először is, a jó hír az, hogy szinte az összes plazma entitás eltűnt. Most az éterikus és az alsóbb asztrális entitásokkal foglalkozunk, amelyekkel sokkal könnyebb dolgunk van. A Fényerők ezt az önkéntes karanténállapotot használják ki, mint egy remek eszközt, amely drasztikusan felgyorsítja az összes ilyen entitás megtisztítását. Néhány ilyen lény már évezredek óta a bolygó felszínén van, nemzedékről nemzedékre „ugranak át”, anyától a gyermekeire, majd az unokáira. Ugyanaz az entitás évszázadok óta tartja hatalmában a családi vonalat, és most, amint mondtad, az emberek energiamezői már nem fedik át egymást a társadalmi távolságtartás miatt, így ezeket az lények éheznek. Interakcióra, fizikai egymásra hatásra, más entitásokkal fertőzött emberek fizikai közelségére van szükségük, hogy fenntartsák magukat, fenntartsák jelenlétüket. Éhen maradnak, bizonyos fokig ezeknek az entitásoknak a terjedése hasonló a vírusfertőzéshez. Tulajdonképpen ezek egyfajta energiavírusok, amelyek 25 000 évvel ezelőtt fertőzték meg az emberiséget. Nemcsak a fizikai koronavírust kell eltávolítani, hanem ezeket az entitásokat, az energiavírusokat is. Ezután drasztikusan javulni fog az emberiség állapota. Tehát függetlenül attól, hogy ez a koronavírus nem okozott kellemes helyzet, néha nagyon ijesztő tud lenni, de az eredmény evolúciós szempontból drámaian pozitív lesz. Az ősi arkhónfertőzés nagy része egyszerűen éhen marad és megszűnik addigra, amire a tömeges karantén lejár.

Debra: Ez érdekes és nagyon jó hír. Mi a helyzet a Kiméra utolsó védelmi vonalával, hogy aktiválják a plazmát, amely toplet bombákat hoz létre az összes felszíni ember fizikai implantátumain belül? Van-e toplet bomba a TELJES felszíni populáció implantátumaiban? Mi az implantátum és milyen következményei vannak és hogyan tudjuk kezelni? Van valami, amit megtehetünk ezek eltávolítása érdekében, vagy csak valami, amit a Fényerők tehetnek?

Cobra: Igen, ez az utolsó védelmi vonal, úgy is mondhatjuk, hogy az utolsó védelmi vonalak közül a legerősebb. Olyan mértékben aktiválódott, hogy ezek az implantátumok topleteket állítanak elő, forgó fekete lyukakat hozva létre. A Fényerők elég hatékonyan tuják ezeket kezelni. Amit mindenki megtehet, vagy inkább azt mondanám, hogy a leginkább felébredt emberek megtehetik, az az implantátum megtisztítása, különösen az agy elülső lebenyében levő implantátum eltávolítása fontos. Az implantátumokat lila lánggal tudjuk eltávolítani. Használhatunk implantátumtisztító protokollokat, amelyekről a konferenciáimon volt szó. Tettem fel róla videót. Feltettem az instrukciókat is. Az emberek elolvashatják a konferencia jegyzeteit. Különféle technikák segítségével lehet az implantátumokat feloldani, különös tekintettel az implantátumok által bevitt elsődleges hiedelmek rendszerére. Ez természetesen elősegíti a Fényerőket az egész struktúra feloldásában.

https://cobrarozsa.blogspot.com/2020/03/a-tajpeji-felemelkedes-konferencia.html

Debra: Az egyik ilyen protokoll: "Isten vagyok. Nem vagyok Isten" protokoll végrehajtása?

Cobra: Pontosan.

Debra: Mennyire súlyos ez a helyzet az implantátumokkal?

Cobra: Alapvetően ez az elsődleges helyzet, kiűzetés az Édenből, a Paradicsomból. Ez az a mechanizmus választotta el az emberiséget a Forrástól. A felemelkedési folyamat valójában az implantátumok eltávolításának és a Forráshoz való újbóli csatlakozásának a folyamata.

Debra: Mi a helyzet a plazma aktiválásával, amely toplet bombákat hoz létre az implantátumokon belül - mennyire súlyos ez probléma?

Cobra: Tulajdonképpen ez egy nagyon fejlett, negatív kvantumtechnológia, amely eddig megakadályozta, hogy a Fényerők hozzáférjenek és eltávolítsák az implantátumokat. A Fényerők, különösen az elmúlt néhány évben teljes odaadással és összpontosítással dolgoztak ennek technológiának az eltávolításában. Mostanra már komoly sikereket értünk el, főleg az elmúlt néhány hónapban, amikor a koronavírus lehetőséget adott számukra a közvetlenebb hozzáféréshez.

Debra: Jó. A nemrégiben készített „Felkészülés a változásra” interjúban megemlítetted, hogy kvantumháború zajlik - magyarázd meg kérlek, mit értesz kvantumháború alatt?

Cobra: Igen, bizonyos fokig háború folyik. A Fényerőknek vannak bizonyos mértékben fejlett technológiájuk, amelyekkel eltávolíthatják az implantátumokat. Tudnak foglalkozni a toplet bombákkal és más kvantumtechnológiákkal. A sötét erőknek szintén rendelkeznek (rendelkeztek) - különösen a Kiméra csoport és a fejlettebb negatív fajok - bizonyos fejlett kvantumtechnológiákkal, amelyekkel ellensúlyozták a Fényerők haladását. Ez a háború az elmúlt hónapokban érte el a csúcspontját. Most a mérleg nyelve lassan a fény győzelme felé mozdul ezeken a területeken.

Debra: Nagyon jó. A koronavírus pánik ködösítés, figyelemelterelés erről a kvantum háborúról? Sem a Fényerők sem a sötét erők nem akarják, hogy a felszíni lakosság tudomást szerezzen róla?

Cobra: Tulajdonképpen az információ a kvantumháborúról már régebben kiszivárgott. A koronavírustól való félelem valós, amelyet maga a betegség váltott ki, természetesen a tömegkommunikáció által manipulálva. Úgy is fogalmazhatunk, hogy a koronavírus-járvány ennek a háborúnak a mellékhatása.

Debra: Milyen pozitív és negatív forgatókönyveket láthatunk a jövőben a háború eredményeként?

Cobra: Természetesen a sötét erők elő kívánják mozdítani a saját Új Világrend tervüket. Ez ügyben az elmúlt hetekben korlátozott sikerrel jártak, miközben a Fényerők sokkal nagyobb sikereket értek el a nem fizikai entitások és a negatív kvantumtechnika eltávolításában. Az előbb említettem, hogy a legvalószínűbb forgatókönyv néhány millió fertőzött ember és néhány százezer halott. A tömeges karantén körülbelül egy-két hónap alatt véget ér. Nem megyek bele a részletekbe, hogy a Fényerők mit fognak csinálni és hogyan fognak reagálni a helyzetre, mert ez még mindig titkosított.

Debra: OK, szóval beszéljünk arról, hogyan tudunk hozzájárulni a pozitív idővonal létrehozásához ebben a kvantummezőben – te is úgy gondolod, hogy a közelgő Felemelkedés Idővonal / koronavírus vége meditációnk a legerősebb dolog, amit kollektíven meg tudunk csinálni most, hogy segítsünk a bolygó helyzetén? Miért van az?

Cobra: Igen, természetesen. A tömeges meditáció, amikor elegendően nagy számú ember egyszerre meditál, az egyetlen és a leghatékonyabb dolog, amit tenni tudunk. Ha sikerül lézerszerű, dedikált fókuszált jelet létrehoznunk a koherens kvantummezőben, megváltoztatjuk a kvantumingadozásokat. Megváltoztatjuk a kvantumhabot. Közöljük az egész bolygó kvantummezejével, hogy mi lesz a jövő. Valójában magunkba foglaljuk a kvantummezőt. Nyomást gyakorlunk az idővonalra. Az idő tényező áramlását egy bizonyos irányba toljuk. Ez rendkívül erős hatást vált ki. Az emberek alábecsülik a csoportos meditáció és a csoportos döntés erejét. Szó szerint megváltoztathatjuk a történelem menetét. Van egy tervünk. Van bizonyos elkötelezettségünk. Vannak bizonyos dolgok, amelyeket az emberek elképzelnek. Vizualizáljuk a vírus eltávolítását. Elképzeljük az új valóságot, amelyet szeretnénk létrehozni. Ha sikerül elérni a kritikus tömeget, akkor határozottan a kívánt az irányba változtatjuk meg a dolgokat.

Debra: Csodálatos! A tömeges meditáció ideje április 4/5-én a Jupiter-Plutó együttállás pillanatában kezdődik, amely egyike a 13 jelentős szinódikus ciklusnak, amely ebben az évben zajlik. Azt mondtad, ez lesz az első pillanat, amikor a Vízöntő Kora igazán hatalmas energiája eléri a bolygó felszínét. El tudud magyarázni ezt részletesebben, hogy miért olyan fontos pont ebben a pillanatban meditálni?

Cobra: Először is ki kell javítanom pár dolgot. Ez a Jupiter Plútó együttállás még nem a szinódikus ciklus. A Jupiter Plútó együttállása a Föld felszínéről látszik. A Jupiter és a Plútó szinódikus ciklusa július 31-én lesz, ekkor láthatnánk a Jupiter Plútó együttállást a Nap középpontja felől nézve. De ez az aktuális együttállás, amint azt a Földről április 4-én és 5-én látunk majd, nagyon erős trigger. Alapvetően ez a leghatékonyabb eseményindító január 11/12 óta, amikor az utolsó tömeges meditációnk volt, és ennek az energiának hatalmas lehetősége van a Fény áttörésére. Ebben a pillanatban a Fényerők átvehetik az irányítást, átvehetik a [nem hallható], ők fogják megmondani, hogy mi fog történni ebben a dinamikus helyzetben.

Debra: Igen, ez nagyon fontos. A hatvanas évek elején, négy nővérnek Garabandalban látomása volt arról, hogy mi fog történni Húsvét környékén. Néhányan úgy értelmezték, hogy galaktikus szuperhullám fog érkezni 2020. áprilisában. Ez is része ennek a meditációnak a Jupiter-Plútó kapcsán, amely most annyira fontos?

Cobra: Annyit mondhatok, hogy az idei Húsvét újabb elég erős energiaportál. Nem tudok nyilatkozni arról, hogy mi fog történni, vagy mi történhet akkor. De annyit elárulhatok, hogy a galaktikus szuperhullám időzítése még nem határozható meg abban a mértékben, hogy nyilvánosságra hozható legyen.

Debra: Oké. Ezeknek a globális meditációknak a célja általában a kritikus tömeg elérése, amely körülbelül 144 000 ember szokott lenni, azonban most azt mondtad, hogy a közelgő meditáció szempontjából fontos, hogy a részvétel magasabbak legyen, ideális esetben körülbelül 1 millió ember. Mi történt?

Cobra: Azért, mert ezúttal különleges lehetőségünk adódik. Meditációnk következményei sokkal erőteljesebbek lehetnek, mert a bolygón jelenleg tapasztalható helyzet még soha nem történt meg. Ez már nem a szokásos ügy. Az emberek nyitottabbak a szokatlan megoldások iránt. Nyíltabbak a Lélek előtt. Nyíltabbak a magasabb szintű kapcsolatok előtt, mert sokan rájöttek, hogy az a fajta élet, amilyen eddig volt, véget ért.

Debra: Hogyan változna a végeredmény 144 000 kritikus tömeg és az egymillió résztvevő között?

Cobra: Például az utolsó meditációnknál csaknem elértük a 144 000 kritikus tömeget. Épphogy sikerült megtartanunk a pozitív ütemtervet. Ez az oka annak, hogy onnantól kezdve a mai napig a helyzet olyan volt, mintha borotvaélen táncoltunk volna. Ha egymillió ember meditált volna januárban, akkor valószínűleg a járvány ki sem tudott volna alakulni. Az az igazság, hogy a múltban sokszor fellépéseinkkel sikerült megakadályozni a hasonló forgatókönyveket. Nem ez az első alkalom, hogy a sötét erők valami hasonlót terveznek. Általában évente átlagosan körülbelül két olyan helyzet van, amely megelőzhető és soha nem kerül a tömegtájékoztatásba. A Fényerők megakadályozzák ezeket, még mielőtt megtörténnének és meditációink néha meggátolják az ilyen dolgokat.

Debra: A március 22-i „toborzó” meditációnk növelte-e az április 4/5-i meditáció sikerének valószínűségét?

Cobra: Igen, természetesen. Az előrejelzésünk nagyon jó. Reméljük, hogy el tudjuk érni a legalább 144000 vagy akár egy millió kritikus tömeget. Meglátjuk, hogy mi lesz.

Debra: Hogyan megy az „egység a közösségben”? A vezetők és követőik felugranak a fedélzetre, hogy ők is részt vegyenek?

Cobra: Igen, sokan vannak, sőt olyanok is, akikre nem is számítottam. Vannak olyan emberek, akikre azt mondanám, hogy valóban változtatni tudnának, és valamilyen okból mégis úgy döntöttek, hogy nem. Alapvetően csak a meditáció után tudok véleményt formálni. Előtte tartózkodnék attól, hogy többet mondjak erről.

Debra: Rendben. Ha elegendő ember vesz részt április 4/5-én, pozitív idővonalat tudunk létrehozni az emberiség számára, ez a célunk. Hogyan néz ki ez a pozitív idővonal? Ha nem lesz meg a szükséges résztvevő, az azt jelenti, hogy a negatív idővonalra tartunk, és az milyen lesz?

Cobra: Oké, még mindig háborúban vagyunk. A Fényerők mindent megtesznek, amit csak tudnak. A sötét erők is mindent megtesznek, a maguk módján. Az alapvető pozitív ütemterv biztosított, tehát ez azt jelenti, hogy az Esemény be fog következni, lesz Felemelkedés, bolygó felszabadulása bekövetkezik. Ez már biztos, de szeretnénk, ha az adott pillanathoz vezető utunk a lehető legsimábban, a lehető legpozitívabb módon történjen. A kritikus tömeg elérésével tudjuk biztosítani, hogy sokkal könnyebbé váljon. De újra csak azt mondhatom, hogy háborúban vagyunk és meglepetések előfordulhatnak, így nem fogok előrejelzést adni arról, hogy mi fog történni. Biztos vagyok abban, hogy ha elérjük a kritikus tömeget, jövőnk sokkal fényesebb lesz, és sokkal könnyebb lesz a végső cél elérése.

Debra: Mi történt legutóbb, nem tudtuk a pozitív idővonalat biztosítani a januári meditációnk során? Mi okozta ezt a veszélyt, vajon a koronavírusnak volt-e köze ehhez?

Cobra: Igen, alapvetően megőriztük a pozitív idővonalat. Megyünk a Vízöntő új korszakába, ez nem változott. Az történt, hogy alig értünk el kritikus tömeget, tehát elég volt, de csak alig. És a másik dolog az, hogy a színfalak mögött bizonyos dolgok történtek, amelyek nem voltak túl jók. Voltak beszivárgások a csapatokba, az saját csapatomban is volt komoly beszivárgás. A Fényhálózat egyes részei kompromittálódtak. Volt még néhány olyan helyzet is, amely nem úgy fejlődött, ahogy reméltük. Ezenkívül az elmúlt két évben a Fényerők rendkívüli lépéseket tettek annak érdekében, hogy a leginkább felébredt felszíni Fénymunkások készen álljanak bizonyos bevetésekre. Ez a művelet szinte teljes egészében kudarcot vallott. Továbbá már tavaly nyáron is ismert volt, hogy valamiféle összeomlás történt. Augusztus óta kapok híreket pénzügyi összeomlásról. Információkat kaptam arról, hogy nincs elég idő a Fényszigetek létrehozására. Nem számítottam világjárványra, de mégis bekövetkezett. Információ jött, hogy kemény leszállásra kell felkészülnünk, kemény ütközésre. Ez az, ami történik.

Debra: Igen, máris szeretnék veled beszélni a pénzügyi helyzetről is, de van még néhány kérdésem a meditációnkkal kapcsolatban. Ez a meditáció valójában egy választás az emberiség számára aközött, hogy az Esemény kicsivel később, ebben az évben megtörténik, vagy pedig a Delta Opció lép életbe, amikor is a FED-et bezárják, a Speciális Titkos alakulat csapata megkezdi a Cabal eltávolítását (de nem a Jezsuiták, Fekete Nemesek, Kiméra és Arkhónok) még azelőtt, hogy a nem fizikai síkokat megtisztították volna, csak az Egyesült Államokban történik meg, az amerikai dollár összeomlásával, a teljes nyilvánosságra-hozatal nem azonnal következik be, ami erős nemzetközi reakciót vált ki, és amikor instabil és kaotikus lesz az átmenetet az Esemény felé? Választunk-e a lehetőségek közül, a résztvevők száma alapján, hogy zavartalanul történik meg az Esemény, vagy a Delta opció lép életbe?

Cobra: Mint mondtam, jelenleg nem beszélhetek a Fényerők konkrét terveiről. A Delta Opcióról sem. De azt mondom, hogy ha a meditációnkban résztvevők száma eléri a kritikus tömeget, akkor utunk határozottan simább lesz.

Debra: Azt mondtad, hogy a közelgő meditáció "a felszíni lakosság próbája, hogy képesek leszünk e egységesen kiállni valamiért. A Fényerők mérni fogják az együttműködés szintjét és a kapott adatokat meghatározó tényezőként fogják felhasználni az Eseménnyel kapcsolatos közvetlen jövőbeli terveikhez" Elmagyaráznád kérlek, hogy mit értettél ezalatt? Mi történik ha "elbukunk" ezen a teszten?

Cobra: Ez a próba nem egy iskolai tesztet jelent. Hanem a Fényerők figyelemmel kísérik a felszíni lakosság reagálását, hogy jobban megértsék, hogyan hajtsák végre az Esemény műveleteit: kivel vegyék fel a kapcsolatot, kit hagyjanak ki, ki az aki megbízható és ki az, aki nem. Ez az utolsó, ilyen jellegű próba. Ezután a "teszt" után ennek vége, nem fogják többé kiértékelni a felszíni lakosságot, mivel már elég jól átlátják, hogy mit várhatnak bizonyos kulcsfontosságú személyektől. A mostani karanténhelyzet nagyban segíti a csoport dinamika megértését egy olyan helyzetben, amely nagyon hasonló az Eseményhez.

Debra: Érdekes, így már érthető. Mindannyian tudjuk, hogy fontos az immunrendszerünk erősítése és a félelem komolyan legyengítheti. Szeretnék néhány olyan témát megvitatni, amely sok ember kérdéseire és félelmére vonatkozik, és információt szolgáltatni nekik a bizonytalanságuk enyhítésére. Az első dolog amit szeretnék megvitatni, az a pénzügyi helyzet.

Debra: A legutóbbi januári Vízöntő Kora meditációval kapcsolatos interjú során jelezted, hogy a pénzügyi összeomlás egy fokozatos széthullás lesz, mégis a meditációt követő blogbejegyzésedben azt írtad, hogy ez többé már nem opció, az összeomlás hirtelen és brutális lesz. Mi történt, hogy a fokozatos változásból hirtelen lett? A Fény vagy a sötét erők munkája okozta ezt a változást?

Cobra: A Fényerők egyszerűen azt látták, hogy a sötét erők olyan mértékben képesek folytatni a gazdaság manipulálását, hogy már nem lesz lehetséges fokozatosan keresztülvinni a pénzügyi helyzet megtisztítását. Nincs rá lehetőség, mert a sötét erők mindig jönnek egy újabb trükkel, hogy elfedjék, elnyomják és manipulálják a pénzügyi rendszert. Ezért a Fényerők meglepetésszerű támadást hajtank végre a megfelelő időpontban, amikor eljön az ideje, úgy döntik majd be az egészet, hogy a sötét oldal pénzügyi akciói ezzel nem fognak tudni megbirkózni.

Debra: A legfrissebb We Love Mass Meditation/Szeretjük a Tömegmeditációkat interjúd során jelezted, lehetséges, hogy ez az összeomlás még akár az április 4-5-ei meditációnk előtt is megtörténhet. Ez még mindig így van?

Cobra: Lehetséges, de csekély az esélye, a helyzet alakulását elnézve. Nem túl nagy a valószínűsége ezen a ponton.

Debra: Amennyiben a közelgő meditációnk sikeres lesz - amit mi úgy tervezünk, hogy az lesz - az enyhítheti a pénzügyi összeomlást, vagy ez lényegében egy durva összeomlás lesz így is, úgy is?

Cobra: Nem lesz végső összeomlás, mert a végső összeomlás csak közvetlenül az Esemény előtt fog bekövetkezni, de mindenképpen megkönnyítheti az Eseményig tartó időszakot.

Debra: Eddig egyik bank sem omlott össze, de össze fognak, biztosan? Nemrég értesítést kaptam a JP Morgan Chase Bank-tól, hogy eladták a jelzálogkölcsönömet egy olyan társaságnak, amelyről még sohasem hallottam és hogy ez azonnal hatályba lép. Ez azért van, mert tudják, hogy hamarosan összeomlanak? Ha a bankok összeomlanak, mi történne az olyan emberek jelzálogával, mint az enyém?

Cobra: Erről beszéltem már pont az előbb, a bankok mindenféle manipulációkat alkalmaznak annak érdekében, hogy fenntartsák a rendszer működését és minél több pénzhez jussanak. A bankok összeomlása ezen a ponton nem valószínű; ez az általános összeomlás későbbi szakaszában fordulhat inkább elő, de még nem most, ahogy az jelenleg látható is. Ugyanaz fog történni a jelzálogkölcsönökkel, mint minden adóssággal, összeomlanak közvetlenül az Esemény előtt.

Debra: És a hitelkártyákat sem lehet majd használni?

Cobra: Úgy van.

Debra: Akkor ezért javasolta az Ellenállás Mozgalom, hogy vegyék ki az emberek a pénzüket a bankokból. Az emberek azon gondolkodnak, mi történik majd a pénzükkel a bankokban. Ez azt jelenti, hogy az összes pénzünket, vagy annak nagy részét ki kellene venni, vagy elég annyit, hogy kb. egy hónapig fizetni tudjuk belőle a számlákat, amíg a rendszer újraindul?

Cobra: Jelenleg a józan ész azt diktálja, vegyük ki a pénzünk egy részét a bankból, hogy készpénzzel is rendelkezzünk és élelmiszert tudjunk vásárolni vagy boltba tudjunk menni, mert a jelenlegi globális karanténban szükség van készpénzre az ilyen típusú kiadások miatt. Az Eseményre vonatkoztatva, ha valaki pénzt vesz ki a bankból, akkor a saját belső útmutatása szerint tegye azt. Az elmúlt nyolc évben elegendő információ került napvilágra arról, hogyan készüljenek fel az emberek az Eseményre.

Debra: Rendben! Az MSN (Microsoft Network a ford.) szerint létezik javaslat egy pénz nélküli rendszer létrehozására, amelyben a bank alapvetően a készpénz kezelőjévé válna, és ezért a szolgáltatásért fizetnénk neki. Igaz ez, és ez azt jelenti, hogy a Fekete Nemesség / Cabal egyik frakciója nyerne ebben a helyzetben, ha ez megtörténne?

https://www.msn.com/en-au/news/australia/cashless-system-praised-as-welfare-dependence-drops/ar-AAGu31P?li=AAgfIYZ

Cobra: Igen, vannak erre irányuló javaslatok. Természetesen a Fekete Nemes frakció felhasználja a koronavírus-járványt a készpénz nélküli társadalomra vonatkozó tervei megvalósítására. Az elmúlt héten vagy két alkalommal az Egyesült Államokban és Európában igen erőteljes javaslatok születtek. De jelenleg még nem állnak nyerésre, mert vannak más erők is a játékban, amelyek megakadályozhatják a megvalósulását. Ez volt a tervük. Ez a terv nyilvánosságra került és intézkedések történnek a megállítása érdekében.

Debra: Nemrégiben bejelentették, hogy a Federal Reserve (Egyesül Államok központi bankja) csődbe ment, és most az Egyesült Államok kincstára tartja ellenőrzés alatt, magánvállalkozásból kormányzati iroda lett. Mi történt, és mit jelent ez az emberek számára? Ez egy pozitív dolog az aranyfedezet visszaállítása érdekében?

Cobra: Nos, ez nem egészen így van. Általában az Egyesült Államok Szövetségi Tartaléka és a Kincstár, karöltve, kéz a kézben működik. Együttműködnek egymással. Valójában a kincstár bocsájtja ki a pénzt jelenleg a semmiből, a FED ezt megveszi, és még több adósságot halmoz fel az egyenlegén. Tehát ez egy elég bonyolult mechanizmus, amely lehetővé teszi számukra, hogy pénzt teremtsenek elő a semmiből. Szinte senki sem érti ezt. Amikor 2,2 milliárd dolláros segélyt bocsátanak ki, mint nemrég, és azt most, vagy hamarosan beáramoltatják a gazdaságba, tulajdonképpen azt történik, hogy ezzel csökkenteni fogják a dollár értékét, így egy átlagos ember ebből nem fog profitálni. Valójában eszközeik és pénzügyi nettó vagyonuk egy részét elveszítik ezzel. Pontosan ez volt a céljuk. Ez az oka annak, hogy így bocsátották ki.

Debra: Hogyan veszítik el ettől a vagyonuk egy részét az emberek?

Cobra: Ha van egy olyan házad, amelynek becslések szerint van egy bizonyos értéke, és a dollár leértékelődik, mert több dollár van forgalomban, akkor a ház valódi értéke csökkenni fog.

Debra: Természetesen, ez érthető. Sok ember, vállalkozás, a pénzügyi piacok pénzügyi nehézségeket tapasztalnak a koronavírus miatt. A nagyobb vállalkozások bezárnak? Súlyos recessziónak nézünk elébe? Ez a vírus sötét programjának egyike? Vagy ez a Fényerők eszköze arra, hogy új, egészséges pénzügyi rendszert hozzon létre mindenki számára?

Cobra: Minden egyvelege. Most mindenki elképzelése működésbe lépett és napirenden van. Tehát, a sötét erők nem recessziót reméltek, hanem a társadalom teljes összeomlásában bíztak, de ez nem történik meg. Ami történik, az egy olyan folyamat, amely valójában jól végződik majd. Ez egy folyamat, amelyben az emberek tényleg ráébrednek az értékeikre. Most szünetet tartanak, egy kis leállás történik, és az emberek újraértékelik az életüket és kilépnek a mókuskerékből - ennek természetesen vannak bizonyos gazdasági következményei, van egy bizonyos hatása a világgazdaságra. De a gazdaság állapota az elmúlt néhány évtizedben már nem volt egészséges. Az emberi életminőség és az emberi kapcsolatok rovására történő növekedés és nagyobb profit elérése nem megoldás. Most ezt egyre több ember veszi észre.

Debra: A legutóbbi meditációnk alatt, amikor elértük a kritikus tömeget, úgy gondoltuk, hogy a Fényerők ezután már közvetlenebb módon avatkozhatnak be a rendszerbe. Ez megtörtént?

Cobra: Ez történik a színfalak mögött, de még nem publikusan, mert még mindig a sötét erők uralják a tömegmédiát.

Debra: Visszatérve arra, amit említettél a kreált pénzekkel létrehozott ösztönző csomagokról, a G20 bejelentette, hogy tagjai 5 billió dollárt fektetnek be a koronavírus kitörésének megakadályozására és a gazdaság fellendítésére. Néhány ország pénzt ad azoknak, akik nem tudnak dolgozni. A Fénymunkások az ilyen nagy összegű alapokat összefüggésbe hozzák GESARA-val. Mindez azt jelzi, hogy a Fényerők már a pénzügyi újraindítás előtt felszabadítanak néhány jóléti alapot?

Cobra: Nem, semmi köze a GESARA-hoz.

Debra: Oké, ez egy pozitív dolog, hogy ez a pénz az emberek számára elérhető lesz, vagy mi áll mögötte valójában?

Cobra: Alapvetően ez az egyetlen dolog, ami történhet, mert ha a gazdaság és a vállalkozások nem kapják meg az ösztönzést, a rendszer összeomlik. A Federal Reserve-nek nem volt más lehetősége, mint felszabadítani ezeket az alapokat. Nincs más lehetőség, sarokba vannak szorítva. Tehát bizonyos értelemben ez jó dolog, de a sötét erők ezt a helyzetet arra is használják, hogy még erősebben megszilárdítsák a hatalmukat. Ez egy kétélű fegyver.

Debra: Ahogy minden, igaz?

Cobra: Igen.

Debra: Lehetséges, hogy néhány fénymunkás már most kapjon ezekből az alapokból az Ellenállási Mozgalomtól vagy a Fényerőktől?

Cobra: Nem, az Esemény előtt nem.

Debra: Nagy viták folynak a felébredt közösségekben arról, hogy Trump a „jó” vagy a „rossz” fiúk érdekeit képviseli. Néhányan meg vannak győződve arról, hogy megmenti a világot, mások szerint báb a sötét erők programja számára. Mi az igazság?

Cobra: Trump nem menti meg a világot és nem is a sötét erők eszköze. Valahol a kettő között áll. Megvannak a saját elképzelései, mivel az a célja, hogy Amerikát újra nagyszerűvé tegye, és saját magát is újra nagyszerűvé tegye. Trumpnak vannak tanácsadói. Van néhány jezsuita szerű, van néhány, a cionista frakcióhoz közel álló. Van néhány jó tanácsadója is, akik kapcsolatban állnak a pozitív katonasággal. Tehát van, hogy az egyik, van, hogy a másik oldalra hallgat, attól függően, hogy a saját érdekeit mi szolgálja leginkább.

Debra: Mi a helyzet Q anonnal - a fényt terjeszti vagy a félrevezetést?

Cobra: Most nem az a legfontosabb, hogy erre a kérdésre válaszoljak.

Debra: Rendben. Hadd kérdezzelek az MIT-ről. Bevezetik a helymeghatározó technológiát a koronavírusos betegek és azok körében, akikkel kapcsolatba lépnek. Ez a közegészségügyért hozott döntés felveti a magánélet védelmével kapcsolatos aggályokat, hasonlóan a Kínában ijesztő mértékben zajló megfigyeléshez és ellenőrzéshez. Ezek az intézkedések segítenek-e a vírus megállításában, vagy az a célja, hogy egy lépéssel közelebb hozzuk a világot a tömeges ellenőrizhetőség állapotához?

Cobra: Ez megint kétélű fegyver. Igen, ez a fajta nyomon követés segíthet a vírus megállításában és az életmentésben, de ha rossz céllal használják, nagyobb ellenőrzést és megfigyelést eredményezhet.

Debra: Az emberek 10 napos sötétségről beszélnek, az internet és a média leállásáról. Ez igaz? Van hozzávetőleges időpont erre? Ez a jelek egyike az Esemény előtt?

Cobra: Sok jelentést kaptam olyanoktól, akik ezt állítják, de az én magas szintű forrásaim nem erősítik ezt meg. Az én forrásaim alapján ez nem fog megtörténni.

Debra: Ben Fulford azt állítja, hogy a Blue Beam projekt utolsó kísérletként egy hamis Armageddon show-n munkálkodik. Te is így látod?

Cobra: Nem. Vannak olyan emberek, akiknek vannak tervei, frakciók, akik ezt szeretnék megtenni, de ez technikailag nem megvalósítható. A Fényerőknek nagyobb ereje és több erőforrása van ahhoz, hogy megakadályozzák ezt. Tehát ez nem reális. Nem gondolom, hogy ez megtörténik.

Debra: A közelmúltban szokatlan területeken zajlottak földrengések - ezek természetesek vagy a földalatti bázisok megtisztítása miatt történtek? Mi a bázisok és a Kiméra jelenlegi helyzete?

Cobra: Bizonyos esetekben a földalatti bázisok tisztítása folyik. Más esetekben nagy a nyomás az energiamezőn, következésképpen nagy nyomás éri a tektonikus lemezeket. A Kiméra csoport közvetlenül vesz részt a kvantumháborúban, és vesztésre állnak. Ez volt az egyik fő támadásuk az elmúlt néhány hónapban, és nagyon sokat veszítenek, különösen az elmúlt hetekben. De erről nem mondhatok többet.

Debra: Oké. Tudjuk, hogy az 5G súlyos veszélyt jelent az immunrendszer számára, jelentős szerepet játszva ebben a járvány tervben. A Tesla Starlink műholdakon keresztül telepített 5G technológiák referenciáiban valójában ezt viszik tovább? És ha igen, meg tudjuk valahogy akadályozni? Hogyan leszünk képesek ezeket az ártalmas frekvenciákat kezelni, melyeket a bolygó felé sugároznak?

Cobra: Igen, ez a terv egy bizonyos fokig megvalósult. A sötét erők valamelyest haladnak előre az 5G hálózatok kiépítésével a felszínen és a keringési pályákon. De a Fényerők ugyancsak fejlesztenek egy technológiát, hogy ezt közvetlenül megakadályozzák. Tehát ismételten, ez egy háború.

Debra: Lehetséges, hogy megállítsuk az 5G-t azáltal, hogy Cintamani köveket ásunk el?

Cobra: A Cintamani kövek meg tudják erősíteni az immunrendszert és az energiamezőt, tehát közvetetten segíthetnek egy bizonyos mértékig az 5G -vel szemben, de ez nem az 5G megállítására szolgáló technológia. Cintamani stones can strengthen your immune system and your energy field, so indirectly they would help to a certain degree against 5G, but it's not a technology to stop 5G.

Debra: You have mentioned in the past that the Cathars used Cintamani stones to open portals. Can you explain why they were doing this and what purpose those portals served?

Cobra: Some of the highly initiated, those Cathars who were initiated to higher grades of their order and some of the Templars who were also initiated into the Goddess mysteries, used this to communicate with non-physical positive ascended beings and also ascended Goddesses, such as Goddess Isis. They were using Cintamani stones to create a portal to connect the physical plane with higher dimensions and they were quite successful sometimes.

Debra: Would you suggest that members of the Sisterhood of the Rose use their stones to open portals like this?

Cobra: If they're capable and they are skilled enough, yes.

Debra: What skills would be required to do this?

Cobra: First they would need to have enough understanding, both intuitively and mentally, of how this kind of portal works. This is advanced work, it’s not for everybody.

Debra: In the past you mentioned that Cintamani stones are being positioned into dance floors around the planet in order to help facilitate the contact experience with positive ETs within the mainstream rave culture. Can you explain how that works? Are dancers able to have this contact when dancing in a trance state?

Cobra: Actually, yes. There was a project when certain amounts of Cintamani stones were placed in sacred geometry patterns around the dance floors at certain trance parties and people were having contact experiences with positive extraterrestrial beings as a result of that field.

Debra: Interesting. Does dancing increase your ability to connect?

Cobra: It can.

Debra: Now that we are getting incrementally a closer to the Event, are there additional things we can do with our Cintamani stones to add to their effectiveness, such as pairing them up with other powerful stones?

Cobra: That is not necessary. If you have your guidance, you can do it, but it is not in the primary goal of a Cintamani stone.

Debra: Their primary goal is purification?

Cobra: The primary goal of a Cintamani stone is to be your own personal stone to connect with your higher self, to assist your own ascension process, to melt your implants. For mission work, you can plant your stones in positions in a planetary energy grid in the ground.

Debra: Do you suggest having a personal stone as well as planting in the ground as a grid?

Cobra: Yes.

Debra: Speaking of the Event, I’d like to ask you a few questions in reference to that. A few months ago you said that the Betelgeuse star in the Orion constellation is dimming and that this is a good indicator that we are close to the breakthrough. Yet scientists have now said it looks like the dimming has stopped. What is the update with it?

Cobra: Yes, the dimming has stopped. It was just one phase before the final Supernova explosion, but it was a good sign that the time of duality is over.

Debra: And so stopping the dimming is not a negative sign?

Cobra: No, it means it just passed a certain phase and we're entering the next phase.

Debra: Good. In our last meditation in January we were fortunate enough to push us over the threshold into the next phase of the Compression Breakthrough, the Bubble Rising subphase of the nucleation phase. This phase has exponential growth that culminates to a boiling point, in our case, the Event. We are definitely experiencing the “end time madness” of this phase, but how can we instead experience more growth of Bubbles of Heaven in our lives?

Cobra: For Bubble of Heaven to be experienced, you need to go to nature away from people, because now the vast majority of the surface population is completely enmeshed in this pandemic drama. A lot of fears and programs are being triggered. You need to be at least 30 yards away from the nearest human being to experience Bubbles of Heaven. Extreme social distancing is needed if you wish to experience Bubbles of Heaven right now.

Debra: I’m glad you mentioned 30 yards because I was going to ask, if you’re in a busy city could you go into a city park, but chances are there’ll be lots of people there, so you’re suggesting going someplace where you’re 30 yards away from other people?

Cobra: At least.

Debra: Excellent advice. Can you give us an idea how quickly we are moving through this phase and how long it might last? People are asking, how long can we expect the end time madness to go on? Are we still right before the dawn of the new Golden Age?

Cobra: I would not give any dates or any time frames because this is actually a question when the Event will happen, which of course, I cannot answer. I think by describing this Bubble Rising phase, we have a pretty good understanding of where we are in the liberation process.

Debra: Has the coronavirus pandemic slowed this phase down? Will a successful meditation on April 4/5 speed this phase up?

Cobra: Actually the coronavirus pandemic has accelerated the process towards the Event because the light forces in their effort to stop the virus have accelerated the clearing of the plasma plane so much that the Event will basically happen sooner than expected.

Debra: Oh wonderful! And I'm sure our meditation will help that along as well!

Cobra: Yes, yes.

Debra: In the notes for the Ascension Conference in Taipei last year, it indicates that in addition to the toplet bombs being removed, the surface population needs to be ready before the Event can happen. What kind of readiness is needed and does it have to do with this upcoming meditation?

Cobra: Actually, the surface population had achieved this readiness with this global quarantine training. This training, this experience, has proved that the surface population is ready. So when everything else is ready, the surface population will be able to handle the Event—actually will be able to handle the Event better than it was originally expected, so this is the good news as a result of all those mass lockdowns around the planet.

Debra: Wow, yay humanity! Do the light forces conduct a psychological assessment of each lightworker or human being? And if this assessment is not satisfactory, will it affect the Event/ascension timeline? Or, as you just said, we were sort of proving ourselves as being ready?

Cobra: I would say the behavior of key lightworkers in key moments can definitely influence the timeline quite much. It has been proven many times in the past. Certain people have drastically improved the situation, while certain people who could have improved the situation have, to put it mildly, completely screwed up. So both things did happen a lot. Light forces, of course, have psychological evaluations of key people. They have to constantly adapt their plans, certain aspects of their plans because most of their plans are not dependent on the surface population, but certain aspects of them are. They need to evaluate and constantly adapt their plans regarding the actions of certain key people to a certain degree.

Debra: Will some starseeds and lightworkers be going up to ships temporarily for training and healing prior to the Event?

Cobra: Not physically, but in your dreams. you might have a nice experience on the motherships already.

Debra: How is it determined who will have these experiences?

Cobra: Those who are ready and those who will, of course, assist in the plan of the planetary liberation. This is not a curious thing. It's mission-oriented.

Debra: If this happened to us, would we have recollection of this happening?

Cobra: Depending on the case. Some people would have recollections, some would not. Certain aspects of memory would be removed before you come back into the physical body for security purposes.

Debra: A lot of people are having dreams about being on ships or visions.

Cobra: Exactly, yes.

Debra: I’d like to ask you about ascension. Does this window still close in 2025?

Cobra: As I said, the Event is expected to happen before the end of 2025. That is the goal.

Debra: The Event, but not necessarily Ascension.

Cobra: Ascension is a process. It is not something that would happen overnight.

Debra: Right. Is the plan still to have three waves of ascension?

Cobra: Yes.

Debra: How long after the event will the first wave occur?

Cobra: It is expected, I would say, one or two years after the Event.

Debra: I know we're all in the Ascension process right now, but you're saying some of these waves could potentially happen after 2025?

Cobra: Yes, it's possible.

Debra: Is there anything we can do to speed that up closer?

Cobra: As I have said, what is important now is to participate in mass meditations. It is also important, especially for the lightworkers and lightwarriors, is to cooperate and don't fight with each other. Of course, I have repeated that hundreds and hundreds of times. Many are not listening to this, so I don't know even why I should answer questions like this anymore.

Debra: Ha, right? Is there anything lightworkers can do on a daily basis to help manifest the Event timeline, to prepare themselves for the Event, for ascension? You mentioned going in nature, meditating—is there anything else you can suggest?

Cobra: I would say listen to their higher guidance and really act upon it. Do not have just a theoretical concept. Really connect with your higher self, and when you get your guidance, do it.

Debra: What about transmuting our fears and shadows? That work is quite important to do right now, right?

Cobra: Yes. Regarding transmuting shadows, I would say be sincere with yourself. Do not lie to yourself. Admit things to yourself, and then you will have the opportunity to transmute it.

Debra: How do we continue to hold the light if we are doing deep trauma healing work?

Cobra: Actually, as a result of deep trauma healing work, more light always comes. So when you're in the middle of a clearing process, it might feel that everything is dark and there is no hope and there is no light. But after you just persevere and you are just a witness to the process and you don't identify yourself with the process and just persevere, you will discover that each time you clear one layer of trauma, more light is present within you.

Debra: What about if you have repressed memories of trauma? Is it necessary for those memories to be revealed to fully heal?

Cobra: I would say a certain critical mass of memory needs to be given back. I will not say every particular detail, but you need to have a basic understanding of your timeline of how your life went and what happened.

Debra: Is there a way to access some of these repressed memories?

Cobra: Yes, there are many ways to access them, but I will not go into detail. This is something for a qualified therapist to discuss.

Debra: OK, I understand. This question was received several times, and I would like to ask it since my mother recently transitioned. Are things less challenging now for the human souls on the non-physical planes since the clearance of negative entities on those planes has been accelerated? What happens to those who die before the Event?

Cobra: Yes, conditions on higher planes have improved. It is not as dark as it was. So for those who have transitioned from the physical existence, now things are getting progressively better.

Debra: Are they going back into the reincarnation cycle or are they kind of being held until the Event?

Cobra: I would say a small percentage of them chooses to incarnate again or they are tricked/persuaded to incarnate again, depending on their position. But most of them are staying on higher planes, waiting for the transition to occur.

Debra: OK, wonderful. Many people are experiencing physical problems. They tend to feel tired or emotionally out of control, some have heart palpitations or insomnia. Are these symptoms of energy cleanup before ascension, or are they attacks? What can we do to deal with these issues?

Cobra: It's a combination of all of this. There are still implants, biochips, scalar technology, and entities. But there's also a purification process taking place, so all this has an impact on the physical body. Again, one of the keys here is to spend some time in nature because then you can reconnect with the pure crystalline energy and can help both your energy field and your physical body.

Debra: So get outside people! I know we’ve talked about a lot today, but I just have a few more questions regarding Sisterhood of the Rose. One question that has come up very often is how can Sisterhood of the Rose groups continue to hold weekly meetings if their area is in lockdown?

Cobra: Of course now in a situation like this, you cannot have physical things obviously. But what can we do? We still can have meetings on Skype, Zoom, or whatever you're using to connect.

Debra: So doing these virtual meetings, is there something additional we can do to keep our impact strong and maintain the Goddess vortex?

Cobra: You can use the same protocol as for the physical meetings.

Debra: OK. And we’ll still be able to keep the vortex active and still continue to do our work?

Cobra: Yes, yes.

Debra: What can Sisterhood of the Rose groups do to stabilize the most positive ascension timeline and terminate the coronavirus outbreak?

Cobra: What is necessary for the participants is to invoke Goddess energy. Not just in the moment of meditation, but also in daily life to spread positive Goddess principles wherever they go.

Debra: Oh I love that, I love that! Are there any particular Ascended masters or Goddesses we should call upon to assist?

Cobra: It is up to you.

Debra: OK, we have access to all of them, so you’re saying if you have a personal connection to call upon those. What can we do to attract Soul families to us in this current world … or will this prove to continue to be a challenge until after the Event?

Cobra: You can use the Goddess vortex meditation which can also attract your soulmates and soul families. But unfortunately before the Event, many of those people are compromised. They are not awakened and they are under control. It proves to be a challenge until the moment of the Event to a great degree.

Debra: And one last question, Cobra. You have said that, “The world as we know it has ended.” What words of encouragement can you share that would decrease our fear regarding current—and potential future—challenges and chaos that we are facing during this end time madness, words of hope and inspiration?

Cobra: You can see this current epidemic situation as a global purification process. Humanity as a whole has to face their fears. Humanity was almost completely in denial about almost everything. What is happening now is acknowledging the truth. Humanity is facing the mirror which is an extremely healing experience, although it is quite challenging, the result of this will be a much healthier society. The result of this will be the foundation will be laid for the real grounded, balanced Age of Aquarius, and this is what we all want.

Debra: Absolutely! And again, our meditation is coming up April 4th and 5th, check your time zone for that. Cobra, we’re excited to reach critical mass—actually let's reach a million people for this meditation, yes?

Cobra: Yes, let’s reach one million people, why not? Everything is possible. One million people meditating, that will be awesome. This will be something that the light forces will see as a sign, a beautiful sign, that we are ready for the next step.

Debra: Absolutely, and we can play a very, very important role during this very important time in the history of the universe!

Cobra: Yes, Exactly.

Debra: Alright well, thank you so much today Cobra, we have enjoyed this very much and appreciate all of the information and… Victory of the Light, thank you!

Cobra: Victory of the Light!

--- End of transcript ---

Victory of the Light!

https://www.sisterhoodoftherose.network

https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/04/a-rozsa-rendje-interjuja-cobraval.html

Hozzászólások