Telos

Spirituális hírek, fordítások

Vízöntő Kora Aktiváció jelentés

Cobra Logo
  1. december 28., hétfő

Vízöntő Kora Aktiváció jelentés


Az aktivációnk hatalmas siker volt, sok-sokszorosan haladtuk meg a kritikus tömeget. Több, mint 400.000 ember vett részt a meditációban.

A meditáció erős energiavillanást küldött a bolygó energiarácsába, amelyre a tektonikus lemezek is reagáltak és vulkánok is kitörtek:

https://eu.usatoday.com/videos/news/nation/2020/12/21/webcam-shows-overnight-eruption-hawaii-volcano/3997562001/

https://www.rt.com/news/510403-etna-erupts-shoots-lava-sicily/


December 21-én este, pontosan 19:22-kor (magyar idő szerint) egy nagyon erős, az M87 galaxisból érkező tiszta galaktikus Szeretet energialökés érte el a bolygó felszínét. Az energiaimpulzus kb. 10-15 másodpercig tartott, és elég erős volt ahhoz, hogy azonnal eltávolítsa az összes még megmaradt, a földfelszín közelében felhalmozódott elsődleges anomália kb. 10%-át.

1221


Sok meditáló ember érezte ezt az energialökést, amely néhányunknak azonnali érzelmi, spirituális és egyeseknél fizikai gyógyulást is hozott. Sok traumatikus esemény törlődött ki néhány Fénymunkás és Fényharcos energiamezőjéből, és a szív hatalmas gyógyulása történt meg.

Azóta a bolygó felszínén lévő elsődleges anomális tisztítása zajlik.

A Fényerőknek 1996 óta először sikerült a bolygó felszínén lehorgonyoznia a tiszta Fényt is. Sok Fénylény és Istennő volt jelen az energiatestükben a meditáló emberek körül, és sikerült elég részletes mintát venniük a Mátrix struktúrájából. A Mátrix kvantumszerkezetének jobb megértésével most teljes erővel távolítják el az egzotikus kvantum sötét technológiákat. A felszínen élő emberiség implantátumainak fokozatos tisztítását is megkezdték, és te is segítheted őket ebben a folyamatban az itt említett implantátum eltávolító technikákkal:

http://2012portal.blogspot.com/2015/06/implants.html

Magyarul:

https://telos.hu/posts/2015/Cobra/06/20150619/


És itt:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/05/crack-the-matrix-implants-triangulation-exercises.html


Matrix

A sikeres 12.21-es meditáció után megkezdjük a mátrix lebontását

A Fényerők tovább folytatják a chiméra eltávolítását, amely a tervekkel teljes összhangban, nagyon jól halad. Sikerült már eltávolítaniuk a földalatti chiméra bázisok több mint felét, köztük szinte az összes rendkívül mély földalatti bázist, amelyek több mint 13km mélyen találhatók, közvetlenül a Mohorovičić diszkontinuitás felett, a földkéreg és a földköpeny határán:

https://en.wikipedia.org/wiki/Mohorovi%C4%8Di%C4%87_discontinuity

Magyarul:

http://enfo.agt.bme.hu/drupal/node/1615


Ezenkívül a fizikai chiméra pókok nagy részének is vége. A Fényerők eltávolították azt a "pókkirályt" is, aki a fő okkult erő volt a számtalan háború mögött az emberi történelem során.

Maradt még egy fizikai pókkirály és pókkirálynő pár, akik a Rigel csillagrendszerből érkeztek 1996-ban, azóta a chiméra földalatti bázisán tartózkodnak Kongó alatt. A hím tag a fő okkult erő a Föld bolygó karanténállapota és a koronavírus lezárásai mögött (2. karanténfázis), míg a női pók a fő okkult erő, aki gátolja a Lélekkel való kapcsolódást és a feltétel nélküli szeretetet. Mindkettőjüket hamarosan eltávolítják.

2019 szeptemberében figyelmeztettem a pénzügyi újraindítás jezsuita verziójának terveire, amelyet 2020. januárjára terveztek:

http://2012portal.blogspot.com/2019/09/2020.html

Magyarul:

https://telos.hu/posts/2019/Cobra/09/05/20190905/


A jezsuiták igencsak járatosak az asztrológiában, és régóta tudják, hogy a 2020. januári Szaturnusz-Plútó együttállás volt a legjobb esélyük, hogy terveiket bevessék, és ekkor dobták be a koronavírusról szóló első nyilvános bejelentéseket. Nézzük, mi állt a terveik mögött.

A BRICS (egy Brazíliát, Oroszországot, Indiát, Kínát és Dél-Afrikát tömörítő szövetség) 2014-es és a keleti pozitív szövetség 2015-ös megalakulása után a jezsuiták fő bázisukat Kínába helyezték át, és sok cabal ügynököt helyeztek át oda. Azok az ügynökök sok pozíciót elfoglaltak a kínai kormányban a 2015-2019-ig tartó időszakban, és megkezdték a beszivárgást Nyugatra:

https://www.naturalnews.com/2020-12-05-situation-update-dec-5th-operation-warp-speed-ccp-conspiracy-vaccines-military.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9046783/Leaked-files-expose-mass-infiltration-UK-firms-Chinese-Communist-Party.html

https://nypost.com/2020/12/11/chinese-honey-trap-could-hold-thousands-of-operatives/

https://gnews.org/440581/


A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy a kommunizmust a jezsuiták találták ki.

https://exploringrealhistory.blogspot.com/2020/10/a-final-three-way-game.html


Ami még kevéssé ismert, az az, hogy ezek a Nyugatra beszivárgó kínai ügynökök között több pozitív Vörös Sárkány tag is elvegyült, akik a Kínai Kommunista Párt tagjainak adják ki magukat.

Az Orsini fekete nemesi család a világjárvány mögött álló fő erő a középkor óta, amikor megtervezték a fekete pestist, és az oltási programok mögötti fő erőt is ők jelentik.

Bill Gates, Anthony Fauci és Soros György, a kínai kormány legfelsőbb szintjein álló bizonyos embereivel együtt az Orsinik fő csatlósai, akik lehetővé tették a világjárványt és a lezárásokat:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=159744

https://blog.nomorefakenews.com/2020/12/07/the-china-lockdown-sun-tzu-and-the-art-of-war/


Ahhoz, hogy előkészítsék a terepet a Nagy Újraindítás jezsuita verziója számára. Ezt a jezsuita oktatásban részesült Klaus Schwab itt mutatja be:

https://www.weforum.org/great-reset/


A jezsuitákból hiányzik a kreativitás, és az egyetlen dolog, amit el tudtak érni, hogy ellopták a pozitív pénzügyi Újraindítás ötletét, és azt tervezték, hogy ellenünk fordítják:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html

Magyarul itt:

https://telos.hu/posts/2012/Cobra/04/28/20120428/


Jesuit

"Nem, nem, ezt nem szabad megtennünk, barátom - mondta az ördög. Meg kell várnunk, míg megtalálják a papírt, rajta az IGAZSÁGGAL és a szívükhöz szorítják azt - mondta a legnagyobb magabiztossággal. „Így várni fogunk... megvárjuk, hogy ők szervezzék meg. Igen, mindig arra várunk, hogy az IGAZSÁG köré szerveződjenek. Miután elvégezték az összes piszkos munkát, csak át kell vennünk, amit oly idealista módon megszerveztek."


A jezsuiták, a Rothschildok és a Rockefeller frakciók trilaterális (háromoldalú) megállapodásokat kötöttek, hogy terveikhez egyesítsék erőiket:

https://www.rt.com/op-ed/509405-pope-vatican-global-capitalism/


Mindenesetre a negatív Nagy Újraindítás NEM lesz sikeres:

https://www.armstrongeconomics.com/armstrongeconomics101/ai-computers/how-our-ai-computer-forecasts-the-failure-of-schwab-world-economic-forum/

https://alt-market.us/is-the-globalist-reset-failing-the-elites-may-have-overplayed-their-hand/


Bár a terveik nagyon közel kerültek ahhoz, hogy ténylegesen megvalósuljanak:

https://edition.cnn.com/2020/12/27/tech/coronavirus-vaccine-passport-apps/index.html

https://www.weforum.org/projects/commonpass


Eközben a pozitív Sárkány erők csendben dolgoznak a színfalak mögött. Legtöbb tervüket még nem lehet nyilvánosságra hozni, az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy támogatják a kínai civil űrkutatást, a nyilvánosságra hozatalra készülve megpróbálják elérhetővé tenni a nemzetközi közösség számára:

https://www.space.com/china-sharing-chang-e-5-moon-samples

https://www.space.com/china-fast-radio-telescope-open-international-scientists


Eközben a tudósok a Proxima Centauriról érkező rádiójeleket kutatják:

https://www.theguardian.com/science/2020/dec/18/scientists-looking-for-aliens-investigate-radio-beam-from-nearby-star

Magyarul itt:

https://www.origo.hu/tudomany/20201220--idegen-civilizaciora-utalo-jel-erkezett-a-legkozelebbi-csillag-felol.html


Ding Yu, egy kínai popénekes, akit a Kínai Világűr Tudományos és Technológiai Kommunikációs központja júniusban jelölt ki az űrzene promóciójának nagyköveteként, december 19-én egy Vízöntő kora című dalt énekelt a kínai nemzeti tévében, amiben a meditációnkat reklámozta:

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ja&u=https://ameblo.jp/cobrameditation/entry-12645342387.html&prev=search&pto=aue

https://tv.cctv.com/2020/12/19/VIDEJ0oToL8qigwc5LLG5edv201219.shtml


A csapatom elrendezte, hogy a híres Haim Esheddel készült exopolitikai interjút teljes egészében lefordítsák héberről angolra. Bár az abban az interjúban szereplő titkos információk nem 100%-ig helyesek, maga az interjú sokak számára érdekes lesz:

https://www.welovefirstcontact.com/2020/12/head-of-israeli-space-program-aliens.html


A pozitív frakcióknak sikerült beszivárogniuk az Űrhaderőkhöz, eltávolítva néhány ottani chiméra ügynököt. A jövőben valamikor az Űrhaderő fontos szerepet játszhat majd az emberiség és az Ashtar Parancsnokság közötti Első Kapcsolatfelvételben:

https://www.zerohedge.com/technology/space-force-personnel-will-be-called-guardians


A The Portal könyv erről a blogról származó posztokkal frissített verziója itt érhető el:

https://portal-report.com/


És egy könyv a Tachyon Kamráról pedig angolul itt:

https://www.tachyonhungary.com/book/?lang=en


Magyarul a következő linken érhető el:

https://www.tachyonhungary.com/tachyon-kamra-konyv/


Aq

A legjobb csak ezután jön:


https://www.youtube.com/watch?v=lX4MnFkrOZI


A Fény győzelme!


Fordította: MCCS


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások