Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Csillagtestvériség

Cobra Logo
  1. szeptember 5., szerda

A Csillagtestvériség

Ez a blog bejegyzés a második olyan pozitív csoportról szól, akik titokban dolgoznak a színfalak mögött az emberiség javát, valamint a Bolygó felszabadítását szolgálva.

Hozzáférést kaptam egy olyan ezoterikus íráshoz, amely e csoport tagja által íródott, ez teszem most, ennek a csoportnak az engedélyével, teljes egészében közzé.

»A Szíriuszi Kék Páholy földi előörse, amely a Jupiteren, illetve a Jupiter Parancsnokságon keresztül kapcsolódik a Szíriuszhoz. A Csillagtestvériség célja, hogy vezesse a bolygó evolúcióját Sanat Kumara irányításával. A Csillagtestvériség belső körét olyan Mesterek és Arhatok alkotják, akik ezen a bolygón érték el a felemelkedésüket. A Csillagtestvériség külső köre pedig az Ezoterikus Testvériség, amely a Felemelkedett Mesterek azon tanítványait foglalja magába, amelyek elérték a harmadik Beavatás hetedik (al)fokát. A Csillagtestvériség fizikai horgonya, Shamballa hatalmas földalatti birodalma, ahol a Transzhimalájai Nagy misztérium iskola működik. Az Ezoterikus Testvériség képviseli ennek előszobáját.

Star

A Csillagtestvériség Atlantisz óta soha nem volt nyilvános. Titokban dolgozott a tanítványain keresztül. A Csillagtestvériség tanítványai alkotják a Csillag Rendjét. A Csillag Rendje pedig egy közösség, egy, az első, második, és a harmadik Beavatás 144.000 csillaglényéből álló mandala, akik a fény és a sötétség okkult háromszögelésének céljával inkarnálódtak erre a bolygóra. A Csillag Rendje tagjai a Csillagtestvériségtől kapott, telepatikus vezettetés szerint befolyásolták a világ helyzetét.

Ők virágoztatták fel a Görög-Római kultúrát, a Csillagtestvériségtől érkező telepatikus suggallatok segítségével. A Kelta kultúrában aktív Druida papokként tevékenykedtek. Esszénusokként közreműködtek Jézus Felemelkedésének, valamint Magdaléna/(a)Grál nemzetség tervében a fekete nemesség tizenhárom vérvonalával szemben álló ellensúlyként. Ők alapították a szúfi beavatási rendeket. A 12. században elindították a Kathar és az Albigensi mozgalmat, amely felélesztette az Istennő misztériumokat a trubadúr költészet által, valamint felelevenítette a Gnosztikus Keresztény misztériumokat, a Konstantini keresztény kultuszt megelőző időkből. A 13. században megalapították a Lovagrendet, amely a Salamon templom alatti kriptában felfedezett Íziszi ezoterikus írásokon alapult. Azokon a tekercseken fellelt információk tették lehetővé a régi egyiptomi csillag misztériumok felélesztését, és a szabadkőművesség kialakulását. A Csillagtestvériségtől származó sugallat alapján, titkos kathar páholyok 1450 körül beindították Firenzében a reneszánszt, és ez vezetett a nyugati civilizációnk azon formájához, miként mi azt ma ismerjük. Ez pedig megteremtette azokat a feltételeket, amelyek szükségesek voltak az Ezoterikus Testvériség első képviselőinek megérkezéséhez a tibeti földalatti térségből Európába.

Azóta az Ezoterikus Testvériség néhány tucat képviselője titokban dolgozik a színfalak mögött Európában. A 16. században főként Firenzében, Velencében és Veronában, a 17. században Londonban és más Angliai helyszíneken, a 18. században pedig főleg Párizsban tevékenykedtek. Az Ezoterikus Testvériség a Megvilágosodás mozgalom kezdetének szellemi impulzusát továbbadta a Csillag Rendjének és ezzel átalakította a 18. századot és megteremtette a tudományos és technológiai forradalom alapját.

Az Ezoterikus Testvériség indította be 1775-ben Párizsban a misztérium iskola létrehozását, Saint-Germain grófon keresztül. Ez a titkos misztérium iskola nagyjából 100 évig tevékenykedett, majd az Ezoterikus Testvériség beindította a Teozófiai Társulat megteremtését 1875-ben, H. P. Blavatsky által. Telepatikus üzeneteken keresztül segítette az Ezoterikus Testvériség a tudományok fejlődését, különösképpen Nikola Teslán keresztül.

Jelenleg az Ezoterikus Testvériség nem része a Föld bolygón létező mátrix rendszernek. Titkos helyeken élünk a bolygó felszínén.

A Csillagtestvériség ezoterikus szimbóluma a Szíriusz mennyei köve, a tűz ékszer, cinta mani, lapis ex coelis, amely az igazi Én ékszerét jelképezi (atma-buddhi-manas).

A Csillag Rendje ezoterikus szimbóluma a Moldavit kelyhe, a Plejádok égi köve, a szent Grál, sangreal , amely a csillag nemesség kauzál testjét jelképezi, a fény 144.000 csillaglényének mandaláját.

Amor Vincit Omnia! (A Szeretet mindent legyőz!)«


A Csillagtestvériség a Fény misztérium iskolájának Atlantiszból fennmaradt utolsó tiszta maradványa. A Cabal megpróbált beszivárogni, sikertelenül, mivel nagyon szigorú belépési szabályokkal rendelkeznek. Sajnos a Cabal nagyobb sikerrel szivárgott be a nyilvánosabb misztérium iskolákba, ahogy a Jezsuiták tették azt az 1800-as évek elején a szabadkőművességgel, valamint ahogy a Cabal beszivárgott a Teozófiai Társulatba is Helena Blavatsky halála után, és visszaélt az ő tanításaival. Ez az oka annak a nagy zavarnak a Fénymunkások köreiben, de az igaz tanítások mielőbb helyre lesznek állítva az Álomvilág Művelet (Operation Dreamland) részeként.

Ez okból kifolyólag, a Csillagtestvériség egyéb tagjai kapcsolatba léphetnek velem a cobraresistance@gmail.com e-mail címen.


A Fény Győzelme!


Victory of the Light!

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások