Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Kibővített Terv

Cobra Logo

Friday, July 13, 2012

A Kibővített Terv


Kibővült a Föld felszabadításának eredeti terve. Kevesebb lesz a beszéd, több lesz a cselekvés:

  1. Kevesebb információ lesz feloldva a titkosítás alól és átadva az átlag lakosság számára. Ennek az az oka, hogy az átlag lakosság felébredett része alulteljesített abban a tekintetben, amit azzal az információval kezdett, amihez hozzájutott. Stratégiailag nem bölcs dolog olyan információkat felfedni, amelyeken még a felébredett lakosság is nevet, ugyanakkor a cabal pedig felhasználja a Fény hátrányára.

Továbbra is fogok majd információkat és frissítéseket közölni, de bizonyos dolgokat visszatartok a megfelelő pillanatig.

  1. A Mátrix elkezdett repedezni a tömegmédiában. A repedések egyre tágulni, szélesedni fognak.

A tömeges letartóztatások forgatókönyve kezd kiszivárogni a fősodratú médiába. Véleményem szerint, ezek a cikkek egy kissé túlzottan erőszakosak, de sikerült átjuttatnia azt az üzenetet, hogy bizonyos emberek tetteit meg kell állítani:


http://www.washingtonsblog.com/2012/07/mainstream-economist-we-might-need-to-hang-some-bankers-to-stop-illegal-behavior.html

És talán szeretnéd aláírni ezt a petíciót:

https://secure.avaaz.org/en/bankers_behind_bars_f/?fpla


Majdnem félmillió ember írta alá három nap alatt. Benne van annak a lehetősége, hogy elérjük a kritikus tömeget, és néhány valódi változást indítsunk be. Terjesszétek! Kaptam arról jelentést, hogy a petíció honlapja Internet Explorerben blokkolva van. Ha számodra sem elérhető, próbáld Firefox-szal, vagy valamelyik másik böngészővel.

A fősodratú média a nyilvánosságra hozatalról is kezd beszámolni. Ezt elolvashatjátok:

http://content.usatoday.com/communities/ondeadline/post/2012/07/ex-cia-agent-roswell-nm-incident-really-happened/1#.UAB7JJHB29v


És ezt is:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2171872/Tony-Blair-received-MOD-briefing-UFOs-prime-minister-concerns-disclosure-classified-information-alien-life-forms.html#ixzz20QIJvemrReply

  1. Az Eseményt megelőzően, egy adott pillanatban, lesznek bizonyos intézkedések, amelyek tagadhatatlanul bizonyítják majd a felébredett lakosság számára, hogy a Terv igazi, és valóban léteznek Fényerők, akik a bolygószintű felszabadításért dolgoznak.

  2. A kapzsiság és a hatalom iránti vágy e bolygó Fényerőinek (Pozitív Katonaság, Fehér Sárkány Társaság...) köreiben, érthető és tolerálható egy bizonyos pontig, mint az emberi természet eredendő része. De amikor ez már kezd műveleteket akadályoztatni, késleltetést okozni, vagy amikor bizonyos szenvedés meggátolható lenne az átlag lakosság köreiben, és ez mégsem történik meg, akkor az ezekért felelős személyek el lesznek számoltatva. Az Ellenállási Mozgalom a felszíni Pozitív Csoportok minden műveletét ellenőrzi, és pontosan tudja, ki mit csinál.

Aurora2

  1. Az Ellenállási Mozgalom a bolygó felszínén lévő Pozitív csoportoknak egy bizonyos, korlátozott időkeretet fog adni, hogy maguk vigyék véghez a tényleges felszabadítást. Amennyiben ebbe belebuknak, az Ellenállás közvetlenül fog intézkedni, függetlenül a Pozitív csoportoktól és az átlag lakosságtól. Ez az Omega Főnix Művelet második része. Ha szükség lesz az Omega Főnix Művelet 2-re, az több kellemetlenséget fog okozni az átlag lakosság számára, mert egy picit súlyosabb fennakadások lehetnek az ellátási láncon belül. Zöld Jelzés (előzetes bejelentés a felszíni lakosság számára) az Omega Főnix Művelet 2-ről lehet, hogy lesz, lehet, hogy nem lesz kiadva.

  2. Az "elszigetelés", ahogy számos csatorna nevezi, nem lehetséges. A cabal tényleges fizikai letartóztatására kerül sor. A pozitív Földönkívüli erők csak a távolból fognak asszisztálni a Fény gyógyító és kiegyensúlyozó technológiáikkal annak biztosítására, hogy a lehető legkevesebb erőszak történjen.


A Fény győzelme!


Fordította:MCCS


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások