Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Cabal eltávolítása

Cobra Logo
  1. május 2., szerda

A Cabal eltávolítása


Első szakasz: Letartóztatások


A Cabal annyi kárt okozott a társadalomnak, hogy azonnal meg kell állítani. A Cabal letartóztatása az egyetlen megmaradt lehetőség. Vannak a New Age mozgalmon belül olyanok, akik ezzel nem értenek egyet, mondván, az erőszak még több erőszakot szül. Meg kell érteniük, hogy ez az eljárás nem erőszakhoz vezet, hanem megvédi az ártatlanokat a Cabal szociopatáitól. Minden egyes nap, amíg ez nem történik meg, a Cabal tettei miatt 25000 ember hal éhen. Ezért cselekvésre van szükség, amint minden készen áll, el fogjuk távolítani a Cabalt a társadalomból.


Második szakasz: Ítélkezés


Az Eseményt követően a háttérhatalom tagjai börtönbe kerülnek, a külvilággal való minden kapcsolat nélkül, egymástól elkülönítve.

Ekkor kezdődik az ítélkezési eljárás az egész emberiség részvételével. Ez tömeges katarzist és drámai gyógyulást hoz az emberiség számára, mert láthatják, ahogy ezeket a bűnözőket végül felelősségre vonják tetteikért. Az emberiség egésze dönt majd arról, mi történjen ezekkel az egyénekkel, hogy elérjük az új egyensúlyt.

Néhányuknak amnesztiát kapnak. Ez elsősorban azokra vonatkozik, akik az illuminátusok közé születtek, és gyakorlatilag nem volt más választásuk, mint hogy csatlakozzanak a programhoz vagy végeznek velük. Sok jó lélek van közöttük, akik ki akarnak szabadulni. Néhányan ezt már megtették és jelenleg a Fényért harcolnak. Sokan szökni akarnak majd, közvetlenül a letartóztatások kezdete előtt. Az illuminátusok fiatalabb nemzedékei közül sokan nem értenek egyet a programmal, és néhányan titokban segítették a Fényerőket a Cabal felszámolásában. Az esemény után pszichológiai segítséget kapnak, így képesek lesznek beilleszkedni a társadalomba.

A Cabal számos tagja nem kaphat amnesztiát. Ki kell egyenlíteniük múltbeli cselekedeteiket. Akik erre nem képesek vagy nem hajlandók, eltávolításra kerülnek a bolygóról.

Balance

Ennek törvényes folyamatnak kell lennie, melynek során az emberiség egésze hoz döntést. Magánjellegű boszorkányüldözés nem engedélyezett, mert megfosztja a többieket a katarzistól és akadályozza az egyensúly kialakulását. Ez nem a bosszú, hanem az egyensúly helyreállításának folyamata. A bosszú csapda, ami semmit sem old meg. Ne feledd, mi történt a francia forradalom idején. Az Esemény után a korábbi Cabal-tagokkal szemben tilos bármilyen magánjellegű, erőszakos cselekmény. Az ilyen tett jogilag bűncselekménynek fog minősülni.


Harmadik szakasz: Beilleszkedés a társadalomba, vagy szétbontás a Központi Napban


Azok, akik kiegyensúlyozták múltbeli cselekedeteik következményeit, megkezdik a társadalmi beilleszkedés folyamatát. Az új társadalomban nem lehet semmilyen tisztségük. Bárki, aki az új társadalomban valamilyen tisztséget szeretne betölteni, antiszociális személyiségzavar (szociopata) tesztet kell elvégeznie. Ez a teszt meghatározza, hogy képesek-e anélkül ellátni hivatalukat, hogy az embereknek kárt okoznának.

A Cabal legtöbb tagja szociopata - ami röviden azt jelenti, hogy nem képesek azokra a pozitív érzelmekre, melyek emberré tesznek minket. Ez a cikk elég jó összefoglalja azt, hogy kik a szociopaták (antiszociális személyiségzavar) és hogyan viselkednek:

http://www.mcafee.cc/Bin/sb.html


Magyarul itt:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar


A Cabal azon tagjai, akiket eltávolítanak a bolygóról, Galaktikus Bíróság elé kerülnek és a Galaktikus Kódex III. szakasza alapján ítélkeznek felettük:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/galactic-codex-normal-0.html


Magyarul itt:

https://telos.hu/posts/2012/Cobra/04/20120404/


Magyarul a Galaktikus Kódex videó formájában itt:

https://www.youtube.com/watch?v=Qy2wpSlQuVw


Néhányuk képes lesz elfogadni a Fényt és kiegyensúlyozni a múltbéli cselekedeteinek következményeit. Először virtuális valóság szimulációs kamrákba kerülnek, hogy megértsék, mit éreztek az áldozataik, majd megtesznek mindent, amit csak tudnak, hogy mindezt helyrehozzák. Ezután beilleszkedhetnek a Galaktikus társadalomba.

Mások nem lesznek képesek, vagy nem akarják elfogadni a Fényt, és nem egyensúlyozzák ki a múltbéli cselekedeteik következményeit. Ők helyrehozhatatlanok és a Galaktikus Központi Napba kerülnek, ahol újra struktúrálják/újraformálják őket.

Személyiségük és lelkük esszenciája alapvető elemi esszenciává semmisül az Elektromos Tűzben. A Központi Nap elektromos tüze szétbontja a kauzális testüket (a lélek hordozóját). Ezután a lélek individualizált szikrája feloldódik, minden emléke és egyéni vonása törlődik. Visszatér a Forrásba, és az evolúció új ciklusát az elejétől kezdi el.

Ez a folyamat az Első Kapcsolatfelvétel előtt befejeződik. A Földi Galaktikus Konföderációval való első kapcsolatfelvétel után az Univerzumban sehol nem marad sötét egyén.


A Fény győzelme!


Magyar Cobra Csoport


Victory of Light!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások