Telos

Spirituális hírek, fordítások

Az Istennő visszatérése 2012. június 5. – Terjesszétek!

Cobra Logo
  1. május 25., péntek

Az Istennő visszatérése 2012. június 5. – Terjesszétek!

2012-06-05

A Világ Felszabadításának Napja meditáció nagy sikere és a Rács újraindítása meditáció még nagyobb sikere után a bolygó felszabadítására irányuló erőfeszítéseink tovább folytatódnak. Ezúttal a június 5-i Vénusz-tranzit (a Vénusz bolygó átvonulása a Nap előtt) pontos időpontjában fogunk találkozni kis és nagy csoportokban, egyénileg és párokban. Tömegek fognak összegyűlni és vizualizálni az Istennő energia érkezését, hogy 5.000 év óta először esélyünk legyen arra, hogy harmóniában együtt teremtsük saját spirituális sorsunkat, és a háború és konfliktus elavult társadalmát a spirituális megértés fejlettebb társadalmával váltsuk fel. A kívánt hatás eléréséhez 144.000 emberre van szükségünk, akik összpontosított figyelemmel végzik ezt a vizualizációt.

Június 5-én/6-án Vénusz-tranzit lesz, egy ritka kozmikus esemény, amikor a Vénusz bolygó a Nap korongja előtt halad el. Ez a Vénusz-tranzit jelzi majd az Istennő visszatérésének 8 éves ciklusának végét, amely egy korábbi, 2004-es Vénusz-tranzittal kezdődött. Az Istennő energia a Szeretet tiszta női esszenciája, amely segíteni fog nekünk könnyebbé tenni a bolygó felszabadítási folyamatát. A cselekvés férfias energiáira és a befogadóképesség női energiáira egyaránt szükség van ahhoz, hogy ez a folyamat sikeresen befejeződjön. A bolygón a női és férfi energiák újonnan elért egyensúlyának közvetlen következménye lesz az összes sötét entitás eltávolítása.

Venus

Képfeliratok:

A Vénusz együttállása a Földdel 8 év alatt ilyen alakzatot ír le

A Vénusz csillag útja a Földről nézve 8 év alatt ilyen alakzatot ír le

Rosabelle – jelentése: gyönyörű rózsa


Ugyanabban az időben fogjuk végezni ezt a vizualizációt, a Vénusz-tranzit pillanatában, ami június 5-én/6-án lesz.


  • Hawaii – június 5-én 15:30 (HAST időzóna)

  • Alaszka – június 5-én 17:30 (AKDT időzóna)

  • Los Angeles – június 5-én 18:30 (PDT időzóna)

  • Denver – június 5-én 19:30 (MDT időzóna)

  • Houston – június 5-én 20:30 (CDT időzóna)

  • New York – június 5-én 21.30 (EDT időzóna)

  • Rio de Janeiro – június 5-én 22:30 (BRT időzóna)

  • London – június 6-án 02:30 (BST időzóna)

  • Párizs – június 6-án 03:30 (CEST időzóna)

  • Dél-Afrika – június 6-án 03:30 (SAST időzóna)

  • Bulgária – június 6-án 04:30 (EEST időzóna)

  • Moszkva – június 6-án 05:30 (MSK időzóna)

  • India – június 6-án 07:00 (IST időzóna)

  • Peking – június 6-án 09:30 (CST időzóna)

  • Tokió – június 6-án 10:30 (JST időzóna)

  • Sydney – június 6-án 11:30 (AEST időzóna)


Ha a te lakóhelyed nem szerepel a listán, a pontos tranzit központi idejét itt találhatod a lakóhelyedre vonatkozóan:

http://transitofvenus.nl/wp/where-when/local-transit-times/

Ez a link már nem működik

Venus Transit

Képfeliratok:

X-régió (fent) – a tranzit kezdete és vége is látható, de a Nap lenyugszik egy rövid időre a tranzit maximuma körül

Y-régió (jobb alsó sarok) – a tranzit kezdete és vége NEM látható, de a Nap felkel egy rövid időre a tranzit maximum körül

Vastagon szedett képfeliratok balról jobbra:

világos mezőben: folyamatban lévő tranzit Napnyugtakor (június 5-én)

szürke mezőben: nem látható a tranzit

világos mezőben: folyamatban lévő tranzit Napkeltekor (június 6-án)

fehér mezőben: az egész tranzit látható


Instrukciók a vizualizációhoz:


  1. Lazítsd el az elmédet és a testedet úgy, hogy a légzésedre figyelsz néhány percig.

  2. Vizualizálj egy elektromos kék Fényoszlopot, amely a Galaktikus Központi Napból árad ki, áthalad a testeden a Föld középpontjába. Tartsd aktívan ezt a Fényoszlopot néhány percig. Majd képzeld el, hogy egy szeretetteljes női jelenlét egy gyönyörű istennő alakjában leereszkedik az égből, és belép a testedbe. Ha nő vagy, ez a jelenlét harmonizálni fogja a benned lévő nőt, és még szeretetteljesebbé tesz téged. Ha férfi vagy, ez a jelenlét kiegyensúlyozattabbá teszi a cselekedeteidet. Maradj egységben ezzel a jelenléttel egy ideig.

  3. Vizualizálj el egy ragyogó, spirituális jövőt az emberiség számára, ahol a férfiak és nők tökéletes egyetértésben vannak, ahol a társadalmunk túlnő a háborúkon és konfliktusokon, miután az összes sötét entitást, fizikait és nem fizikait, eltávolították a bolygónkról. Vizualizáld, hogy az emberiség összes sebe begyógyul, az egész emberiség inspirálva és vezetve van oly módon, hogy mindenkinek megvan a saját kapcsolata a saját Lelkével és a Forrással. A belső férfi és női aspektusuk tökéletes egyensúlyában.


Kérlek, hogy az instrukciók szerint végezd ezt a vizualizációt, és ne változtass rajta, mert különben nem érjük el a kívánt hatást.


Több információ a Vénusz tranzitról:

http://www.transitofvenus.org/


Az Istennő energiáról itt olvashatsz:

http://www.spiralgoddess.com/


Az Istennő visszatéréséről szóló frissítések itt érhetők el:

https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások