Telos

Spirituális hírek, fordítások

Az új pénzügyi rendszer

Cobra Logo
  1. április 28., szombat

Az új pénzügyi rendszer


Ennek az információnak a nagy része az okkult gazdaság legbelső bugyraiban jártas forrásoktól származik, és az egész világ pénzügyi rendszerének szerkezetátalakítására vonatkozik.


Újraindítás


Ez az Esemény idején fog megtörténni, és tulajdonképpen a művelet része.


  1. nap


Amikor már kellőképpen nagy nyomás nehezedik a Federal Reserve-re, rá lesz kényszerítve az adósságok visszafizetésére, amellyel az embereknek tartozik a tisztességtelen műveletei miatt. Mivel a Fed-nek nincs pénze visszafizetni ezt az adósságot, csődbe megy. Emiatt láncreakció indul el és csődöt fog jelenteni a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS), Nemzetközi Pénzügyi Alap (IMF), Világbank (WB) és világszinten az összes központi bank is.

Az extrém árfolyam ingadozás a piacokon világszintű tőzsdei összeomlást fog okozni. A tőzsdék be fognak zárni, ide értve a New York-i Tőzsdét is (NYSE). Minden pénzügyi eszköz, ide értve az elővételi jogokat és hitel nemteljesítési csereügyleteket (CDS), meg lesz szüntetve.

Az összes titkos számla letiltásra és lenullázásra kerül. A cabal minden nyilvános számlája zárolva lesz. Az összes ingatlanárverés befagyasztásra kerül, akárcsak az összes állami- és magánadósság (jelzáloghitelek, kölcsönök, hitelkártya tartozások).


2-7. nap


A bankok zárva lesznek és nagy lesz a bizonytalanság és a zavarodottság. Egyes vállalkozások is bezárnak ideiglenesen. Néhányan, akik nyitva maradnak talán elfogadnak készpénzt, mások viszont csak arany- vagy ezüstérméket. A hitelkártyákat nem fogják elfogadni, mivel a rendszer össze fog omlani. Kisebb problémák lehetnek az ellátási rendszerben, ezért bölcs dolog lenne valamennyi élelmiszert és üzemanyagot felhalmozni.


Újraértékelés (RV-Revaluation)


Körülbelül 1 héttel az Esemény után


Még mindig lehetnek enyhébb gondok az ellátásban.


Bevezetésre kerül az Új Pénzügyi Rendszer. A Yamashita arany lesz a fedezete. Ezt az aranyat olyan helyeken tárolják, amelyeket még nem hoztak nyilvánosságra. A Yamashita arannyal nem fognak kereskedni a nyílt piacokon. Az új rendszer alapját a következő pénznemek csoportja fogja alkotni: USA dollár, Euró, Angol font, Svájci frank, Japán jen, Kínai jüan.


Treasure

Azok a bankok, melyek nem kötődnek szorosan a Federal Reserve-höz, és nem mentek csődbe, újra kinyitnak. Nem lesz megengedve, hogy kamatot számoljanak fel. A teljes könyvelésük tiszta, átlátható lesz a nyilvánosság számára. A tőzsdék nem nyitnak ki többet.

Meg fog történni az Újraértékelés (RV). Ez azt jelenti, hogy a különböző valuták közötti árfolyamok változnak, de nem drasztikusan. Sokkal valósabban fogják tükrözni a nemzetek valós termelőképességét. Az iraki dínár nem fog nagyon felértékelődni, ellentétben egyes emberek várakozásával. A Federal Reserve és az Euro bankjegyek más bankjegyekkel együtt, széles körben elfogadottak lesznek, amíg néhány hónapon belül fokozatosan ki nem lesznek vonva és új pénzt nem nyomtatnak.

Minden becsületes üzleti megállapodás, szerződés és kötelezettség világszinten érvényben fog maradni és tiszteletben lesz tartva. Azon üzleti megállapodások, melyek magukban foglalják a cabal bűnüggyel vagy csalással létrehozott üzleteit, törölve lesznek és érvénytelennek lesznek nyilvánítva.


Néhány héten belül


A multinacionális vállalatok kötelesek lesznek visszavásárolni részvényeiket, és ez gyakorlatilag csődbe kényszeríti őket. Felosztásra kerülnek és a tisztességes részeik államosításra kerülnek a saját országukban.

Ezek után jelentik be nyilvánosan a Globális Jóléti Alapok létezését. Ezek az alapok tartalmaznak kb. 70 billió dollárt a vagyonos hazafiak pénzéből a pozitív katonasághoz köthetően, 100 billió dollárt a Fehér Sárkány Társaságtól és a Templomos csoportoktól, 120 billió dollárt az Ellenállási Mozgalomtól, és 10 billió dollárt Saint Germain vagyonából. A Globális Jóléti Alapok tartalmazni fogják a cabal összes pénzét és vagyonát is.

A Globális Jóléti Alapokat több célra fogják felhasználni. Először is minden nemzeti, állami, és személyi adósság kifizetésre kerül világszerte. Ezt követően minden ember kárpótlást kap a korábbi lopásokért és bűnös tettekért, amiket a cabal követett el ellenük. Majd a Jóléti Alapok kiutalásra kerülnek, és humanitárius célokat, a környezetet és új, fejlett technológiákat támogató projekteket fognak finanszírozni belőle. A pénzek egy része a Saint Germain Alapból közvetlenül a Fénymunkásokhoz kerül, a vagyon többi része az Első Kapcsolatfelvételhez szükséges projekteket fogja támogatni.


A Fény győzelme!


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások