Telos

Spirituális hírek, fordítások

A Fényerők és a sötét erők

Cobra Logo
  1. április 17., kedd

A Fényerők és a sötét erők


POZITÍV CSOPORTOK


Lightforce

Galaktikus Konföderáció (Galactic Confederation): másik nevén Galaktikus Föderáció. A galaxison belüli pozitív civilizációk laza konföderációs uniója, mint például a Plejádiak, Szíriusziak, Arktúrusziak... A vezetőik Felemelkedett Mesterek, olyan lények, akik megvilágosodott tudatállapotban élnek. Az Ashtar Parancsnokság a Galaktikus Konföderáció része, melynek elsődleges célja a Föld felszabadítása a sötét erők elnyomása alól.

Rengeteg tachyonikus membránnal álcázott fizikai anyahajójuk kering a Föld körül, amelyek így nem észlelhetők a cabal optikai vagy radarberendezéseivel. Számos alkalommal megakadályozták az atomháborút a Földön, ezen kívül sok földrengést is megelőztek a tektonikus lemezek aktivitásának stabilizálásával. Fő motivációjuk a spirituális fejlődésük folyamán elért boldogságot és szeretetet megosztani a nem túl szerencsés Föld lakosságával.

Erőteljes dezinformációs kampány folyik a Galaktikus Konföderáció ellen, ami az 1990-es évek közepe felé kezdődött, amikor a cabal ráébredt, hogy a Galaktikus Konföderáció komoly veszélyt jelent az Új Világrend létrehozására vonatkozó terveikre. A Konföderáció sok földi kapcsolattartója intenzív Monarch (negatív) elmeprogramozásnak volt kitéve, és tulajdonképpen magát az „Ashtar Parancsnokság” kifejezést azért hozták létre, hogy erős tagadást váltson ki. Ez a programozás vezetett oda is, hogy sok médium elvesztette a kapcsolatot a Konföderációval, és elkezdtek az asztrális rétegekből csatornázni. Ezek is hozzájárultak ahhoz, hogy még inkább megbízhatatlannak minősítsék a csatornázást, mint felsőbb dimenziókból származó információforrást. Ma már csak nagyon kevés megbízható csatorna maradt, de ez nem változtat a tényen, hogy a Galaktikus Konföderáció egy rendkívül hatalmas és megbízható erő, amely az Első Kapcsolatfelvétel alkalmával majd felfedi magát.

Ellenállási Mozgalom (Resistance Movement): szabadságharcosok csoportja, akik földalatti otthonaikban élnek a földkéreg felső rétegében. Folyamatos fizikai kapcsolatban állnak a plejádiak földalatti bázisaival a Himalája és Bora-Bora szigete alatt. A nyilvánosság előtt hivatalos képviselőjük Cobra.

A Konföderáció támogatásával minden, még megmaradt reptilián erőtől megtisztították ezt a Naprendszert. Nem sokkal 2000 után kemény harcok árán az összes még megmaradt, földalatti reptilián bázist is megtisztították. Ezután a hangsúlyt a fekete költségvetésből finanszírozott katonai programok és technológiák többségének felszámolására helyezték, amit sikeresen meg is valósítottak.

Ezt követően elhelyezték az embereiket a katonaságban és a "betűs ügynökségekben" (pl. MI-6, NSA, FBI, CIA - szerk. megj.), így segítve a Pozitív Katonaság csoportjait tervük hatékony lebonyolításában. Az Ellenállási Mozgalom fő célja, hogy segítse a bolygó felszabadítását, hogy tagjai elhagyhassák a barlangrendszereket, ahol most élnek, és továbbléphessenek a Galaxis más részein folytatott jövőbeni küldetésekre.

Pozitív Katonaság (Positive Military): ez a legerősebb pozitív csoport a bolygó felszínén. Kidolgozták "A Terv"-et a bolygó felszabadítására az Ellenállási Mozgalom észrevétlen támogatásával. Körülbelül a katonaság háromnegyede egyetért ezzel a tervvel, és ez elegendő támogatottság ahhoz, hogy az valóra is válhasson. A nyilvánosság előtt hivatalos képviselőjük Drake.

E csoport nagy része nincs tudatában az Ellenállás „észrevétlen baráti támogatásának”. A magas beosztásban lévők egy része tisztában van az Ellenállással kiépített kapcsolattal, de nem fogják ezt elismerni, mert ez egyenlőre titkos információ.

E laza csoportnak nincs vezetője, fő céljuk, hogy visszaállítsák az emberi lakosság szuverenitását és szabadságát, különösen az Egyesült Államokban.

Pozitív Templomosok (Templars): más néven a 2.Frakció, vagy néha a Fehér Kalaposok/Sapkások (White Hats). Ez a csoport a régi európai nemességből ered, akiket a Rothschildok majdnem eltöröltek a Föld felszínéről. Komoly erőkkel rendelkeznek az Egyesült Államok Haditengerészetében, az Egyesült Királyságban és a kontinentális Európában. Hivatalos képviselőjük Lord Blackheath. Jelenleg az új, 134 nemzetből álló szövetség pénzügyi rendszerének megalkotásában játszanak fontos szerepet. Fő céljuk, hogy tönkretegyék a Federal Reserve-öt (FED - amerikai jegybank/központi bank), és megsemmisítsék régi ellenfeleiket, a Rothschildokat.

Nem összekeverendőek a cionista templomos csoporttokkal, akik a Rothschildok frakciójához tartoznak, habár néhány Rothschild ügynök beszivárgott a pozitív Templomos csoportba.


VEGYES CSOPORTOK


Yin Yang

Fehér Sárkány Társaság (White Dragon Society): ez a társaság néhány régi kínai királyi leszármazott érdekeit képviseli, számtalan harcművészeti csoport támogatásával világszerte. Kapcsolattartójuk Benjamin Fulford. Fő céljuk, hogy megbuktassák a háttérhatalmat, bár szándékaik talán nem teljesen tiszták, mivel az Esemény utáni új társadalomban kissé túlzott irányító és uralkodó szerepet szánnak maguknak. Továbbá igen komoly érdekeik vannak a pénzalapokkal kapcsolatban, melyeket a háttérhatalom bukása után osztanak szét. Valójában az Ellenállási Mozgalomnak volt velük néhány problémája februárban az új pénzügyi rendszerről szóló titkos tárgyalások során, és ez némi késést eredményezett az Esemény idővonalán.

Gnosztikus Illuminátusok (Gnostic Illuminati): ez a társaság a régi orosz nemességből származik, és valójában a cabal része volt néhány generációval ezelőttig. Miután a Rothschildok megsemmisítették a Romanov-házat, ez a csoport szakított a caballal, és úgy döntött, hogy a Rothschildok ellen fordul, ám még mindig ugyanazt az illuminátus szimbolikát, és részben ideológiát alkalmazzák. A céljuk, hogy legyőzzék a Rothschildokat, így állva bosszút a Romanov-házért. Komoly, kiterjedt kapcsolataik vannak az orosz és kelet-európai alvilággal, és kapcsolatban állnak a Templomosokkal is. Szóvivőjük Alexander Romanoff. Igen sok Rothschild-ügynök szivárgott be közéjük, ezért ez a csoport drasztikusan megtisztul és megújul majd az Esemény után.


NEGATÍV CSOPORTOK


Game Over

Rothschild frakció: a pénzarisztokrácia, ők irányították Európát a Federal Reserve-ön és a legtöbb fősodratú médián keresztül. Vezetőjük Jacob de Rothschild, és a Henry Kissingerhez köthető üzleti kapcsolatain keresztül ők ketten irányítják a Rockefeller frakciót. David de Rothschild Olimpia Aldobrandinivel kötött házassága révén befolyásolják a Jezsuitákat. Európa fekete nemessége (Olaszország kivételével) ehhez a csoporthoz tartozik. Származásukat tekintve többnyire Rigel-beli sötét nagyurak, egyben Atlantisz elsüllyedéséért is felelősek. Fő céljuk a világuralom, ám jelenleg arra koncentrálnak, hogy legalább valamennyi pénzt megtartsanak, kontrollálják a médiát ameddig lehet, és megússzák a letartóztatást.

Rockefeller frakció: ők irányították az Egyesült Államokat, az olajkereskedelmet, a gyógyszeripart, az élelmiszer termelést, és a katonaság egy részét. Nácikat csempésztek az Egyesült Államokba, ezért is hívják őket illumináciknak is. Valódi vezetőjük David Rockefeller (jelenleg apró kis lakásában él New Yorkban az East 65. utcában, és majdnem 100 éves!) Volksführer (=népvezér) id. George Bush-sal és stratégiai tanácsadójával, Henry Kissingerrel az oldalán. Főleg drákó nagyurak, akiknek számos reptilián rabszolgájuk volt egykor a galaktikus birodalmukban, és ugyanezt akarták megvalósítani a Földön is. Tehát fő céljuk egy világszintű diktatúra kiépítése volt a Földön egy rabszolga társadalommal. Jelenleg a legfőbb céljuk a menekülés a Bahamákon lévő kis szigetükre legalább egy hátizsákkal, anélkül, hogy letartóztatnák őket.

Jezsuita frakció: ez a csoport nagyon erős volt az 1800-as évek elejéig, mígnem a Rothschild frakció átvette az irányítást. Körülbelül a Jezsuiták 10%-a tartozik ehhez a csoporthoz, köztük néhány bíborossal, a fekete pápával (Adolfo Nicolas), a fehér pápával (Joseph Ratzinger), és Olaszország fekete nemességével. Ez a csoport Kr. u. 325-ben jött létre a nikaiai zsinaton, ahol I. Konstantin császár létrehozta a keresztény vallást abból a célból, hogy megsemmisítse a gnosztikus misztériumokat (beleértve a gnosztikus kereszténységet is.) Szent Inkvizícióként terjeszkedett tovább, és még most is sok katolikus szervezetbe van beépülve. Legnagyobb befolyással Dél-Amerikában és Afrikában rendelkeznek. Fő céljuk az emberiség spirituális kontrollja és elnyomása volt. Jelenleg próbálnak életben maradni. Az Eseményt követően komoly tisztulásra lehet számítani az összes fő vallás tekintetében, amikor azok összhangba kerülnek az igazsággal.


A Fény győzelme!


Fordította: MCCS


https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/05/a-fenyerok-es-sotet-erok.html


https://2012portal.blogspot.com

Hozzászólások